kupit alebo nekupit???
kupit alebo nekupit???
nekup to tak ci tak, je to len na zabavu, ked tak radsej skuter... tie minibiky maju nekvalitne plasty, vlastne vsetko nekvalitne... sused to mal a po chvili odlomil tu "stupacku" (alebo ako sa to vola... ta vec, co sa tam polozia nohy na to
), polamal nejaky plast a mal aj nejaky problem s vyfukom (neviem ci nie odtrhnuty)... osobne by som to kupil za takych 5-7 stovak, pobavil sa s tym tyzden (potom by ma to tak ci tak preslo) a bol by som spokojny... v inom pripade by som to nebral [ radsej bike
]
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no jak som uvazoval tak by som si to aj pre zabavu kupil...mozno to bude bavit tyzden mozno nie..ale i tak....ale nastava otazka.. ake to je velike??? a to ako sa na tom moze vozit aj clovek napr mojej velkosti? meriam cca 180cm 
lebo si to neviem niako predstavit
edit: tak som videl aj vacsie osoby sa vozit dalsia otazka...treba mat k tomu niake papiere ako k autu? niaky vodicak atd? sry ze sa tak blbo pytam ale niak som lenivy hladat
lebo si to neviem niako predstavit
edit: tak som videl aj vacsie osoby sa vozit dalsia otazka...treba mat k tomu niake papiere ako k autu? niaky vodicak atd? sry ze sa tak blbo pytam ale niak som lenivy hladat
http://www.hojko.com/minibike-t50940.ht ... t=minibike
nepotrebujes na to vodicak, no nemozes si s tym len tak vyjst na cestu... nema to svetla, etc...
nepotrebujes na to vodicak, no nemozes si s tym len tak vyjst na cestu... nema to svetla, etc...
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ades ma pravdu...
a okrem toho ze je to totalna kravina, ze to je male, a ked to nie je 10 rocny decko tak je to fakt hanba vozit sa na tom...
neviem ci sa to vobec este pradava, lebo minule niekde bolo, ze je to nebezpecne, lebo to ma nadrz blizko motora...
akoze ja by som si to urcite nekupil
a tak ako oastatni hovorim nie nekupujte to
a okrem toho ze je to totalna kravina, ze to je male, a ked to nie je 10 rocny decko tak je to fakt hanba vozit sa na tom...
neviem ci sa to vobec este pradava, lebo minule niekde bolo, ze je to nebezpecne, lebo to ma nadrz blizko motora...
task to nebudeme kupovat z vasich nazorov vravite ze nie tak dobre dakujem za pomoc ...uzavreta temawill.i.am napísal:ades ma pravdu...
takze podla teba pre 10 rocneho je to good ?will.i.am napísal:ades ma pravdu...
-
Permonik1998
Light Star
Re: kupit alebo nekupit???
no mate pravdu kupovat minibike je totalna aleze uplne totalna blbost,,, ja by som si minibike nekupil pretoze predsa mam 160 cm takze som sa rozhodol kupit minikross 125ccm.. nepotrebujes papiere ani vodicak a naco je mne 13 rocneho chalanovi treba jazdit na ceste? staci ked budem jazdit po poli, po chodnikoch a most itak tam skoro nikto nechodi
a ked treba ist nieco kupit do obchodu tak sa to aj hodi nee
inac mozez mu kupit aj vecsi minibike napriklad viem ze su 49 a 50ccm ale uz som videl aj minibike ako ozajstnu motorku lenze ha pravdaze na cestu nene ale zato je to sranda ke si to takto vezmes ostatny kamosi ti len zavidiet budu a stale lepsie frct po poli 80km/h ako 5-10km/h na cajgli nee? 
kupit alebo nekupit???
Nee
na biku je to uplne iny zazitok