Mam "mensi" problem
vcera z nicoho nic mi proste vyplo PC...zhasla zelena power diodka...rozsvietila sa cervena HDD...vzadu na paneli (D-bracket) od MSI mi svietia vsetky 4 diody na cerveno...
mechaniky nefunguju...hdd sa ani neroztoci...jedine co ide su ventilatoriky na CPU, grafike a zdroji...
Neviem ci je problem v CPU alebo niekde inde...
dik za help
Nemoze to byt aj zdroj ? Mne sa stalo nieco podobne (teda neviem ako to bol s letkami). Spravny problem nastal, ked som skusil ten komp znova a znova zapnut, kym sa nezaplo uz vobec nic.
Pokiaľ je chybný zdroj, nesvieti nič. Keď svietia ledky, ale ináč ako majú, tak tam máš niekde skrat. Pozri si, či si pri skladaní počítača (alebo teda neviem kto ho skladal)...proste pozri či nie sú zapojené konektory na hlavnom paneli (hd sw, hd led......) kontaktami smerom k sebe. Toto robí dosť veľa ľudí chybu a tam sa to dosť často vyskratuje. Inač to ale kľudne môže byť doska....proste odišla. Aaaalebo pokiaľ si s počítačom niečo v poslednej dobe robil, pozri si , či nie je niektorý z káblov zapojený opačne.
1 ALL RED
System Power ON
-The D-LED will hang here if the processor is damaged or not installed properly.
to je vysvetlivka tych diodiek...cize procak zle zapojeny alebo poskodeny...a v zdroji chyba nebude lebo som skusal iny a stejny vysledok....moj zdroj v inom pc slapal bez problemov...
Majkyy napísal:to je vysvetlivka tych diodiek...cize procak zle zapojeny alebo poskodeny...a v zdroji chyba nebude lebo som skusal iny a stejny vysledok....moj zdroj v inom pc slapal bez problemov...
Tak ho skus vybrat a nasadit naspat. Samozrejme, treba vymenit potom aj pastu. Mozno sa to rozbehne, nebolo by to prvykrat.
podobny problem som mal aj ja.Pozhanal som si take iste komponenty a skusal zapajat dal som svoj zdroj do ineho kompu isiel
ramky taktiez a proc tiez ale ked som dal novy zdroj do kompu(mojho) tak v tom momente odpalil usmernovaciu diodu na doske takze dosku som mohol vyhodit.chvala bohu ze som tam nemal disk lebo mozno aj on by isiel hore kopacom
a taktiez to bolo z nicoho nic (na zavadu som neprisiel ani doteraz)