čafte. Potrebujem kúpiť manuálku - budem hrávať s ľuďmi čo majú krátke manuály. Moja dilema: ísť do USP od TM alebo niečo podobné, alebo kúpiť škorpión? Nebude voči pištolkám v presile? Pokiaľ kúpiť len pištoľ, je výhodnejšie na CQB USP alebo socom? Prípadne niečo iné?
mam JG G 36c a ta ma hlaven 247mm, poradte daku dlhsiu a presnu hlaven kt. bude pasovat bez nejakych vaznych uprav, plus nejaky lacny tlmic chcem tam dat aspon 367mm hlaven. diky
pershing napísal:stoporko: ja by som bral skorpika, dobre skusenosti
nebude proti obyč. krátkym manuálom príliš vo výhode? - sila, dostrel, pumpa...
a vieš mi doporučiť nejakú masku? Nosím okuliare a tak sa mi nedá mať ochranné brýle. Vďaka
Stoporko napísal:nebude proti obyč. krátkym manuálom príliš vo výhode? - sila, dostrel, pumpa...
a vieš mi doporučiť nejakú masku? Nosím okuliare a tak sa mi nedá mať ochranné brýle. Vďaka
ten skorp ma prednastaveny hopup a mozem ti povedat ze je to najmensia sniperka na trhu ak pouzivas gule pre ktore bol hop nastaveny.... takze budes vo vyhode
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2008, 20:22 )
braino.swk napísal:chcem sa spytat,
mam JG G 36c a ta ma hlaven 247mm, poradte daku dlhsiu a presnu hlaven kt. bude pasovat bez nejakych vaznych uprav, plus nejaky lacny tlmic chcem tam dat aspon 367mm hlaven. diky
daj tam aku len chces. rozdiely su len v dlzke. ak chces dlhsiu kup aku kolvek presnu hlaven zodpovedajucej dlzky a bude pasovat. mozes tam nacpat aj 509mm hlaven ked ti nevadi ze 1/2 bude trcat (druha vec je aby si mal dostatocny objem plynu vo valci aby tlacil gulu po celej dlzke)
Stoporko napísal:nebude proti obyč. krátkym manuálom príliš vo výhode? - sila, dostrel, pumpa...
myslim ze pri manualoch ti uplne stacia okuliare, ale ked chces masku tak si kup nejaku Sansei ku..
svd dragonou je pekna zbran ale je to aeg ja by som len potreboval vykonosni rozdiel medyi tymito zbranami
som vlasnik aeg M15A4 ale potrebujem tychu zbran s dobrim dostrelom a presnostou
AKčko od CYMY.
Ak chceš, môžem ti predať svoje. AK-47. má za sebou presne 500 výstrelov. (viem podľa balenia BBčiek, ktoré som s ňou kúpil, vystrieľal na terč a viac nepoužíval-nebolo s kým hrať). Dám ju za 2 tisícky.