Poradte spolahlivy tel. pre mamu.
Poradte spolahlivy tel. pre mamu.
Cavte chcem kupit mame nejaky tel., ktory by bol hlavne jednoduchy na ovladanie a spolahlivy. Cena 1000sk +- .
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze ak je jednoduchost hlavnym kriteriom, nema Motorola Motofone F3 ziadnu konkurenciu, je to vazne iba na zavolanie a napisanie SMS ...displej je sakra dobre citatelny, dokonca aj na ostrom slnku, je sice monochromaticky, ale ak ide vazne o jednoduchost, tak neprekaza si mylsim ... velmi vhodne rozmery, lahky, baterka vydrzi neuveritelne dlho ... cenu neviem ale tipujem ze nad 1500 nepojde ( novy) ... kedysi ho mylsim aj v tescu predavali ...
..z beznych telefonov ktore uz nieco aj maju by som hladal nejake nizzsie rady nokii, fakt maju jednoduche lama ovladanie ... ako kazdopadne kazda nokia, okrem symbianovych
...
..z beznych telefonov ktore uz nieco aj maju by som hladal nejake nizzsie rady nokii, fakt maju jednoduche lama ovladanie ... ako kazdopadne kazda nokia, okrem symbianovych
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja chcem mame kupit http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1 
Mojej mamci som dal 6230 tak sa citi ako v budusnosti... omg takeho experta ako ja mam doma, nema nikto ved hlasky:
1- Asi 5 rokov dozadu si kupila phone (bola v Izraely) a to vtedy bola novinka mat farebny displej, tak sa jej pytam ze ci ma a ona:"tak je zeleny"
2- Potom s nim prisla domov a sa jej pytam aky ma PIN, ona ze:" Na displeji mi ukazuje 4 hviezdicky" .... no tazko s nou
1- Asi 5 rokov dozadu si kupila phone (bola v Izraely) a to vtedy bola novinka mat farebny displej, tak sa jej pytam ze ci ma a ona:"tak je zeleny"
2- Potom s nim prisla domov a sa jej pytam aky ma PIN, ona ze:" Na displeji mi ukazuje 4 hviezdicky" .... no tazko s nou