Mám kamarátku,aale...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
majlo226
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mám kamarátku,aale...

Príspevok od používateľa majlo226 »

Cawes
Takže s nou som si začal písat vo februári tohto roka,ale zo začiatku nám písanie ani velmi nešlo a na stretko ani nebol čas skoro.
Ona ešte vtedy mala vztah a skoncil sa v aprili ked ju on nechal a,že vraj on ju nelubil a bola stoho sklamana.To,že mala vztah som sa dozvedel až v aprili.
No my sme sa začali stretávať len v auguste ako kamaráti čiže na bicykloch,na huby,výlety a pod.Boli sme aj v ZOO kde prišla taká situácia,že si sadla na hojdacke a teraz som nevedel či si sadnut na druhu stranu alebo bližšie k nej.Nakoniec som sa k nej nejak prismykol a aj ju chytil okolo pása a tak sme sa chvilku aj hojdali.Bolo to celkom pekne až na moju nesmelost.
Prešlo niečo viac ako dva týždne,ale potom skoro pri každom chate mi dávala nejaké indície,ktoré som mal asi akože pochopiť.
Ako napr. zaželal som jej pekne sny na noc a ona na to toto: no hej nikdy nevies kedy sa mi bude stebou snivat..a to len preto ze o tebe mozem len sniiiivat...
Toto je podľa vás aka indícia??
Mal som veľa vysvetlení,ale tak ona to vie asi najlepšie no spýtat sa jej to obávam.Ja teraz neviem či jej povedať,že aj ja k nej niečo cítim a chcem viac ako kamarátstvo.A ešte ja niesom stvoreny velmi na takéto rozhovory.
Ako myslím si aj s našich stretnutí,že je to už troška iné ako na úplnom začiatku,ale bojím sa spraviť niečo a ešte dokonca to úplne zničiť.
Som v pomykove a tak už asi fakt len najbližšie dni ukážu čo dalej.
Pre mna je zlatá,krásna a chutná u nej dokonca zisťujem,že nevidim jej nedostatky ako u iných báb.
Mám ju rád takú aka je.
Vidíme sa dosť často a už som bol aj u nej doma(ona ma pozvala),ale nič nebolo-žiadna pusa.
Pár krát som mal aj pocit,že je čas na bozk,ale akosi som to nespravil.
To len preto,že neviem či to znicim tym bozkom.
A to sme si chceli ešte počas písania si navzájom vymazať kontakty pre nedostatok času.
A bola to ona kto ma potom pozvala von prvý krát.
Po pár týždňch to potom začalo ako opisujem...
Ach booože ,ale nejak už len bude... no i tak poradte
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jednoduche.. chces aby bola viac ako tvoja kamaratka, tym padom nema zmysel zabijat cas nicnerobenim. Rozhovor nieje potrebny, pockaj na vhodny moment a pobozkaj ju.
//kto neriskuje nema.. kto neriskuje tak sa len lutuje
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ...tak v prvom rade ti chcem povedat ze si spravil dobre ze sa neponahlas. Ak vidis iniciativu s jej strany je to len a len dobre....je lepsie ked sa obe strany podielaju na vsetkom. Kazdy rovnym dielom :) aspon zhruba. No co ti mozeme poradit? Myslim ze to ide samo...musis to len troska ukerovat tym spravnym smerom...hlavne si to nenechaj v takom stadiu ze ti povie " si pre mna dobry kamarat " tu vetu nemam rad.... GL
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

kto neriskuje nema.. kto neriskuje tak sa len lutuje
Každý hovorí o riskovaní, nikto o strate. Dufam,že ked rád prezentuješ teoriu riskovania, tak vieš aj , ako bolí ked hráš vabank a prehráš.
Nik ti nedokáže ublížiť, iba ten , komu to dovolíš...
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Každý hovorí o riskovaní, nikto o strate. Dufam,že ked rád prezentuješ teoriu riskovania, tak vieš aj , ako bolí ked hráš vabank a prehráš.
Nik ti nedokáže ublížiť, iba ten , komu to dovolíš...
Takze sa radsej lutovat ze som sa to neskusil ako skusit a popalit sa? Radsej sa spalim na uhlie..
(z kamaratstva, v ktorom chces viac, nemas nic len trapenie)
d4nt3
Light Star
Light Star

mi-chau napísal:Takze sa radsej lutovat ze som sa to neskusil ako skusit a popalit sa? Radsej sa spalim na uhlie..
(z kamaratstva, v ktorom chces viac, nemas nic len trapenie)
Kolkokrat sa treba popáliť aby si konečne zahorel ? S tým kamaratstvom máš pravdu ale nevedomosť je naozaj sladká, slzy sú vždy len horké , nezáleží na tom kolko krát zaplačeš ...
majlo226
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

práveže neviem či by som to vydržal ak by ma odmietla...
každodenne mám pocity,že by to mohlo by viac,ale čo ak si to iba namýšľam..
kde je tá hranica medzi tým namýšľaním a tým kde sú nejaké šance
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Kolkokrat sa treba popáliť aby si konečne zahorel ? S tým kamaratstvom máš pravdu ale nevedomosť je naozaj sladká, slzy sú vždy len horké , nezáleží na tom kolko krát zaplačeš ...
Takze nema riskovat? To sa snazis povedat? Nevedomost je sladka? O com prosim ta tocis?

//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2008, 12:46 )
majlo226 napísal:kde je tá hranica medzi tým namýšľaním a tým kde sú nejaké šance
to nikdy nezistis ak sa budes iba lutovat..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

d4nt3 napísal:Kolkokrat sa treba popáliť aby si konečne zahorel ? S tým kamaratstvom máš pravdu ale nevedomosť je naozaj sladká, slzy sú vždy len horké , nezáleží na tom kolko krát zaplačeš ...
Ak si troska realista,tak vies,ze ta sladka nevedomost moze byt len klam...A ta sladka nevedomost ma aj jednu temnu stranku-vysnivas si nieco,niekoho kto v podstate neexistuje..Suhlasim s Michau-om,ze radsej riskovat ako sa lutovat a sam seba klamat nejakym snenim v nevedomosti.
d4nt3
Light Star
Light Star

dudo02 napísal:Ak si troska realista,tak vies,ze ta sladka nevedomost moze byt len klam...A ta sladka nevedomost ma aj jednu temnu stranku-vysnivas si nieco,niekoho kto v podstate neexistuje..Suhlasim s Michau-om,ze radsej riskovat ako sa lutovat a sam seba klamat nejakym snenim v nevedomosti.
Riskovať ? Každý vraví o riskovaní . AK si realista , chápeš že riskovanie neznaméná automaticky výhru ale často znamená prehru ! Temnú stránku má všetko , hlavne každý vztah ma tých temných stránok vela ...
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Riskovať ? Každý vraví o riskovaní . AK si realista , chápeš že riskovanie neznaméná automaticky výhru ale často znamená prehru !
Tak radsej nema skusat stastie? prepac ale tvoj nazor mi pride strasne primitivny.. ano, ja viem ze riskovanie nie je vyhra.. aj keby bola sanca 1% je to stale viac ako ked neriskujes..
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Skús sa spýtať otca Furasa.
Tomu indície vždy išli.
Prílohy
fouras2ok.jpg
dudo02
King
King

d4nt3 napísal:Riskovať ? Každý vraví o riskovaní . AK si realista , chápeš že riskovanie neznaméná automaticky výhru ale často znamená prehru !
To je pravda.Ale aspon viem na com som a mozem ist dalej..Tvojim stylom si zijes v nevedomosti,zozieras sa a medzitym ti mozno uteka kopa krasnych veci..
d4nt3
Light Star
Light Star

dudo02 napísal:To je pravda.Ale aspon viem na com som a mozem ist dalej..Tvojim stylom si zijes v nevedomosti,zozieras sa a medzitym ti mozno uteka kopa krasnych veci..
Ako vieš akým štýlom žijem ? Podla pár viet ? Nesud priliš rýchlo. Ak sa teraz zožieram, tak len preto, že som neposluchol rady priatelov a uplne neznámou ženskou si opať nechal pokaziť svoj optimistický názor na svet...
dudo02
King
King

d4nt3 napísal:Ako vieš akým štýlom žijem ? Podla pár viet ? Nesud priliš rýchlo. Ak sa teraz zožieram, tak len preto, že som neposluchol rady priatelov a uplne neznámou ženskou si opať nechal pokaziť svoj optimistický názor na svet...
Pozri je mi uplne jedno ako zijes..Ja som len poukazoval na to,ze ak sa niekto riadi tym co si napisal,tak to moze skoncit tak ako som pisal ja.
majlo226
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:Pozri je mi uplne jedno ako zijes..Ja som len poukazoval na to,ze ak sa niekto riadi tym co si napisal,tak to moze skoncit tak ako som pisal ja.
vy tu už riešite seba
d4nt3
Light Star
Light Star

Teoretik bude riešiť len teoriu , realitu si neuvedomí. Nerieš teorie , ty doveruješ každemu koho stretneš ? Doveruješ ludom po par vetách ? Ved to je riskovanie ako ty vravíš ... nehovor o niečom čo si nikdy nezažil ,prosím.
Pozri je mi uplne jedno ako zijes..Ja som len poukazoval na to,ze ak sa niekto riadi tym co si napisal,tak to moze skoncit tak ako som pisal ja.
Kto sa riadi tým čo som napísal ja , je normálny človek , ktorý nehazarduje so svojími vztahmi . Verí len pár ludom a tuto doveru preveruje čas ...mýlim sa snad v niečom ? A odpovedaj bez teorii a domnienok...
mi-chau
Darca
Darca

Nehazarduje so svojimi vztahmi.... ved ziadne nema ty vole!
d4nt3
Light Star
Light Star

mi-chau napísal:Nehazarduje so svojimi vztahmi.... ved ziadne nema ty vole!
Prehnané.
Odsudzuješ opatrnosť. Nie je každý Casanova či človek,čo má kamošov na každom prste stovky ... opatrnosť je v dnešnom čase na mieste viac ako inokedy, tým že bude stále len riskovať príde aj o to čo nemá...
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Prehnané.
Odsudzuješ opatrnosť. Nie je každý Casanova či človek,čo má kamošov na každom prste stovky ... opatrnosť je v dnešnom čase na mieste viac ako inokedy, tým že bude stále len riskovať príde aj o to čo nemá...
Takze ma radsej drzat hubu a ostat v kamaratstve?
Napísať odpoveď