Ako zablokovat UDP/TCP porty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zvedavost
Novice
Novice

Ako zablokovat UDP/TCP porty

Príspevok od používateľa zvedavost »

Ahoj, potreboval by som zablokovat nejake TCP/UDP porty na routeri. Mam Siemens Gigaset SE361 WLAN a nikde to v menu ani v manuali neviem najst :( Ak to router nepodporuje je mozne taketo blokovanie nastavit nejakymi inymi trikmi, napr. port forwardingom alebo triggeringom? vdaka
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

pokial to nemozes nastavit priamo v routeri tak jedine niaky normalnejsi firewall do kazdeho pc napr. Comodo a tam si v nom nastavis co chces blokovat
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

To chceš blokovať smer z internetu do lokálnej siete?
zvedavost
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zvedavost »

vseobecne aby akekolvek zariadenie vyuzivajuce router v ramci mojej LAN nemalo pristup k urcitym TCP/UDP portom (a pokial to nie je to iste tak aj z vonku "dnu" - obojsmerne) ...kazdopadne ten router podporuje iba blokovanie URL a ja potrebujem tie porty :( preto rozmyslam ci neexistuje nejaky trik s tym triggeringom/forwardingom (neviem ani presne na co to je) ale ak sa s nimi daju tie porty zmiast tak beriem :D ak to za ziadnu cenu nepojde tak pri najhorsom by som este mohol vysniffovat IP cky (na ktore viem ze sa "zariadenie" pripaja a robi mi to vrasky na cele, ale neviem ake su) ktore by som manualne zablokoval... keby som tak vedel ako vysniffovat routerovi traffic :) to je kazdopadne krajna moznost, radsej by som vyuzil nieco predtym uvedene
Napísať odpoveď