peniaze za tvorbu stranok a grafiky je to legalne ked nema18
peniaze za tvorbu stranok a grafiky je to legalne ked nema18
kcem sa spitať či si možem spraviť stranku kde budem ponukať služby vpodobe tvorby stranok grafiky a podobne vecičky a brať zato peniaze .....neni som plnolety tak nemožem mat stoho nejake problemy ?
Dohodni sa s otcom alebo mamou, ak majú živnosť, môžeš tie stranky robiť akože na brigádu pre nich. Alebo to budú robiť akože oni (oco, mama), oni budu fakturovať, no v skutočnosti to budeš vyrabať ty.
Ten druhý spôsob je menej legálny, takže opatrne.
Určite si nerob stránku, kde budeš ponúkať služby, budš tam mať cenník a nebudeš právne krytý. Keď ťa niekto praskne na daňový úrad, budeš mať z toho iba oplietačky.
Ten druhý spôsob je menej legálny, takže opatrne.
Určite si nerob stránku, kde budeš ponúkať služby, budš tam mať cenník a nebudeš právne krytý. Keď ťa niekto praskne na daňový úrad, budeš mať z toho iba oplietačky.
tym padom by som musel mat asi aj nejake zmluvy alebo doklad že som zakaznikovy ponukol moje služby atd ked už to ma byt podla zakona tak by nejaky doklad asi mal by keby sa niekdo rozhodol na kontrolu či to už je vec medzi mnou a zakaznikom či to dame cez papier abo nie ........bo doteraz som robil tak ze kamarati ma odporučili cez icq niekomu sme sa dohodli polovicu teraz polovicu po dokončeni napr. stranky a koniec
-
woundgiver
Light Star
nemusite mat zmluvu ale ak to robis pre pravnicku osobu a nemate to osetrene napriklad ako dohodu o vykonani prace, alebo dohodu o dielo, tak od teba dost pravdepodobne budu chciet nejaky doklad (pokladnicny) aby si to mohli zauctovat. Preto by to asi najlepsie bolo robit dohodou. Ale zas na druhu stranu pre teba je lepsie robit to bez papierov lebo potom za to nerucis:)