OTÁZKA MIMO

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
jurko.info
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

OTÁZKA MIMO

Príspevok od používateľa jurko.info »

OTÁZKA MIMO

Keďže sa tu trošku bavíme o cenách, tak sa Vás chcem spýtať, koľko si mám pýtať za nižšie popísaný projekt? Ja premýšľam o cca 80 000,-- Sk.

Ministerstvá zahraničných vecí takmer všetkých štátov (až na výnimky) majú databázy držiteľov diplomatických pasov (samozrejme podľa druhu DP, nie je DP ako DP), ktoré sú ostatným ministerstvám ZV ostatných štátov sprístupnené (verejne však nie, zas až na malé výnimky) pre potreby kontroly a dodržovania diplomatickej imunity. Moja práca spočívala v tom, že som spracoval štruktúry týchto databáz (do r**i, čo štát, to skoro iná štruktúra a typ databázy) a skript vytvára novú databázu (resp. štyri rôzne), ktorá je denne automaticky obnovovaná a do ktorej sa dá nazrieť (overiť držiteľa DP) veľmi špecifickým spôsobom a to 18 rôznymi spôsobmi. K tomu som spracoval 1286 rôznych anomálií týkajúcich sa držiteľov DP nakoľko nie všetky štáty dodržujú diplomatický úzus (protokol) a zaužívané zvyky (asi sa nebudete diviť že USA patrí medzi ne).

Celkovo som prekódil cca 700 hodín.
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

To sa ťažko posudzuje, ale ak je práca urobená naozaj kvalitne, tak je tých 80000 Sk podľa mňa málo.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako bolo spomenuté, je to ťažko posúdiť. To že si prekodil 700 hodín nič neznamená, daj to tu nejakému užívatelovi a bude to robiť 3x tolko, alebo skúsenemu koderovi čo to môže urobiť za polovičný čas. Ten popis mi tiež nejak nepomohol spraviť si predstavu, závisí aj ako to vypadá, či je to fakt bezpečné alebo si si iba ty povedal že "nemôže vidieť to čo nemá", či je to flexibilné alebo ti to beží iba na lokale a hodíš to niekam tak skôr dočítaš bibliu ako tie warningy...
Nechcem ťa nejak podceňovať, iba som sa snažil objasniť čo všetko v tom môže hrať dôležitú rolu
Napísať odpoveď