Pekny Den.
Mam dalsi problem , a to ROZDELENIE HDD.
Mam 120 gb ( 112 000 MB ) HDD MAXTOR 700 RPM , a doteraz som ho mal rodeleny na 2 polovice - C: System ( Windows XP ) , programy , antivirus atd. velkost je 17 GB .
D: hry , filmy , atd , 97 GB.
a ja sa chcem spytat , ako mam zvacsit priestor na PARTICII C z 17 gb na 25 gb ? mam v plane osadit VISTU , a pri tych 17 gb mi ostalo 3 gb miesta ( bez aktualizacii )
a aby ostalo na D tychzvysnich 90 gb !
D A K U J E M
ROZDELENIE HDD
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nie je to free soft... a ja zas by som nikdy nehadzal operacny system na particiu väcsiu ako je tolko GB kolko by som potreboval.. pri Viste max 25GB... pri XP 10GB.. z dovodu, ze pri padnuti systemu si potom musim zalohovat celu particiu (ak by som ten priestor vyuzil)
inak pri instalacii visty budes moct normalne si upravovat particie (tam kde si vyberes kam nahodit windows).. mozes particie zlucit a potom ich aj rozdelit na kolko chces casti a kolko GB... samozrejme tym prides o vsetkyc data na oboch particiach.. (cize zaloha)
inak pri instalacii visty budes moct normalne si upravovat particie (tam kde si vyberes kam nahodit windows).. mozes particie zlucit a potom ich aj rozdelit na kolko chces casti a kolko GB... samozrejme tym prides o vsetkyc data na oboch particiach.. (cize zaloha)