sry za stupidnu temu
Ako casto sa preobliekavate?
Ako casto sa preobliekavate?
sry za stupidnu temu
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja mam 6 rovnakych triciek, takze si vsetci myslia, ze nosim stale to iste, takze sa snazim striedat aj s niecim inym... ale tak prezliekam sa rano do skoly, na telesnu vychovu, ked pridem domov domace oblecenie, do autoskoly, atd.. po kazdej sprche este, takze cca ak to nejako zpriemerujem asi 15x tyzdenne
Re: Ako casto sa preobliekavate?
to akoze 3-4 dni chodis stale v tom istom?Fatal napísal:ja 2x do tyzdna
aj ked viem ze to zalezi od toho ako as potite, ale aspon ako najcastejsie...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keby len chodí, ale asi aj spímoni19 napísal:to akoze 3-4 dni chodis stale v tom istom?
ak nepocitam prezliekanie do pyzama, tak minimalne dva krat za den, tricko si menim vzdy ked sa vratim zo skoly, potom na kazdu "akciu" v ten den sa prezleciem, teda ak idem niekam s kamaratmi poobede a vecer idem na nejaku oslavu tak tri krat za den menim "slusne" oblecenie nepocitam prezliekanie sa do "domaceho" uboru a pyzama
// to vazne existuje niekto kto sa za tyzden prezlecie 2 krat?
// to vazne existuje niekto kto sa za tyzden prezlecie 2 krat?
toto mi pripomenulo spoluziackinho brataaudiotrack napísal:keby len chodí, ale asi aj spí
\\
ked si pozries hlasovanie su tu 2 ludia, ktory sa tyzdenne prezlecu len razColdRain napísal:to vazne existuje niekto kto sa za tyzden prezlecie 2 krat?
ked som nosil este kratasy, tak som sa snazil kazdy den dat ine, ale tak, ked len tak vonku sa na flakanie, tak som nosil aj 3 dni tie iste... tricko sa snazim menit kazdy den, resp. aj ked pridem zo skoly, tak si dakedy hodim na seba nieco druhe... ale nikdy som nemal nejaky problem s tym, ze by som menil tricko koli spoteniu... mozno tak v lete v lese... inac nic, nepotim sa velmi... a rifle teraz budem menit, tak kazdy druhy den nove...
záleží od toho či som na cestách alebo v kancli. Ak som na cestách tak záleží na ako dlho tam idem. Ak idem len na dva-tri dni zbalím dva tričká, v lete jedny dlhé a krátke gate, jednu poprípade dve mikiny. Prezlečiem sa ak sa spotím alebo zamažem, samozrejme dôležitý je účel cesty, čiže či ide o dôležitejšie stretnutie, ktoré si vyžaduje minimálne košeľu alebo len bežná kontrola.
Ak som v kancelárií, tak sa prezliekam dosť často. V robote mám odložené dva tričká, mikinu, bundu a topánky. Ak sa napríklad spotím/zamažem alebo vonku sa ochladí, začne pršať, aby som sa mohol prezliecť.
Zhrniem to tak, že vždy keď prídem domov a následne odchádzam z domu, väčšinou mám na sebe niečo iné, niekedy zmenín len tričko, niekedy dám inú mikinu, niekedy sa komplet prezlečiem. Záleží od toho kam idem, s kým sa mám stretnúť,...
Takže prezliekam sa priemerne 2x za deň.
Ak som v kancelárií, tak sa prezliekam dosť často. V robote mám odložené dva tričká, mikinu, bundu a topánky. Ak sa napríklad spotím/zamažem alebo vonku sa ochladí, začne pršať, aby som sa mohol prezliecť.
Zhrniem to tak, že vždy keď prídem domov a následne odchádzam z domu, väčšinou mám na sebe niečo iné, niekedy zmenín len tričko, niekedy dám inú mikinu, niekedy sa komplet prezlečiem. Záleží od toho kam idem, s kým sa mám stretnúť,...
Takže prezliekam sa priemerne 2x za deň.
-
mikkimikki
Medium Professional
tak ja sa tiez prezliekam tak 2-3krat za den .. aj viac - podla nalady / potreby .. a osobne neznesiem napriklad jedno triko dva dni za sebou (a v podstate teda ani jedno triko za cely den
) ... a pre tych co tu pisali ze preco si napr. triko neobliect aj viac krat za sebou sak neni spinave ... a to akoze nosite az dovtedy kym sa nezaspini uplne a pak prat ?!! ja napriklad niekedy nedam triko prat aj mesiac co som ho mal pocas toho mesiaca maximalne 2x na sebe ... ale tak kazdy ma nato iny nazor