Bez nejakych kalerabov stylu mas pekny usmev, dnes je ale teplo, bla bla, ale proste na rovinu povedat, ze sa mi velmi paci a rovno ju niekam pozvat. Lenze samozrejme mam strach az hroza
Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?
Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?
ako by ste reagovali baby, keby vas oslovi (resp. pozve na rande) neznamy chalan na "netradicnom" mieste? Napr. v obchode, na zastavke, atd. Dost sa mi paci jedna baba, ktora robi v jednom malom obchode. Je to taky usmievavy typ co sa smeje na kazdeho, tym ma aj dostala, ma krasny usmev. Lenze samozrejme asi ani nevie ze existujem
...Tak som rozmyslal, zeby som niekedy ked si tam budem nieco kupovat (a nebudu tam ludia podla moznosti
), nieco skusil...
Bez nejakych kalerabov stylu mas pekny usmev, dnes je ale teplo, bla bla, ale proste na rovinu povedat, ze sa mi velmi paci a rovno ju niekam pozvat. Lenze samozrejme mam strach az hroza
Asi najviac z toho, ze ma nejak pekne odpalkuje...Alebo si bude mysliet, ze som nejaky profi balic, a odpalkuje ma este viac. Ona je inak dost pekna, a ja skor taky priemer, takze aj to zohrava svoju rolu, ze sa bojim este viac. Ako by ste reagovali baby vy na taketo nieco? Obaja mame asi okolo 20...
-
Sagittarius
Guru
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Eritrea
Star
skusit to mozes...trufale to nieje....no a podla jej reakcie zistis ci sa jej pacis aj ty...ale moze sa stat ze to odmietne s usmevom..
ale ani to by som nebrala tragicky, ...ked to skusis tri krat dojde jej ze to myslis vazne a nerozpravas to len tak do vetra..
kazdopadne by som to na tvojom mieste skusila..nemas co stratit.
drzim palce
kazdopadne by som to na tvojom mieste skusila..nemas co stratit.
drzim palce
audiotrack:
presne to by som si myslel aj ja
eritrea:
no vazne to myslim, preto to chcem povedat takto priamo, a nie obkecami, aby to nevyzeralo, ze ju chcem zbalit ako na diskoteke...Ak ma odmietne s usmevom, to bude este fajn, aj s tym v podstate aj trochu (dost
) ratam, horsie by bolo keby ma nejak zhodila
Dakujem za drzanie palcov, asi to skusim buduci tyzden 
presne to by som si myslel aj ja
eritrea:
no vazne to myslim, preto to chcem povedat takto priamo, a nie obkecami, aby to nevyzeralo, ze ju chcem zbalit ako na diskoteke...Ak ma odmietne s usmevom, to bude este fajn, aj s tym v podstate aj trochu (dost
dat cislo, to sa tak isto ozve, ked pre to ani nic nespravim
Takto jej aspon ukazem, ze som sa prekonal a aspon nieco pre uspech spravil...Isto nepridem ako uplny imbecil, ahoj, nejdes na kavu, skusim nieco originalne a vtipne, ale hlavne aby to bolo priame a strucne bez obkecov, nech je vidiet, ze to myslim vazne.
Odvahu za pc ma kazdy debilko...
Mozno, ale ti dementi by to neskusili nazivo nikdylenze toto pisu asocialni dementi do RP na pokeci.
-
audiotrack
VIP
no to určite nie. Buď ju pozvať osobne alebo sa radšej namiesto toho opýtať kde majú vyloženú múku a ísť domov. Zase sa vžijem do jej pozície: Keby odo mňa pýta cudzí človek číslo, určite mu ho nedám aby ma potom otravoval (ak by vkuse žobral, dostal by konzervou po hlave /alebo ničim iným v závislosti od toho, v ktorom oddelení práve stojíme/).fizz napísal:Ahoj, pacis sa mi, nepojdes na kavu?
Mile, lenze toto pisu asocialni dementi do RP na pokeci. Radsej jej podaj svoju vizitku, ze ked bude mat cas, nech sa ozve alebo sa jej opytaj ci ti neda cislo a az potom ju cez telefon niekde pozvi.
Ja byť na tvojom mieste ju nikde nevolám hneď prvý deň, iba by som sa jej prihovoril, zavtipkoval a čakal ako by reagovala. Podla toho by som sa vedel lepšie pripraviť na pozvanie (a aj ona by mala čas nad tebou rozmýšlať a nebol by to pre ňu hneď taký šok)
-
midnight_man
Guru
/// skor by som zacal tak ze tam prides, podla moznosti ked tam nikdo iny nebude
-
triple
Guru wannabe
bradu už nemám (pre info)
čo ja viem mne sa to nezdá tak ale ty si žena ty vieš.. ty by si sa ozvala? príde nejaký týpek za tebou do shopu,, povie ahoj ,, podá ti vizitku a povie -.- zavolaj ked budeš mať čas..
ja by som to považoval za neinteligenciu z jeho strany.. ale ak to platí nič som nepvovedal
čo ja viem mne sa to nezdá tak ale ty si žena ty vieš.. ty by si sa ozvala? príde nejaký týpek za tebou do shopu,, povie ahoj ,, podá ti vizitku a povie -.- zavolaj ked budeš mať čas..
ja by som to považoval za neinteligenciu z jeho strany.. ale ak to platí nič som nepvovedal
jasne, vsak to je uplna blbost, prist a dat vizitku. Lepsie to je riesit to tak ako pisal audiotrack = Najprv len tak pokecat, zavtipkovat, co-to si o nej zistit.. a casom sa trebars dostane aj k tej kavetriple napísal:bradu už nemám (pre info)
no to by ste u mna zeny dost klesli, keby sa niekomu ozvete len preto, ze je sympaticky, a je jedno akym sposobom to spraviKed jej das to cislo a budes jej sympaticky, tak sa ti ozve. Nevidim dovod preco nie.
-
pryja
Darca
V prvom rade, kedze vies, kde pracuje, si skus odsledovat, ci ju niekto necaka po robote, ci chodi domov sama. Alebo rano ked otvara, ci ju niekto nevozi do roboty. V tom pripade je sanca asi nulova.
A dalej suhlasim s audiotrackom. Chod tam opakovane nakupovat a skus nejako nadviazat debatu a uvidis, ako reaguje.
A ziana baba ti tu nenapise: 'Jasne, isla by som' Musia tam byt aspon nejake sympatie na oboch stranach.
A dalej suhlasim s audiotrackom. Chod tam opakovane nakupovat a skus nejako nadviazat debatu a uvidis, ako reaguje.
A ziana baba ti tu nenapise: 'Jasne, isla by som' Musia tam byt aspon nejake sympatie na oboch stranach.
-
den333
Professional
urcite nema nic ine na praci len ju 24/7 sledovatpryja napísal:V prvom rade, kedze vies, kde pracuje, si skus odsledovat, ci ju niekto necaka po robote, ci chodi domov sama. Alebo rano ked otvara, ci ju niekto nevozi do roboty.
-
Fabo
Hardcore addict
To zalezi na tom o aky obchod ide, ak to je nieco typu tesco a dievca tam ma stocky zakaznikov denne, fakt si ho zapameta len ak jej je vyrazne sympaticky, ak je to nejaky obchodik kde ma tak povedzme 10 ludi za smenu tak si ho asi zapametafizz napísal:Ked tam chodieva nakupovat, snad si ho aspon matne pamata, ak nieje uplne debilna.
-
Eritrea
Star
preco by ta mala zhadzovat?...ked to to normalna prijemna inteligentna baba nic take neurobi, zhadzovat cloveka zato ze prejavi city? uz len preto by sa oplatilo s nim vyjst si von, pretoze malokto to vobec skusi..a keby takto odpinkala chalanov nikto by sa k nej uz neozval....
slusnost kaze odpovedat, usmiat sa...zakaznik=cize ty si na prvom mieste.
mam kamosku co robila v kaufe za pokladnou.
a aj ona dostala par ponuk(je fakt pekna:) vecsinou to boli ale postarsi pani.
jeden jej dokonca poslal ruzu, s vizitkou kde bolo jeho cislo a nech sa mu ozve( ona nevedela ako vyzera, ani kto je) prehovarala som ju nech zavola, ze bude sranda..ale nie predsa nebude volat tipkovi o kt nic nevie?....no samozrejme ani jednu neprijala..ale na prvy krat myslim ze kazda by ti povedala nie.
slusnost kaze odpovedat, usmiat sa...zakaznik=cize ty si na prvom mieste.
mam kamosku co robila v kaufe za pokladnou.