Shark neviem čo si tým chcel povedať, ale prečítaj si radšej celú diskusiu o čom sa tu kecáShark NX napísal: btw skus takymto sposobom zakliat alebo urieknut ci jak to ty volas ... Tabletku zivocisneho uhlia (Carbo medicinalis).
Ak ten uhhlik potopis tak ta vyhlasim za šamana storocia
Urieknutie, z očí, porobenie...
Neverím na mágiu, veštice a zaklínačky. O uhlíkoch som počul. Vraj ľudom ktorý majú problém s bolesťou hlavy a depresiu, to pomohlo. O tom čo tieto stavy spôsobilo sa tu nechcem baviť, lebo neviem či to vôbec môže byť pravda. Osobne som neskušal a s ľudmi, ktorý to praktizujú nechcem mať nič spoločné...
Tu nikto uhlíkami nikoho nezaklína 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som mal ten pocit ...Gangy napísal:Autor tejto temy by sa mal dat lecit. Z prveho prispevku som mal pocit ze ma dojazd z LSDcka...
Ci sa zapalka ponori alebo nie skumat ani skusat nejdem ...
Hovori ti nieco Placebo Efekt?? ... Vuala prave nam ho tu opisujes.
Psychika dokaze neuveritelne metat zo zdravim cloveka ... Ked zacnes verit ze ti nieco pomoze tak ti to aj pomoze (obrazne povedane) ... why?? Psychika
Ked mas pol roka zle obdobie alebo si psychicky slaby ... nalepi sa na teba kazda chripka, horucka, bolest hlavy ... why?? Zase psychika.
btw skus takymto sposobom zakliat alebo urieknut ci jak to ty volas ... Tabletku zivocisneho uhlia (Carbo medicinalis).
Ak ten uhhlik potopis tak ta vyhlasim za šamana storocia
//edit: Matus ja chapem o com sa tu keca ... len som nevedel najst ten spravny nazov toho co on opisuje.
-
twardykamen
Medium Professional
teda ja sa do toho tak velmi nerozumiem ale nemyslim size ide o nejake prekliatie ktore ty od niekoho pocujes to sa len tak hovori ze mas z oci...a neviem ako vy ale poznam viac ludi ktorym to pomohlo ppri hroznych bolestiach hlavy a podobne...neviem co to je za blud .ale ak to pomaha tak preco nie?
btw preco tu miesate nejake uhlie?:)
btw preco tu miesate nejake uhlie?:)
Fiha, no najprv musim povedat, ze ma dost prekvapilo, kolko ludi nevie ani dnes co znamena ze "sa niekomu z oci stane" Zvycajne sa tymto pojmom popisuje, ked sa na vas niekto velmi skaredo pozrie, najcastejsie s velmi negativnym postojom, hnevom az vam z toho pride zle. Myslim normalne zle od zaludka napriklad a urcite to nie su rozpravky. A preco sa to stane? Velmi zjednodusene by sa dalo povedat, ze ten dany clovek na vas prenesie skodlivu energiu(castokrat to byva aj nevedome, ludia si casto neuvedomuju ze maju aj takuto schopnost-veru je to tak, niekto dokaze skodit aj pohladom)
Akt ako ponaranie uhlikov patri k nasej starej a nie prilis rozvinutej domacej magii. To ze sa niekedy uhlik ponori a niekedy nie podla mna z fyzikalneho hladiska nie ja az take dôlezite, dôlezity je ten akt. Empiricky skumat preco je tak, obavam sa, vas nedovedie nikde, rovnako asi ako empiricky nikto nevysvetli ze amulet môze uchranit pred uhranutim (ale to je uz OT
).
Skratka iste veci maju iste vlastnoti, nie len fyzikalne ale aj ine...
Akt ako ponaranie uhlikov patri k nasej starej a nie prilis rozvinutej domacej magii. To ze sa niekedy uhlik ponori a niekedy nie podla mna z fyzikalneho hladiska nie ja az take dôlezite, dôlezity je ten akt. Empiricky skumat preco je tak, obavam sa, vas nedovedie nikde, rovnako asi ako empiricky nikto nevysvetli ze amulet môze uchranit pred uhranutim (ale to je uz OT
Skratka iste veci maju iste vlastnoti, nie len fyzikalne ale aj ine...
-
tomasito13
Star
Ešte som nič podobné na vlastnej koži nezažil, tak nemôžem posúdiť... ale raz som bol u veterinára s havom, mal asi 3 mesiace. Dva dni sa nevedel postaviť na nohy, tak mu dal nejaké lieky a tie nepomohli. Pes sa každý večer dusil. Tak sme šli za druhým (bol to už starší pán) a ten hneď povedal, že asi sa mu "stalo z očí". Tiež som nechápavo pozeral o čo mu ide ...kázal nám natrhať "čistec", bola to nejaká burina čo rastie hocikde. Tak sme spravili vývar, zahral som sa na šamana a potrel ho po hlave, presne ako mi kázal pán doktor
Na druhý deň bolo všetko v poriadku a viac sa to neopakovalo. Neviem, či to bolo skutočne v tom, mohli aj tie lieky pomôcť. Sestre sa stalo niečo podobné, keď cestovala vlakom. V kupé si sadla oproti nej počernejšia spoluobčanka a stále sa na ňu pozerala. Keď vystúpila z vlaku, tak jej ostalo totálne zle, ledva došla domov a celú noc nespala. Vraj je na tom niečo pravdy, môže sa to stať hlavne bábätkám, keď sú moc obdivované cudzími ľudmi a pod.
Niečo z internetu: http://www.klasicka-homeopatia.com/home ... ok_04.html
Niečo z internetu: http://www.klasicka-homeopatia.com/home ... ok_04.html
SKÚŠKA LIEKU STACHYS RECTA
Čistec rovný (Stachys recta) je rastlina z čeľade hluchavkovitých (Lamiaceae). Je príbuzná Betonike lekárskej (Betonica officinalis resp. Stachys officinalis).
Druhy rodu čistec sú Čistec lesný (Stachys sylvatica), Čistec rovný (Stachys recta, česky Čistec přímý). Čistec rovný má kvety so žltou korunou na dolnom pysku purpurovo bodkovanou, sú usporiadané do pretrhávaného klasu hustých nepravých praslenov a sú bez medoviny. Bylina je preto málo navštevovaná hmyzom. Kvitne v júni až septembri a rastie na slnečných suchých a krovitých stráňach (1).
Pre skúšku lieku sme zvolili túto rastlinu pre jej mimoriadne postavenie v ľudovom liečiteľstve. Vňať sa používa ako zázračný prostriedok proti urieknutiu, keď niekomu príde zle z očí. Je to stav, pre ktorý konvenčná medicína zatiaľ nevytvorila jasne definovanú nozologickú alebo syndromologickú jednotku. Z hľadiska konvenčenj medicíny by mohlo ísť o neurovegetatívnu dystóniu.
Je to stav náhlej extrémnej slabosti, nauzey, vracania, vertiga, bledosti pokožky, ktorý vznikne po kontakte s iným človekom, často pri pohľade do jeho očí. Zdá sa, že určití jedinci sú k týmto stavom disponovanejší Týka sa to strany postihnutej ako aj vyvolávajúcej.
V ľudovom liečiteľstve sa pri stavoch uhranutia povarí otiepka vňate čistca, nechá sa postáť, naleje sa do lavóra a odvarom sa obmývajú oči a tvár. V prípade, že ide o zočinu, v lavóri sa vytvorí zrazenina.
Okrem tohto magického použitia čistec rovný sa podáva aj pri neuralgii tváre, pri zlej krvnej cirkulácii, na čistenie krvi, pri zápaloch v oblasti tráviaceho traktu (faryngitídy, gastroenteritídy), ochromenej pohyblivosti končatín. Droga sa používa ako tonikum. Zbiera sa kvitnúca vňať.
-
Runes
Addict
jj daco v tom style osm mal na mysliAiden napísal:Natro s analom to nema nic
zrejme chce vediet tipy ako vyvolat nekonecnu lasku k nemu v urcitej babe...vies take ze strc si prst do zadku, pootoc s nim o 80°, vytiahni ho a ponor ho na 35 sekund do caju ktory jej daj vypit
svojim predchadzajucim prispevkom som len cel povedat ze vsetko je to o viere ako dakto veri ze mu pomaha boh tak dakto veri zaklinadlam ja som napr venoval runam odtial nick runes tiez som im veril hehe ted verim urgentnej medicine
EDIT/ tak ma napada ked vas boli hlava kedy vam zaeru lieky ??? mne asi po 10 sekundach akoich spapam ale to nemaju sancu sa dostat do organizmu, to iste ako fetak trase sa ze chce davku pichne si ju a je ok popri tom OK by mal byt az za daku minutku ked sa to vstrebe
-
Wishmaster
Medium Professional