AKG K 416P verzus Sennheiser PX100
AKG K 416P verzus Sennheiser PX100
Idem si kupit sluchadla a vsadim na nejake kvalitnu znacku. Pocul som ze AKG a Sennheiser su dobre tak som si urobil taky mensi vyskum a zistil som ze sa neviem rozhodnut medzi tymito. Tak dufam ze mi odbornici poradia, ktore su asi lepsie.
1300 Sk!!!, zartujes? Hladal som v cesku aj na Slovensku, najlacnejsie boli za 1500 KC co je asi 1840 Sk. Hovorim o AKG K 416 P.Anafora napísal:Podla mna si zober Sennheiser, ale AKG su tiez v pohode. Medzi tymito znackami nemas jasneho vitaza, skor je to o tvojom vkuse. Cena AKG K 416 P je nejakych 1300 Sk a Senny PX 100 stoja rovnako, takze ani podla ceny sa neda vyberat
Klud chlapce klud. Nepomylil som sa.BenGurion napísal:1300 Sk!!!, zartujes? Hladal som v cesku aj na Slovensku, najlacnejsie boli za 1500 KC co je asi 1840 Sk. Hovorim o AKG K 416 P.
AKG K 416P za 1349 Sk aj s dph
Sennheiser PX 100 za 1376 Sk s dph
Bielenie zubov
??? tak tento shop som este nevidel. Zaujimave ceny. No sluchadla tam maju fakt nejako lacne. Objednaval odtial niekto? Lebo sa mi nexce verit ze by to boli take rozdiely ako indeAnafora napísal:Klud chlapce klud. Nepomylil som sa.
AKG K 416P za 1349 Sk aj s dph
Sennheiser PX 100 za 1376 Sk s dph
ja mam odtial tiez sluchadla Sennheiser a dosli v pohode a za tu cenu to bola super kupa.Brita Maxtra Brita Maxtra