Stop pri 11% pri instal win
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ako hovorí xaredon,najprv ramky, potom zdroj(jeden típek od nás skusal s skúsackou..Xaredon napísal:Tak potom v danom pripade treba ist vylucovacou metodou. Skontrolovat RAMKY, zdroj a ak nic, tak potom ti odisla asi doska. Mimochodom od akeho vyrobcu ju mas?
chalani zdroj mam zapnuty, niesom loooser,
skušal som to prestukat vypnut zapnut atd hmmm.. takze ak by boli ramky funkcne tak by som to zapol?Akoze ramky som najprv tlačil naopak ale potom som si to vsimol zarazky heh, no skusim overit kabel hlavny do compu ten do zdroja, ta koncovka sa mi zda nejak rozhegana, ale uvazujem aj o verzii ze spinac na comp na nom je nieco, lebo strašne vela prachu tam bolo a som sa hon ejak pokušal vybrat aj som dost vybral ale pritom to mohlo sa nejak poskodit, skusim zjatra ten kabel a kamošovi dam moje ramky, tie kable som tak troška pozrel aj povyberal a nanovo zapojil ale vyzera ze v kabloch to neni, bude osach v ramkach asi skusim tam dat inu ak niekoho najdem kto mi poziacia ramky, ale podla mna by sa comp zapol keby ramky šli, inac k mojmu compu mam ho uz asi 6 rokov je to uplny veteran, 1,3 amd duron heh grafika 32 hh.. akurat mam novy disk ten by bol fajn podla mna 160 gb a inac netrufam si vybrat zdroj a nejjako ho otestovat.. 
Pocuvaj, elektriku v byte mas dobru? Pred dvoma mesiacmi som kamosovi predal moj "stary" comp. High end komponenty, v zivote to nerobilo problem. Dojdem k nemu a ani<>i zapnut, donesem to ku mne a na prvy krat. Takto sa to opakovalo tyzden, ja uz zufaly, ze to neni mozne, aby toto robilo a potom som uplne nahodne unho objavil podomacky robenu predlzovacku s rozstrapkanymi kablami. Ber to ako dalsiu moznost problemov.
no doska alebo zdroj myslim si to aj ja, najblizšie skusim kabel od zdroja dat iny, elektrika je urcite dobra ten pocitac je v tej zasuvke uz tri roky, len dufam ze mi doska neodišla lebo to sa fakt neoplati kupovat novu dosku do takeho stareho compu, no dufam ze to bude nejaka lacna zalezitost tak zatim
diky vsetkym za cas v stredu s nim pojdem do servisu