Múmia 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Múmia 3

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Rovnakú tému som nenašiel.
Bol som na tom včera v kine. Som absolútne spokojný. efektov nebolo až príliš. Bolo to dokonale vyvážené. Romantické scény rovnako. Zachoval sa dokonca aj kvalitný humor a i tento krát pri niektorých scénach zatajíte dych :) U mňa 9/10. Presne takýto film si predstavujem v kine.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

tiez som bol vcera v kine ... v auparku... no a som dost sklamany bola to pekna hovadina v porovnani s prvymi dielmi (hlavne prvym) no ale tak ako odychovka preco nie... efekty boli velmi slabe, humor obcas az prilis trapny... ale boli tam dobre džouky (povedal by som vam ze zapasajte sa ale niesu tu ziadne pasy :D )
skoda toho filmu :(
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

jednotka sa mi fest ľubila. dvojka už menej a trojka. hmm... nevidel som to ale neviem neviem či sa im podari spraviť ešte lepšiu mumiu ako bola jednotka.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

SPOILER

teraz som dosiel z kina, neskutocna sracka. Keby tam nehral ten hlavny hrdina a jonathan, tak ani neviem, ze to je nejake pokracovanie. Uff nechutne pretrikovane, momenty, kedy nebudete chapat, ze preco sa tam deju take cudne veci na platne....ten jeho syn mi napadne pripominal syna Indiana Jonesa....ked sa tam objavili ti yeti, to bol proste klinec do rakvy a od tohto momentu som sa na tom z bratom neskutocne smial. A nebolo to kvoli vtipon, ktore boli skutocne trapne. Spominany vtip s pasmi v lietadle je nielenze najlepsi, on je bohuzial aj jediny v celom filme.......
Mumia 1 a 2 boli podla mna velmi dobre filmy, tomuto by som dal tak 3/10 a vlastne dlho by som uvazoval, preco "az" 3 body. Nedoporucujem, radsej ist 2x na Batmana ako na toto.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja sa nato ešte len chystat aj ked po ticho vašich slovach nvm nvm

len kcem dodat každe trilogie čo su vetšinou končia tak že 1 dobra 2 sa da a pri tretom diele už menia všetky postavy už nepokracuje dej s minulych časti takže to ma najviac sere
lekoklatik
VIP
VIP

Aj tak nerozumiem čo vás na filme tak odradilo. Toto bola odychovka, narozdiel od Wanted . :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

podla toho co pisete ma to odradza... ale ked uz ma kamos nahovoril na to aby som vyvalil prachy za wanted tak na toto pojdem s radostou uz len kvoli tomu ze to je mumia...
Kels
King
King

prave to som aj ja hovoril ked som isiel na premieru,... "ze je to mumia" ..s trpkostou som zistil ze to vlastne mumia nieje :(
wanted bol stokrat lepsi film ako toto ... (ked uz ho tu spominate)
Ved si kukni ake ma mumia 3 hodnotenie na csfd precitaj si komenty a uvidis...
lekoklatik
VIP
VIP

Kelko napísal:prave to som aj ja hovoril ked som isiel na premieru,... "ze je to mumia" ..s trpkostou som zistil ze to vlastne mumia nieje :(
wanted bol stokrat lepsi film ako toto ... (ked uz ho tu spominate)
Ved si kukni ake ma mumia 3 hodnotenie na csfd precitaj si komenty a uvidis...
Wanted je sto krát lepší? Hmm. Skutočne neviem čím vás všetkým tak ohúril. Kilometrové streli, viac než absolútne extrémne dokonalé ovládanie nie len auta ale celej cestnej premávky. Jediné čo bolo na tom filme "dobré" bol dej.

Múmia bola absolútna klasika. Naháňačky po meste, celkom fajn herecké obsadenie, obyčajný múmiovský dej, vtipy boli trápne? V čom? bolo tam pár dobrých heftov ktoré v určitých situáciách zachraňovali film od trápnej romantiky. A tí Jetiovia? OMG. Vo Wanted súhlasíte i s 3hodinovým absolútne uzdravovacím kúpeľom, ale múmia si nič také dovoliť nemôže? Hmm. Len sa nesnažte argumentovať tým, Že Wanted je komix.Nebola tam síce klasická Múmia z jednotky a dvojky ale keby znovu vzkriesili rovnakú Múmiu už po tretí krát, to by bolo čudné.

Určite je to oddychový film. Zachrániť svet :P
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak ja som bol rad ze som na to isiel do kina kedze kazdy diel som si vychutnaval v kine a mal som vyborny pozitok tak ani teraz som neprestrelil dej bol sice o trosku slabsi ako povodne 2 filmy ale vtip tam ostal nezmeneny az doteraz.Filmu davam 8/10 a to len kvoliva tomu ze uz tam nehrala povodna herecka a ta nova Maria Bello sa tam uplne nehodila skoda ze Rachel Weisz tam nehrala aj do trojice ale co uz inak odporucam vsetkym :D
Kels
King
King

lekoklatik napísal:Wanted je sto krát lepší? Hmm. Skutočne neviem čím vás všetkým tak ohúril. Kilometrové streli, viac než absolútne extrémne dokonalé ovládanie nie len auta ale celej cestnej premávky. Jediné čo bolo na tom filme "dobré" bol dej.

Múmia bola absolútna klasika. Naháňačky po meste, celkom fajn herecké obsadenie, obyčajný múmiovský dej, vtipy boli trápne? V čom? bolo tam pár dobrých heftov ktoré v určitých situáciách zachraňovali film od trápnej romantiky. A tí Jetiovia? OMG. Vo Wanted súhlasíte i s 3hodinovým absolútne uzdravovacím kúpeľom, ale múmia si nič také dovoliť nemôže? Hmm. Len sa nesnažte argumentovať tým, Že Wanted je komix.Nebola tam síce klasická Múmia z jednotky a dvojky ale keby znovu vzkriesili rovnakú Múmiu už po tretí krát, to by bolo čudné.

Určite je to oddychový film. Zachrániť svet :P
hej vo wanted ti kludne suhlasim so vsetkym co vo filme bolo pretoze to bolo absolutne perfektne natocene efekty boli paradne, akcia nabuchana a vsetko to tak krasne tvorilo realitu toho filmu ...
Ale ked ako spominas napr tych yetiov... omg to co bola za kravinu :D prepac ale ja som sa musel na tom smiat ... z nicoho nic cinanka (mimochodom bola nadherna) zavolala daco a pribehli yetiovci a vsetkych tam vybuchali, potom celkovo dej bol strasne tupy, absolutne nelogicke...naprkilad preco sa to volalo hrob dracieho cisara? co mal cisar spolocne s drakom? (dobre cina etc) raz sa tam premenil na draka, potom zas na nejaku "vec" (fakt neviem co to bolo) ... inak ja som velky fanusik mumie aj jedna aj dva a ked som isiel na trojku nevadilo by mi keby tam nebola povodna mumia,ale toto bolo pre mna az moc ...(moc zle rozumiej)
keby tam nehral Brendan Fraser tak by som tomu filmu nedal viac ako 3/10 (jedna za jonatana, a druha za džouk v lietadle)
Ale pokial sa ti film pacil o to lepsie nic ti neberem, to je len moj nazor na film :)

// ako ja sa neriadim hodnotenim VOBEC ale ked som dosiel z kina som musel pozriet a s trpkostou som musel suhlasit :(
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

Kelko napísal: Ved si kukni ake ma mumia 3 hodnotenie na csfd precitaj si komenty a uvidis...
ako ja ked si sťahujem filmy tak sa riadim podla csfd ale už som sa toľko krát stretol s tým že film mal 85% (drama) a bola to taká kravina (children of man)že dovi dopo a zase komedia kt. bola odfajčená v hodnotení bola celkom v pohode:)
ako ja sa považujem za človeka so širokých rozhľadom ale niekedy sa radšej toho hodnotenia nedržím lebo koľko ludí toľko chutí:)
a toto bol film na večerné uvolnenie s vypatým mozgom a v pohodičke (síce môj zmysel pre trápnosť dostával občas ťažké KO ale dalo sa to prežiť)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mito85 napísal:ako ja ked si sťahujem filmy tak sa riadim podla csfd ale už som sa toľko krát stretol s tým že film mal 85% (drama) a bola to taká kravina (children of man)že dovi dopo a zase komedia kt. bola odfajčená v hodnotení bola celkom v pohode:)
plne suhlasim... taktiez sa to stalo aj mne... cez 80% hodnotenie a film na kkt :?
co sa mumii tyka.. ak nebude hodnotenie pod 45% tak si to kuknem urcite
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Jednoduch strasna vykradacka predoslich dielov s Vychodnym nadychom ...
Ale nehovoim ze to bola uplna sracka :) takych 5/10 urcite dam ak nie viac
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No tak Mumia 1 a aj 2 sa mi pacili a 3 si urcite tiez pozrem.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no tak som si to kukol a celkom dost som sa pri tom nudil, urcite to nema na prvy diel a taktiez ani na druhy.. toto bolo uz len tak nasilu robene.. 5/10
Napísať odpoveď