ked clovek citi ze sa daco serie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
emyl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emyl »

ahoj ...mam tu taky problem, predstavte si situaciu ..chlapec a dievca 4,5 mesiaca su spolu, doteraz super, no problem a zrazu dievca zacne s vetami "co ti je" a ine, zacne mat temne myslienky co do vztahu nepatria a daco ju trapi ...ale! zvaluje vinu na chlapca ze je akysi iny a bla bla bla no pritom chlapec je ten isty a je len iny lebo vidi ze jeho dievca sa dako zmenilo ...tri moznosti

a)byt dobry laskavy, "pchat sa do ritky" nech sa dievca tesi a naviaze na chlapca ..neberte do extremu ..skratka len byt ten iniciativny ..sms, ist za nou v skole, nie ona za mnou a taketo veci "blbosti"
b)nechat ju vykysnut nech si sama uvedomi koho ma a ako sa snazit aby s nim ostala (ak chce nech bere ak nechce nech necha tak)
c)rozpravat sa s nou na tieto konkretne otazky aj ked by jej to mohlo byt nepriemne a vyznelo by to tak ze na nu tlacim.

alebo hocico ine ...neviem ..popripade veci ako byt s nou teraz co najviac alebo byt viac s partiou a nechat ju romyslat ..

a dolezita vec neviem na kolko je toto fakt a na kolko paranoja
mehmed
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

po a.} určite nie. tomu ani sám neveríš. :wink:

po b.} je podľa mňa úplne vyhovujúce. a dať ku tomu chvíľami aj z céčka, aby si zasa o ňu neprestal mať záujem. ale ten čas, čo hovoríš; väčšina vzťahov sa rozpadá práve po takomto čase, resp. do 6-tich mesiacov...

nuž... nenechaj sa hlavne žene zotročiť :) nech si len kysne :twisted: :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mehmed ti radí pi*oviny.. :) Na VŠETKO je najlepší rozhovor.. úplne na všetko. Ak rozhovor správne podáš, tak potom to nebude vyzerať, že na ňu tlačíš, ale tak, že chceš dať niečo do pohybu, niečo do predu. Sprav jej nejaké radosti, aby tak "temne" nemyslela a aby sa vedela viac tešiť zo života.. povedz jej všetko tak, ako to cítiš a to bude najlepšie.. sprav preto, ak ju máš rád maximum. Ak sa chytí, je to super.. ak nie, spravil si maximum a viac si už spraviť nemohol.. nehovorím, aby si sa jej pchal do riti, ale niečo pre to spraviť musíš... :) To je môj názor.. :wink:

Ešte by ma zaujímal vek..
a ešte, mehmed, koľko máš rokov a či si mal už nejaké vážny vzťah, alebo koľko si ich mal.. toto by ma zaujímalo.. :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ako keby som tu temu zalozil ja... :?
emyl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emyl »

jj vek je 16 ...oboch ale nerieste to tak akoze sme deti ale ani tak ze sa budeme vydavat hej? ..vcera (sobota) bola celkom fajn rano mi prezvonila som siel na net kecali sme o piatku (v piatok boli vseliake rozhovory) som sa pytal ako to berie (ten pekny piatok, rozhovory ....no piatok bol pekny od istej chvile az odkedy sme sa dostali von do mesta tak som mal miestami srdce v hrdle) a vravela ze pozitivne a ze su teraz rozne okolnosti vo vztduchu a povedala mi na moje ze daco tam visi vo vzduchu ale bude dobre potom mi aj cez den zavolala a aj vecer chcela od sesterky ale neozyvala sa tak som jej zavolal ...a ze sesterka nema kredit a vonku boli s partiou u sesterky ...ja som spal u kamosa zo soboty na nedelu ..vecerny telefonat bol taky z tych "o nicom" poobedny bol velmi fajn ...neviem.... na to ze mi chyba povedala, ze aj ja jej a ze ma lubi ...kedze ju poznam 4,5 mesiaca tak neverim ze mi to vravela aby mi to vravela mozno naivne ale mam to tak v hlave (a mozno je to aj pravda) ....dnes planujem sa jej neozvat az kym sa neozve ...co myslite? daky kredit na sms ma moze napisat, prezvonit moze hocico ...mam ju nechat kysnut a v pondelok sa teda porozpravat ak sa dnes (v nedelu) neozve?

pytala sa ma ci som taky ze ju velmi lubim az chorobne ze potom sa mozem aj obavat ze ju stratim a tak a ze ked sa takymi myslienkami budem zaoberat ze sa to moze stat (nvm ci to mam brat ako priravu na rozchod alebo jej normalny nazor) ..a este mam paranoju ze sa jej akoby "paci" jeden jej kamarat a aj moj ... je normalne sa ju na to opytat bez toho aby som bol pred nou paranoidny podozrievavy pako? pretoze ak sa jej paci alebo aj nepaci ...tak tomu verim pretoze ziadny dokaz o tom nemam len dohady ....:( preco sa jej to bojim spytat ...ved ak ma lubi tak ma nenecha no nie?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vo vzťahu sú vždy dvaja. Viem, že hroznú pravdu som napísal na úvod, ale vo väčšine prípadov je to tak, ak sa nejedná o fatálnu chorobu psychického rázu jedinca.
Znamená to akúsi rovnováhu a rovnica by mala byť asi taká, že čo dá do vzťahu jeden, by mal v rovnakom množstve dať aj druhý. Celkom ideálna predstava, ktorá nie vždy funguje.
Tým chcem povedať len toľko, že ak má byť vo vzťahu jeden človek, ktorý sa bude stále niečo pokúšať urobiť/udobriť/ospravedlniť sa a pod. (moja skúsenosť hovorí, že väčšinou v tejto pozícii je chlap), skrátka ten druhý sa vo vzťahu len vezie, tak takýto vzťah ďaleko nezájde. A teraz konkrétne, stane sa buď to, že chlapa prestane baviť zo seba robiť šaša alebo sa ženská na chlapa vyserie lebo je jednoducho mäkký cukríček, ktorého má ona omotaného okolo malíčka, skrátka nie je to ten pravý chlap, ktorý si za všetkým stojí.
Podľa mňa najlepšia voľba je "jedenkrát a dosť". To znamená, ísť za ňou povedať jej čo mám na srdci a zavrieť dvere. Ona sama musí prísť na to, čo pre ňu znamenáš. Žiadne také, že budem za ňou stále chodiť ako pes. Tu žiadny vlezdoprdelizmus v podobe ospravedlnení a ružičiek nepomáha.

Síce mehmed to tu napísal trochu viac primo, ale ja sa prikláňam k jeho názoru.
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

nuž.. dospel som počas svojích vzťahov {áno, hovorím o vzťahoch :) } k určitým poznatkom.
emyl napísal:vcera (sobota) bola celkom fajn rano mi prezvonila som siel na net kecali sme o piatku (v piatok boli vseliake rozhovory) som sa pytal ako to berie (ten pekny piatok, rozhovory ....no piatok bol pekny od istej chvile az odkedy sme sa dostali von do mesta tak som mal miestami srdce v hrdle) a vravela ze pozitivne a ze su teraz rozne okolnosti vo vztduchu a povedala mi na moje ze daco tam visi vo vzduchu ale bude dobre potom mi aj cez den zavolala a aj vecer chcela od sesterky ale neozyvala sa tak som jej zavolal
ver svojím pocitom, akonáhle zistíš, že niečo nesedí, správate sa ku sebe nejako divne, tak to treba riešiť.
- dá sa to riešiť rozhovorom, ako na teba apeloval kolega ZitePunkom. rozhovor je v pohode, ale na základe svojích poznatkoch o ženách a ich svete viem, že v drvivej väčšine prípadov takýto rozhovor nevyrieši nič. Žena poprie, že sa niečo deje, ony to prosto robia, mám to štatisticky doložené... :D a ty si za blba a máš zo seba zlý pocit.
- keď som ja vo svojom "najbližšie bývalom" vzťahu spozoroval že chladneme a všednieme, čo je ostatne fenoménom tých 4-6 mesiacov, tak som si povedal tak: "Kašlem ja na to, nejdem nič riešiť, rozprávať sa o tom, lebo je to len moja fantázia, resp. paranoja, ako vravíš, a nechám tomu voľný priebeh.
Výsledok? Samozrejme som dostal kopačky. :? ale čo narobím? došlo k tomu, že ma dotyčná prestala ľúbiť. ale bolo to vinou postoja, ktorý som zaujal? myslím že nie. a aspoň som z toho nebol mesiac v sračkách a neprereval pár nocí, ako som predtým zvykol.
Ja sa pozerám na vec takto: ty nič nepokazíš, je dôležité, aby si sa správal úplne v pohode, zatlačil tieto myšlienky úplne doprdele, čiže žiadne:
emyl napísal: ...tak som mal miestami srdce v hrdle...
proste kľud. nedávaš podnety na riešenie problému "že sa niečo serie". Lebo možno je to len tvoja paranoja naozaj. Ak v tom momente dostaneš kopačky, tak vieš na čom si... :D ak to teda bola len paranoja, tak idete ďalej a nič sa nedeje, lebo ona nič nevie, ty si seba zvládol.
Ak dostaneš kopačky, tak si na to aspoň pripravený.
Ja viem, že ma za toto budete pranierovať, ale podľa mňa dostať kopačky nie je tragédia. Ak má vzťah niečo znamenať, tak ho jednoducho z princípu nemôžu rozhodiť maličkosti. a toto je maličkosť IMHO.
emyl napísal: ...kedze ju poznam 4,5 mesiaca tak neverim ze mi to vravela aby mi to vravela mozno naivne ale mam to tak v hlave...
:roll: no čo ti má povedať? že ťa neľúbi? :roll: je ale fakticky viditeľné na babe, keď hovorí, že "aj ja ťa ľúbim", či to myslí vážne. preto by som na tvojom mieste obmedzil telefonovanie a písanie po nete. Veď spolu chodíte predsa, musíte si dávať rande, ne? tak si všímaj :wink:
emyl napísal: ...ved ak ma lubi tak ma nenecha no nie?...
tak by som to zhrnul. nedávaj jej na to podnety a príčiny, nerob zo seba chudáka. Nevyplakávaj. teda myslím že nerobíš, lebo ti to myslí, súdiac podľa tvojích príspevkov. Ale ani nezačni. Fakt, drž pohodu. :wink: drž sa!
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

emyl? S kazdeho tvojho bodu nieco :) Treba byt milý, láskavý samozrejme s mierou...toho pchania sa do zadku. Na druhej strane ju treba troska nechat nech aj sama pride na to co vlastne chce a za tretie samozrejme ze sa o tom treba rozpravat, predsa komunikacia je zakladny pilier.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

toto sú zapaklité veci.. proste mi chlapi nevieme čo majú ženy v hlave a ako to myslia.. ja si myslím že bude skôr či neskôr rozchod takže sa kus na to aj pripraviť..
ale bodol by názor ženy na toto
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tento pocit je velmi neprijemny, sam si na to pamatam a bolo mi z toho nejak divne, nevedel som co robit a par dni na to som dostal kosom :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jedno berte na zretel, na zeny strategie nefunguju kedze nepouzivaju zakladne principy logiky pri rozmyslani.
walkera
Novice
Novice

Príspevok od používateľa walkera »

Chcem sa spytat na jednu radu, nechcem zakladat novy topic lebo sa to tu uz rieslo x krat :)
Vec sa ma tak
Paci sa mi jedna moja kamaratka ale je v tom maly hacik. Ona chodi s inym. Preto nechcem aby som ju dostal tak ze niekoho druheho podvediem, lebo mne by sa to tiez nepacilo; nehcem aby nahodou aj ona trpela. A co je asi najhorsie chodime do jednej triedy :( Takze si to viete predstavit, ked tu osobu vidite kazdy den, kazdu hodinu a chcete ju. Je to pre mna take utrpenie :( Aj sa v skole na seba usmievame atd atd
Co by ste navrhovali cakat co sa stane s ich vztahom alebo sa poobhliadnut o niekom inom ? Strasne sa mi paci a mam taky pocit ze asi aj ja jej ale tusim ze naraza na to ze ma niekoho ineho. A je to velmi zly pocit ak ste s niekym velmi dobry kamarat ale nic viac a pritom by ste nieco viac chceli. Sme dobry kamarati ale... :cry:
Som z toho posledne dni bezradny...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nič.. zmieriť sa s tým.. a pochopiť že máš o jednu frendku viac
Napísať odpoveď