problem: nainstaloval som hru dal som crack tak patch a neide. vymazal som nainstaloval znova dal som patch a potom crack i tak neide, WTF?! a ked dam len cisto bez patchu tak to ide co mam robit?
hej a este otazka odstrani mi ten patch toto ze ked sa pripajam na server tak mi nebude vyhadzovat to s tym connection? dikeska vopred
sergej napísal:problem: nainstaloval som hru dal som crack tak patch a neide. vymazal som nainstaloval znova dal som patch a potom crack i tak neide, WTF?! a ked dam len cisto bez patchu tak to ide co mam robit?
hej a este otazka odstrani mi ten patch toto ze ked sa pripajam na server tak mi nebude vyhadzovat to s tym connection? dikeska vopred
Preto ti nefunguje crack s patchom lebo ten crack je robeny na zakladnu verziu patch niečo upravi a proste to už potom nesedi musíš si najst crack na danu verziu ......
sergej: Nic necracknuj, daj patche a pouzi do virtualnej mechaniky miniimage (Deamon-Tools, Alcohol 120...), pripadne normalny image alebo nechaj DVD v mechanike.
cauko,mam problem s BF viem ze by som to mal dat skor do Pomoc ale dufam ze mozem aj tu,mam origo BF2 nahodene patche a ked proste pustim hru nabehne cierna obrazovka asi na 5 sekund a potom ma vrati do winu akoby sa nic nestalo,skusal som aj uninstal,reinstal,ale nic nepomohlo,neviete ako to mam rozchodit?
Diablo: Neuskutocnil prechod z CRT monitoru na LCD??? Vyzera to tak, ze by to mohla byt chyba, ktora sa stava pri prechode na LCD alebo s pevne nastavenou frekvenciou zobrazovania. Je mozne, ze mas pusteni RivaTuner, RefreshLock alebo nieco podobne...
tou frekvenciou by to mohlo byt vzdy ked preinstalujem windows tak sa da na 60Hz ale to mam potom taky monitor do bubliny tak to davam na 85Hz moze to byt tym?idem to skusit zmenit
cahte chalani mate dakto skusenosti s nahadzovanim map ? hodil som si mapu tam kam som mal a ked dam pripojit nacitavanie prebehne a potom padne do windowsu co stym? plz
ClicK napísal:cahte chalani mate dakto skusenosti s nahadzovanim map ? hodil som si mapu tam kam som mal a ked dam pripojit nacitavanie prebehne a potom padne do windowsu co stym? plz
pozri sa či je daná mapa vytvorená na tvoju verziu hry.
Shamway: Account je account, nick je nick. Na account sa ti viazu statistky a podobne, nick si mozes menit ako sa ti zachce, aj tak ti bude pocitat do statistiky body na zaklade accountu. Je to nieco ako steam ucet v pripade CS.