Ja som tam dokonca 2-krát
CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Chcem navrhnut: Ked sa nastavi C4, odpocet zvysneho casu do jej vybuchu. Dost mi to chyba.
Chcem poziadat: Pohrabte sa, prosim, niekto v miestach Vasho pocitaca, kde mate nainstalovane CSko a upnite mi subor de_vegas.wad.
Teraz, napr., sa hra fy_iceworld a nemozem sa zapojit. Dovod: Couldn´t open de_vegas.wad.
Chcem poziadat: Pohrabte sa, prosim, niekto v miestach Vasho pocitaca, kde mate nainstalovane CSko a upnite mi subor de_vegas.wad.
Teraz, napr., sa hra fy_iceworld a nemozem sa zapojit. Dovod: Couldn´t open de_vegas.wad.
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Nie. Zmení to na normálnu mapu. Asi štyria sme hlasovali za aztec. A ten sa napr nehral ani nepamätám. Vy ste taký je*** že myslíte len na seba. Ale hráči sa odpájajú. Pretože sa hrajú jeblé mapy. Proste ko*ot detí vládne všade. Aj na hojkáckom servery
//takže ostali sme tam 8-mi. dalo sa po chvili rtv. Čo sa votlo? mini_dust2. Už ma to prestáva baviť. Viem že vás to nemusí zaujímať, ja len hovorím. Určite nie som sám. Nieviem čo s tým robiť. Asi dať rtv preč. Alebo ho zapínať len neskoro v noci keď na servery nehrá skoro nik.
//kaltikom
//takže ostali sme tam 8-mi. dalo sa po chvili rtv. Čo sa votlo? mini_dust2. Už ma to prestáva baviť. Viem že vás to nemusí zaujímať, ja len hovorím. Určite nie som sám. Nieviem čo s tým robiť. Asi dať rtv preč. Alebo ho zapínať len neskoro v noci keď na servery nehrá skoro nik.
//kaltikom
ja si nemožem ani zahrať lebo mi hapruje net...imho kludne by som dal lekoklatika za admina...hoci sa nemusi vyznať v amx a v podobnych somarinach...nejaky ten skill ma, moze dozerať na chod serveru aby sa predchadzalo takymto blbostiam...ja už neviem že čo je toto za debilizmus...oni by asi hrali len nejake fun mapky proste abo čo...mini_dust 5vs5 OMFG 
-
lekoklatik
VIP
ku k-. Duchaplne napísané. Viem čo je diakritika. Chýb mám plnú hromadu. Vijem. (píše sa viem) nadávky som použil preto, lebo som bol nasraný pretože je tam raz za čas plno a oni tam prasnú malú mapu. Kľudne si sa mohol podpísať kcel som vedieť koho tak strašne trápi moja diakritika s chybami
Píšem s diakritikou už dlhšiu dobu, pretože som sa učil prstoklad. A to že mám chyby je mi jasné. Ale nebudem sa za to ospravedlňovať. Proste ich mám.
K návrhu na mňa ako admina. Nie som proti ale ani celkom za. Skill nemám len luck
a dnes trchu šťastie. Aj tak len posledné dva dni behám po mape a učím sa begrip. Ale keď príde fruxo, všetká moja nálada rapíden upadá. Sorry fruxo ale je to tak. 
Jednoducho určite by som neriešil ďalších adminov. A na rovinu. Idem na vysokú takže som zvedaví koľko budem mať času na hranie, nie to ešte adminovanie. Proste to nie je na mne. Ja by som napr nominoval fruxa.
K vyhodeniu máp. Určite by som tam nehal minimilitiu2 pretože je dostatočne veľká pre 10-tich hráčov. Mám pocit že je aj celkom obľúbená. A buzzkill by som tiež nehal, lebo ju ľúbim celú
Ostatné aim, fy, mini kľudne preč. Skutočne sú to kktiny a kľudne dám aj dusta 1vs1 na A. To je môj názor.
K návrhu na mňa ako admina. Nie som proti ale ani celkom za. Skill nemám len luck
Jednoducho určite by som neriešil ďalších adminov. A na rovinu. Idem na vysokú takže som zvedaví koľko budem mať času na hranie, nie to ešte adminovanie. Proste to nie je na mne. Ja by som napr nominoval fruxa.
K vyhodeniu máp. Určite by som tam nehal minimilitiu2 pretože je dostatočne veľká pre 10-tich hráčov. Mám pocit že je aj celkom obľúbená. A buzzkill by som tiež nehal, lebo ju ľúbim celú
Ostatné aim, fy, mini kľudne preč. Skutočne sú to kktiny a kľudne dám aj dusta 1vs1 na A. To je môj názor.