Fotky klamú?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

internet ma vyhodu v tom, ze je anonymny... menej pekne dievcata (podla nich menej pekne) fotky postahuju... na druhej strane dievca moze byt aj fotogenicke -> na fotke vyzera lepsie nez v skutocnosti a take kusky poznam aj ja :) (krasne su aj nazivo, ale na fotke este krajsie ;))... takze podla mna ked je clovek zalozeny na vyzore, tak by si nemal hladat priatelku cez pokec, ale v bare, parku, obyvacke... jednoducho tam, kde ju vidi lajv

taktiez fotky nemusia byt aktualne a clovek moze pribrat/schudnut a chlapce, zaujimave je, ze je ti jedno ako vyzera, ale na jej vyzore si sa sklamal...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hej, fotky urcite nie su vzdy zachytenim reality,..
napr jedna holka ktoru som "blizsie" spoznal bola v skutocnosti ovela krajsia ako na fotkach,...
a to iste aj ja, ked si davam nejake fotky na booom, urcite vyberam tie krajsie :D no co :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Traktorista napísal:hej, fotky urcite nie su vzdy zachytenim reality,..
napr jedna holka ktoru som "blizsie" spoznal bola v skutocnosti ovela krajsia ako na fotkach,...
a to iste aj ja, ked si davam nejake fotky na booom, urcite vyberam tie krajsie :D no co :D
To je pravda, realita moze potesit alebo sklamat :) S tym sa vela neda robit.

petogeforce: tu to mas prelozene
Prílohy
Internetdiseasetypes.jpg
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Z fotky človeka môžeš vyčítať len pár vecí. Ak je tá fotka dobre spravená, tak aj naväčšia škrata môže vyzerať ako kráska. Chce to len ruku šikovnej vizážistky a tiež fotografa, ktorý sa zamerá na to pekné a to menej pekné nezachytí.
Keď stretneš človeka osobne, vnímaš ho ako celok, teda svoju úlohu hrá aj to akú má postavu, držanie tela, výška, váha, hlas, tón reči, mimika.... Nie je to len o chutnej tváričke či plných perách...
Okrem toho, keď sa ti to dievča páčilo na fotke, tak si sa zameral len na to, čo ti bolo ponúknuté + si sa nechal ovplyvniť prípadnými sladkými rečami, ktoré ti píše a už si si ju zidealizoval až až.
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

no, ja by som skor povedal, ze niektori ludia vyzeraju rovnako ako na foto aj v reali, a niektori vobec. A hlavne, zavisi to strasne od aktualneho svetla a typu tvare.

Napr. ja som bledsi, a ked sa foti bez blesku, vyzeram ok, asi tak ako sa vidim aj v zrkadle. Ale s bleskom ci v nejakom ostrom svetle vyzeraju vsetci ostatni (co su tmavsi) stale viacmenej normalne, len ja priserne, uplne iny clovek - pretoze som bledy, a proste mi tym ostrym svetlom zmiznu vsetky detaily tvare.

Takisto som si vsimol, ze hlavne ludia s trochu sirsou tvarou vyzeraju na foto o dost horsie nez v reali, pretoze fotka pridava kila - ak ma clovek uzku tvar, rozdiel si prilis nevsimne. Ale ak ma niekto sirsiu tvar, rozdiel v reali a foto je sakramentsky vidiet. Atd atd. teda niekto je fotogenicky, a niekto nie ;)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no podla jednej fotky sa vela usudit neda, ..preto si radsej pozriem fotoalbum alebo treba poprosit viac fotiek.:D z coho ci mozeme urobit celkovy obraz...v kazdej situacii...
aj chalani maju casto cudzie fotky z netu ..to je lahke rozoznat :wink:
Napísať odpoveď