Antikoncepcia do 72 hodin

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Antikoncepcia do 72 hodin

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

je tu kopu tem o takychto veciach ale chcem sa spytat a podelit sa s vami co sa mi vcera stalo a aby ste ma aspon nejako uistili..:( nejakou cistou nahodou som vcera okolo 17:00 s frajerkou nieco vyviedol ..teda hlavne ja...kamarat mi vo vsetkom pomohol a kupili sme AK ktora sa ma pouzit do 72 hodin po pohlavnok styku...zjedla ju asi tak po hodinke po tom ako sa to stalo...lenze stale nemam tu istotu ci tam nieco bude...na buduci tyzden v piatok ma dostat kramy ...a vcera zjedla tu tabletku za 710Sk ...ani nazov neviem tej tablety co som sa tak ponahlal...neviete ci tam je aspon 99,9% uspech ze to pomoze ?? a tehotensky test moze urobit aj na druhy den po tom ako sa vsetko stalo?? alebo mam tyzden pockat a nech ho spravy dajme tomu za 5-7 dni?diky moc za vsetky prispevky...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

malo by to byť v pohode..preštuduj toto
http://www.tabletkapo.sk/index.php?go=n ... -escapelle
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Kedysi sa predaval postinor a teraz je tusim na trhu len escapelle. Co sa tyka %ta uspesnosti zvysuje sa tym, cim skor si da tableku. Mal som kedysi podobny problem a tak som to riesil aj ja. Cital som niekde na fore zdravie.sk

http://www.zdravie.sk/sz/forum/507/5/0/ ... knite.html

citujem hned druhy post: "Ahojte dievcence, ja tiez nemam dobru skusenost s escapelle, s priatelom sme chodili spolu 7 rokov a teraz v auguste sa nam pretrhol kondom, escapelle som uzila do 7 hodin a aj tak som otehotnela. Zial mala som vtedy aj plodne dni, ale nejak sme to prezili a uz sme aj manzelia a z babatka sa tesime. Zda sa mi,ze postinor bol spolahlivejsi."

nechcem ta nijak znepokojovat, ale musis len cakat. Tehotensky test tusim zabera az po tyzdni alebo dvoch. To znamena ze len musis cakat kym dostane menstruaciu.

Vela zdaru priatelu!
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja ani neviem ako sa volala ta tableta..viem ze stala 710Sk a kamarat co mi hovoril bolo v nazve nieco ako je "plazma" ci tak nieco... fakt netusim..dufam ze to pomoze...ked to pozila tak je mozne ze bude meskat aj jej menstruacia ???
//prestudoval som si tu stranku od OPAKa a je to ta tableta..neviem preco som si myslel ze tam bolo napisane plazma ...je to to ESCAPELLE... zatial diky moc ...ak este niekto mate skusenosti tak sa podelte..
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Len dodam ze ta tabletka moze kludne sposobit meskanie menstruacie takze netreba hned panikarit (vlastna skusenost som 2 tyzdne poriadne nejedol :) ....ale nakoniec bolo vsetko ok) drzim palce ...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

teraz som cital komenty co poslal odkaz pe3x a zatial su tam vsetky take ze sa na tu tabletu len stazuju..tak dufam ze to pomoze ..inak adios a ako som cital v prispevkoch podobnym tymto tak si kupim letenku nie do mexika ale do ugandy niekde ...daleko :smt022
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

odporucam rozhodne na pohotovost za gynekologom, oni su na taketo veci zvyknuti, urcite vam pomozu :) a jedna rada do buducna: taketo tabletky su naplnene obrovskymi davkami hormonov, ktore sposobuju obrovsku zataz organizmu. mozu uplne rozhadzat menstruacny cyklus, preto opatrne, to nie su cukriky. neradim konanie v zmysle "kamarat mi pomohol a kupili sme tabletku", ale napriek tomu prajem skore vyriesenie problemu :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:odporucam rozhodne na pohotovost za gynekologom, oni su na taketo veci zvyknuti, urcite vam pomozu :) a jedna rada do buducna: taketo tabletky su naplnene obrovskymi davkami hormonov, ktore sposobuju obrovsku zataz organizmu. mozu uplne rozhadzat menstruacny cyklus, preto opatrne, to nie su cukriky. neradim konanie v zmysle "kamarat mi pomohol a kupili sme tabletku", ale napriek tomu prajem skore vyriesenie problemu :wink:
jasne to ma nenapadlo ist na pohotovost...ale tak jedina ina moznost ako kupit tabletu po... ma nenapadla ...tak preto som tak ´konal..viem ze to obsahuje vela hormonov ...a viem ze moze mat oneskoreny cyklus ...tak ale dufam ze to vsetko dobre dopadne ..a ak ano tak vas pozyvam na pivo :nervozita: ... ktory mi tak trochu aspon psychicky pomohli a poradili..diky zatial
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Túto tabletku sme našťastie nikdy nemuseli použiť.. :) za ďalšie, tehotenský test reaguje na vylučovanie istého hormónu. A v lekárni mi povedali, že sa dá použiť hneď na druhý deň, alebo v ten istý deň.. ale to presne neviem, nabehni do lekárne a informuj sa.. :wink: a inak držím palce.. Za ďalšie. tá tabletka jej neomešká cyklus.. on jej môže privodiť menštruáciu aj dvakrát do mesiaca, alebo jej ju neprivodiť aj ďalšie dva... Je to veľmi idnividuálne.. buď jej teraz psychickou oporou, zaslúži si to.. :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

pe3x - Nikde nemas zarucene, ze budes mat 100 percentnu uspesnost, takze sa na to netreba spoliehat.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:Túto tabletku sme našťastie nikdy nemuseli použiť.. :) za ďalšie, tehotenský test reaguje na vylučovanie istého hormónu. A v lekárni mi povedali, že sa dá použiť hneď na druhý deň, alebo v ten istý deň.. ale to presne neviem, nabehni do lekárne a informuj sa.. :wink: a inak držím palce.. Za ďalšie. tá tabletka jej neomešká cyklus.. on jej môže privodiť menštruáciu aj dvakrát do mesiaca, alebo jej ju neprivodiť aj ďalšie dva... Je to veľmi idnividuálne.. buď jej teraz psychickou oporou, zaslúži si to.. :wink:
diky no tou oporou som ...ale ona na mne spozorovala vacsie stresy ako ma ona ..takze tak ...ak tehotensky test bude negativny tak bude dobre ..ak nie pojdeme gynekologovi..a potom ako to bude dalej sa uvidi...snad to dopadne dobre
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

compleX: drzim palce...

hlavne drzte spolu ako par, gynekolog je dobry napad, a to, ze sa tam stazuju ber s trochou rezervy, ten, kto je spokojny s takymto pripravkom sa z toho vacsinou tesi v sukromi a neventiluje to na internete ;)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

zajtra ideme doktorovy...tak dam vediet ako sme dopadli...dufam ze to bude ok :roll:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

complex mne sa stalo presne to iste tabletka fungovala len partnerke po nej nebude najlepšie, a necakaj ze partnerka dostane mentruulaciu presne na ten termin co ma, ta tabletka jej totizto uplne zmeni cyklus, a kludne sa moze stat ze dostane az o mesiac kramy..
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

ESCAPELLE ano je to jedna tabletka pred tym bol Postinor tam boli dve tablety a jedna hned a drzha po 10 hod..neboj nic..ja som uz co to pokupil....
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja mam tiez svoju skusenost a moja partnerka po uziti tabletky ziadne problemy nemala (zavrate, nevolnost atd.), takze pravidlo to urcite nieje.

//A nestresuj, ta moja ju mala az na druhy den na obed a vsetko bolo ok.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no uz som celkom kludny zatial to je v pohode..len tomu doktorovi stale nesla ...tak som zvedavy ako to dopadne :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

postinor je na trhu stale. nemal som sice doibry pocit, ked som nim nastofoval svoju byvalu, bolo jej dost blbo. ale obodvaja sme sa zhodli, ze stale lepsie, ako si pokazit mladost. inac, com skor po "havarii" to uzije, tym mensia je pravdepodobnost, ze otehotnie. ja som pred rokom trpel tri dni :cry:

stane sa. neboj, bude dobre. k tomu lekarovi ale nech ide. my sme sa len na testy z lekarne nespoliehali.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Gangy napísal:No ja mam tiez svoju skusenost a moja partnerka po uziti tabletky ziadne problemy nemala (zavrate, nevolnost atd.), takze pravidlo to urcite nieje.

//A nestresuj, ta moja ju mala az na druhy den na obed a vsetko bolo ok.
ak sa vajičko neoplodnilo tak nic ziadne zavrate, ak vsak hej tak vtedy su to bolesti a zavrate, to je pravidlo :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Element napísal:ak sa vajičko neoplodnilo tak nic ziadne zavrate, ak vsak hej tak vtedy su to bolesti a zavrate, to je pravidlo :)
to neni pravda. tie bolesti nezalezia od toho ci sa vajicko oplodnilo alebo nie. tie tabletky su svinstvo a urobia v tele dost velky bordel. umelo vyvolaju menstruaciu. jeden organizmus to zvlada lepsie, iny horsie :wink:
Napísať odpoveď