CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

lekoklatik napísal:Páni teraz keď sa priznal ste všetci múdrlanti.
Čudujem sa že ste fruxa neoznačili za cheatera. Ten hrá aj bez čítov lepšie ako LOLCATS. Proste sa priznal, má BAN tak to uź neriešte. Radšej zháňajte
Lekoklatik, tvoje múdre poznámky si odpusti :wink: . Ano fruxo hrá lepšie ako on ale nedáva také zaujímavé kills ako dával lolcats, hráš cs krátko ale budeš tu rozprávať, preskákal som toho viac ako ty, viem rozoznať dieru od WH ! Neviem či to bolo práve na hojko servery, ale hrala sa mapa de_nuke, jednému chalanovi som dal 3-krát cez stenu HS a to za sebou s DGL ! A nenapísal, že som cheater, takýchto ľudí si cením, myslíš prečo som ho neobvinil, že je cheater ? Dával síce zaujímavé kills, ale bral som to tak, že má šťastie. No ale po čase sa mi to nezdalo, ale nepísal som nič. Ale ak je on zakomplexovaný chudák, ja zato nemôžem, ešte si tu sám ako niekto napísal "serie do huby" a neviem o čo mu ide. Chlapci keby som mu to mohol dokázať, tak sa s vami všetkými tu stavím, že používa 9 z 10 hrý WH. A ďalej neriešim.

A LOLCATS ani nepíš či si steam alebo NS, predpokladám , že NS, ale ak náhodou nezaváham a píšem na steam komunitu + priložím movie and IP.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ešte raz GIGABYTE. Nerieš to. Už je to ot. A nemachruj že sa ti jeden z 10 podozrení vyplatilo. Nechaj to tak. Ak máš nejakú ďalšiu poznámku, napíš mi SS.

btw stiahnite si tú mapku čo som postol a povedzte či o ňu záujem máte a či nie. Ja osobne mám. Obrovský.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

jj, som za tuto mapu taktiez...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ban a ostatne veci nechajte na adminov, je uplne jedno co by ste spravili vy, pretoze spravit nic nemozete, nakolko admin prava nemate a tak diskusia ohladom toho je bezpredmetna. Taktiez diskusia o tom, ze ten alebo ten ho oznacil za cheatera a podobne, ved tu uz padlo tolko podozreni na cheatera a tento jediny sa priznal, takze ta vasa uspesnot tipov je nulova (gigabyte, 17...).

Co sa tyka tej mapy, tak pozriem a mozem ju pridat.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

hojko napísal:Ban a ostatne veci nechajte na adminov, je uplne jedno co by ste spravili vy, pretoze spravit nic nemozete, nakolko admin prava nemate a tak diskusia ohladom toho je bezpredmetna. Taktiez diskusia o tom, ze ten alebo ten ho oznacil za cheatera a podobne, ved tu uz padlo tolko podozreni na cheatera a tento jediny sa priznal, takze ta vasa uspesnot tipov je nulova (gigabyt, 17...).

Co sa tyka tej mapy, tak pozriem a mozem ju pridat.
do frasa sag gigabyt som ja a gigabyte je niekto iny,dost si nas mylite a mne to vadi skuste to respektovat viem ze mame podobne mena ale rozdieli tam su GiGaByT GIGABYTE
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gigabyt napísal:do frasa sag gigabyt som ja a gigabyte je niekto iny,dost si nas mylite a mne to vadi skuste to respektovat viem ze mame podobne mena ale rozdieli tam su GiGaByT GIGABYTE
Ty si tu o rok kratsie, takze nervovat by sa mal skor GIGABYTE
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

OT: Á mne je to jedno, podstatne :lol:

A ku mapke, neviem zdá sami fakt, že tých fy_, aim, awp máp tam je dosť. Potom to dopadne tak, že ak pôjde rtv tak lekoklatik bude nominovať mini_militiu, 17 bude za fy_snow, ďalší tam hodí aim_b0n0 a na servery nás bude 14, ako to často býva..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja sobne ak je nás tam minimálne 8 hlasujem buď za dust2, inferno, alebo nuke. Ak je nás menej, nominujem buzzkill. Teraz budem určite mini_militiu.
Avšak všimni si. Keď sa hrá poolday alebo snow, ľudia odchádzajú. Keď je buzzkill alebo dust alebo nuke tak sa ľudia napájajú. Tak mi nehovor čo votujem. Keby mal admin možnosť byť na servery neustále, rtv by som tam vôbec nedával. Pretože niektorý zjavne ani mapy nepoznajú. Napr. dnes sme boli dvaja. Pýtam sa dáme mini_militiu? Nič nepovedal. Tak som nominoval, dal rtv a čo vybral týpek? aztec. A prečo? Lebo ju asi ľúbi ale nevie, že dvaja je málo. A tak.
Tak mi tu nehovor o votovaní. btw dal som návrh na militiu, sami si rozhodnite. to zas bude ako s tým votovaním na servery :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Gigabyt: Ospravedlnujem sa, vypadlo mi pismeko, ale pointu pochopena urcite bola.

GothaR: Nemalo, pretoze Gygabyte pouzival nick Sk1llord a tento pouziva len kratko.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hojko schomolil si mi meno :lol: Ale nie, ano používam tento nick krátko ale GiGaByT prišiel až potom ako som si nick zmenil, čo je podstatne jedno.. Tak asi tolko ku tomu.

Lekoklatik, nemyslel som to neako zle :wink: Vravel som príklad, a skôr to býva tak, že ak je tam snow, alebo pool_day tak sa napájajú, ale ako sa dá nuke, train, alebo niečo čo sa hráva menej ako dust2 alebo inf, tak sa postupne odpájajú, fakt všimni si to, nevravím, že to tak je vždy :)
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Ja som na serveri videl dvoch podobnych. GiGaByT a GIGABYTE (snad som to napisal spravne). Tak aby sme si ich nemylili :o
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

17 napísal:Ja som na serveri videl dvoch podobnych. GiGaByT a GIGABYTE (snad som to napisal spravne). Tak aby sme si ich nemylili :o
nezmylil,my vam trochu metieme hlavy s tymi nickmi :lol:
ja som ten co si ma minule nasral,tym ze si ma vkuse zabil asi dvadsat krat po sebe,praskli mi nervy a trochu som ti vynadal,no uvedomil som sa ze vynadat lepsiemu hracovy je blbe tak sry.to by som musel vynadat dost vela ludom :lol: na serveri sa chvylu nukazem :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neda sa na server poverit viac ludi, ktory by boli admini?
Lebo je tam stale bordel, admin je tam malokedy, a je tam furt nejaky citer, alebo deti co zabijaju svojich a robia ine kktiny.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj pekny napad lubo.
keby mohol hojko niekoho dat tak jednoznacne som za lekoklatika :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

A za mňa nie ? :new20: Ale nie, väčšinou na servery už len šaškujem :lol:

//Dnes som si dobre zahral, Action 3 a lk jur!ak, alebo power puff, je môj kamoš :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som za Lindsay Lohan-a ... ma skusenosti
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lol ? Veď má ban :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kód: Vybrať všetko

Lub0$ has commited suicide the most (19)

Players with nothing to live for
lool, mam dobre hodnotenie :lol:
http://cs.hojko.com/awards.php
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

GIGABYTE napísal:Lol ? Veď má ban :lol:
?? preco ma ban ?
Filipito
Darca
Darca