Mám kamarátku,aale...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
majlo226
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majlo226 »

Takže môj momentálny stav je,že ja to pravdepodobne nevydržím ako kamarát...
Ja na nu myslím už celý deň a nejde to ničím zrušiť v mojej hlave
Už aj ked sme spolu pokukujem po nej,lebo ma zaujíma ako vyzerá a pod.
A kebyže mi napíše,že sa má stretnúť s kamošom tak ako kamošovi by mi to nemalo vadiť,ale mne to vadí.A ešte ako...
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

mi-chau napísal:Takze ma radsej drzat hubu a ostat v kamaratstve?
Má držať hubu a kašlať na nu, ked už to zobereš takto. Radšej si po čase najsť inú s lpšou vyhliadkou ako " riskovať" a zas sa sklamať. To ty ale asi nepoznáš, však pán dokonalý hazarder.

//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2008, 23:45 )
majlo226 napísal:Takže môj momentálny stav je,že ja to pravdepodobne nevydržím ako kamarát...
Ja na nu myslím už celý deň a nejde to ničím zrušiť v mojej hlave
Už aj ked sme spolu pokukujem po nej,lebo ma zaujíma ako vyzerá a pod.
A kebyže mi napíše,že sa má stretnúť s kamošom tak ako kamošovi by mi to nemalo vadiť,ale mne to vadí.A ešte ako...
Môj stav z pred týždna. Nikto ti neporadí. Držím palce.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Má držať hubu a kašlať na nu, ked už to zobereš takto. Radšej si po čase najsť inú s lpšou vyhliadkou ako " riskovať" a zas sa sklamať.
No ale ked sa tej novej opyta tiez je to risk.. tiez sa mozes popalit.. no a ked nie si pan dokonaly ako ja ale pan zakomplexovany ako TY tak to by sa mal na to zas len vybodnut nie?
d4nt3
Light Star
Light Star

mi-chau napísal:No ale ked sa tej novej opyta tiez je to risk.. tiez sa mozes popalit.. no a ked nie si pan dokonaly ako ja ale pan zakomplexovany ako TY tak to by sa mal na to zas len vybodnut nie?
Podla toho čo vraví, ona ho bere " len " ako kamarata, chápeš ?! U inej ked bude vidieť vačšiu odozvu , nebude musieť nič riskovať !!... pojde na istotu... v čom si azse nerozumieme ? :shock:
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Podla toho čo vraví, ona ho bere " len " ako kamarata, chápeš ?! U inej ked bude vidieť vačšiu odozvu , nebude musieť nič riskovať !!... pojde na istotu... v čom si azse nerozumieme ? :shock:
Takze tvoje kredo je ist len na istotu.. zaujimave..
Dobre.. clovek ma navyber, byt niekym kto sa neboji popalit a byt ovcou. Kto ziska viac..
d4nt3
Light Star
Light Star

mi-chau napísal:Takze tvoje kredo je ist len na istotu.. zaujimave..
Aké asi može byť tvoje ? Že je lepšie každý týžden s kamaratmi zapíjať dalšie sklamanie z " riskovania " ? Hmm... po chvili to dosť ludí omrzí, potom pojdu už len radšej na istotu....
Dobre.. clovek ma navyber, byt niekym kto sa neboji popalit a byt ovcou. Kto ziska viac..
Vidíš zisk. Krásne. Vidiš zisk aj v hraích automatoch ? Lebo aj tam je zisk, musíš riskovať. Rozumný človek však vidí aj stratu !!
majlo226
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:Podla toho čo vraví, ona ho bere " len " ako kamarata, chápeš ?! U inej ked bude vidieť vačšiu odozvu , nebude musieť nič riskovať !!... pojde na istotu... v čom si azse nerozumieme ? :shock:
ja by som povedal,že ona mi dáva najavo,že by niečo mohlo byť,ale to je práve to,že to neviem naisto a tak či povedat jej to ,že ja nieco citim ,lebo sa mi zda,že aj ona
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Aké asi može byť tvoje ? Že je lepšie každý týžden s kamaratmi zapíjať dalšie sklamanie z " riskovania " ? Hmm... po chvili to dosť ludí omrzí, potom pojdu už len radšej na istotu....
Kto nehlada nenajde.
d4nt3
Light Star
Light Star

majlo226 napísal:ja by som povedal,že ona mi dáva najavo,že by niečo mohlo byť,ale to je práve to,že to neviem naisto a tak či povedat jej to ,že ja nieco citim ,lebo sa mi zda,že aj ona
Povedz jej čo cítiš...ale nečakaj nič. Ak nebudeš nič očakávať, nemožeš byť sklamaný.
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Povedz jej čo cítiš...ale nečakaj nič. Ak nebudeš nič očakávať, nemožeš byť sklamaný.
Si series do huby.. ved on nejde na istotu, chces aby sa spalil? :(
d4nt3
Light Star
Light Star

mi-chau napísal:Si series do huby.. ved on nejde na istotu, chces aby sa spalil? :(
Možno ti unikol detail. Už je neskoro.On je z nej totalne mimo. Ja som hovoril o inom pripade, do huby si serieč jedine ty, ked sa tu obuvaš do ludi s opačným nazorom ako tvoj a seriozne chlapovi nedokážeš poradiť,čo dalej ale len fylozofovať a splietať teorie...
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Možno ti unikol detail. Už je neskoro.On je z nej totalne mimo. Ja som hovoril o inom pripade, do huby si serieč jedine ty, ked sa tu obuvaš do ludi s opačným nazorom ako tvoj a seriozne chlapovi nedokážeš poradiť,čo dalej ale len fylozofovať a splietať teorie...
On je z nej uz totalne mimo.. aha takze za nou mal (nemal) ist ked k nej nic necitil? :lol: Ty si srandovny.. svoj nazor a radu som vyjadril v prvom prispevku.. nazvi si to teoriou alebo aj modrym slonom, mne je to fuk.
d4nt3
Light Star
Light Star

mi-chau napísal:On je z nej uz totalne mimo.. aha takze za nou mal (nemal) ist ked k nej nic necitil? :lol: Ty si srandovny.. svoj nazor a radu som vyjadril v prvom prispevku.. nazvi si to teoriou alebo aj modrym slonom, mne je to fuk.
Srandovný si ty. Toleruj názor iných. Nie " čítaj" ,ale toleruj. Nauč sa významy slov, lebo zjavne vela veciam nechápeš.
mi-chau
Darca
Darca

d4nt3 napísal:Srandovný si ty. Toleruj názor iných. Nie " čítaj" ,ale toleruj. Nauč sa významy slov, lebo zjavne vela veciam nechápeš.
S tebou koncim.. ta debata vedie niekam do tmy.. nieco napisem a ty nereagujes, namiesto toho len kopec prazdych slov o hovne. :roll:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Som nevedel ze internet zavadzaju uz aj do skolky

aha dalsi karma onanista daj mi este jedno minusko ty chytrak co sa ani nevies podpisat :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

JV: Prehnana tolerancia rodicov moze byt na skodu:

Dante, Mi-chau: robite obaja to iste, hadate sa medzi sebou s tym, ze kazdy si stoji za svojim nazorom a bude mliet svoje az do dlho aj ked pravda je v strede.

Kazda volba ma urcitu sancu na uspesnost, a je kazdeho osobnou vecou ci sa mu to oplati skusit - a akym sposobom. Napriklad viem ze v hracom automate dlhodobo nemozem byt ziskovy lebo je to proti logike fungovania. Ale viem, ze si mozem dovolit hodit do neho prilezitostne 20 korun, a ak vyhram z tych 20 korun tak potom:
a) hram dovtedy kym mi nestaci, napriklad kym nemam vyplatu 200 korun
b) hram dovtedy kym nemam zas vyplatu 20 korun ktore si necham vyplatit a niesom v strate.

Aplikovane na tento pripad moze zakladatel:
a)nechat to lezat a uspokojit sa s priatelstvom - 100% istota ze nic nestrati ale ani nic neziska
b)povedat jej co citi a cakat co na to ona
c)zacat pustat indicie a cakat ci sa zmeni nieco v jej spravani - ak ano, tak je vacsia sanca ze sa k niecomu chce prepracovat
d)ist na to priamo a pobozkat ju - ak ona chce vztah, tak toto bude najrychlejsie riesenie, zase ak nechce, tak najviac riskuje ze sa dievca zlakne a zuteka aj z kamaratstva.

Je len na zakladatelovi zhodnotit co je pre neho (a nie pre teba mi-chau ani pre teba dante) najlepsie a podla toho sa zachovat. Podla toho co som precital tak na jeho mieste by som asi siel do Ccka.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

už je tu toho strašne veľa a nevládal som to celé prečítať takto večer..
zareagujem len na toto:
nevedomsť je sladká...?
to je čo za hovdina? čo je sladnké napr na tom, že tvoja ženská tr*ká na každém rohu a ty o tom nevieš.. ale zase na druhej strane sú veci o ktorých by som fakt radšej nevedel (bolo by mi bez nich isto lepšie)
majlo226
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal: Podla toho co som precital tak na jeho mieste by som asi siel do Ccka.
No ok ,male aké indície navrhuješ??co takého presne...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

triple napísal:čo je sladnké napr na tom, že tvoja ženská tr*ká na každém rohu a ty o tom nevieš..
No prave to ze o tom nevies a myslis si ze ako ta nemiluje ;)

majlo: nejake lahko dvojzmyselne narazky, mozno dolozene zmurknutim, "akoze nahodne" dotyky (tzn. nie ze ju vylozene capnes po zadku, take ake by boli v istych situaciach napr. preplnena elektricka nevyhnutne ale aby bolo jasne ze si sa tomu mohol v tomto pripade lahko vyhnut - napriklad sa o nu chyt v zatacke) a pod.
majlo226
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:No prave to ze o tom nevies a myslis si ze ako ta nemiluje ;)

majlo: nejake lahko dvojzmyselne narazky, mozno dolozene zmurknutim, "akoze nahodne" dotyky (tzn. nie ze ju vylozene capnes po zadku, take ake by boli v istych situaciach napr. preplnena elektricka nevyhnutne ale aby bolo jasne ze si sa tomu mohol v tomto pripade lahko vyhnut - napriklad sa o nu chyt v zatacke) a pod.
no ked sme vonku tak tie dotyky sú nejaké(je moc šteklivá tak ju dosť cašto skteklim:) a vtedy sme dost blizko)
po zadku som ju už raz čapol ked som bol u nej doma :-D
Napísať odpoveď