CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravim Mám návrh.
Pozrite si toto video

a pozerajte na to ako prehadzujú zbrane medzi sebou a hádžu granáty. Jednoducho bez toho všelijakého nabíjania pri každom prehodení zbrane atď.

Mám pocit že by to nebolo na škodu avšak nie je to zas nejak extrémne potrebná vec pre server. Bol by som rád keby si to pozrelo čo najviac hráčov a sami sa vyjadrili.
Ja osobne som za až moc. Nemá to každý server takže by sme boli i niečím výnimoční a snáď by to nalákalo viac hráčov. Netuším ako sa volá plug-in ktorý to má všetko na svedomí ale idem pohľadať. zatiaľ žiadam o vyjadrenia.
A samozrejme príjemnú zábavu lebo sú to fakt nenormálne team kills :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

eeeehm, ak sa nepletiem, tak to je z HLTV. tam sa zbrane neanimuju, len prehadzuju. o nejakom plugine neviem :roll:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

lekoklatik napísal:Zdravim Mám návrh.
Pozrite si toto video

a pozerajte na to ako prehadzujú zbrane medzi sebou a hádžu granáty. Jednoducho bez toho všelijakého nabíjania pri každom prehodení zbrane atď.

Mám pocit že by to nebolo na škodu avšak nie je to zas nejak extrémne potrebná vec pre server. Bol by som rád keby si to pozrelo čo najviac hráčov a sami sa vyjadrili.
Ja osobne som za až moc. Nemá to každý server takže by sme boli i niečím výnimoční a snáď by to nalákalo viac hráčov. Netuším ako sa volá plug-in ktorý to má všetko na svedomí ale idem pohľadať. zatiaľ žiadam o vyjadrenia.
A samozrejme príjemnú zábavu lebo sú to fakt nenormálne team kills :D
je to natacane cez HLTV,ziaden plugin nato nie je...ak by si moc chcel mozes si stiahnut modely zbrani bez animacie, a budes to mat tak isto ako na tom videu :) btw tie modely zbrani bez animacie sa bere na cw/tg ako cheat...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

aj si vsimnite ked ma awp tak ma tam normalne zu musku ze nemusi ani priblizovat

a toto su clan wars?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:aj si vsimnite ked ma awp tak ma tam normalne zu musku ze nemusi ani priblizovat

a toto su clan wars?
aj ked ma mieritko na awp,to nemieri presne takze mu to je nanic :?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Filipito napísal:aj si vsimnite ked ma awp tak ma tam normalne zu musku ze nemusi ani priblizovat

a toto su clan wars?
mieritko na AWP robí tiež HLTV. ale chlapci na vyššej úrovni vedia nozoom :wink:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:mieritko na AWP robí tiež HLTV. ale chlapci na vyššej úrovni vedia nozoom :wink:
chlapci na vyssej urovni vedia skor fastzoom :wink:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

navrhujem zmenit timelimit pre jednu mapku. 20 minut ubehne velmi rychlo...Potom sa tie mapky hraju dookola stale. Dal by som to na kola, napr na 30 kol. Alebo proste len predlzit cas...co vy na to?
lekoklatik
VIP
VIP

Aha. Tak v takom príde ďakujem za vysvetlenie. škoda omg. Preveľká. To AWP mieritko je cheat, akože pokladá sa to za cheat to som si zistil. Ale toto prehadzovanie by som za cheat nepovažoval. veď to má každý hráč rovnaké tak čo omg.
tak nič potom.

//jj 20 min na kolo je málo. Vlastne na mapku. Ja som za 30 min :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Aha. Tak v takom príde ďakujem za vysvetlenie. škoda omg. Preveľká. To AWP mieritko je cheat, akože pokladá sa to za cheat to som si zistil. Ale toto prehadzovanie by som za cheat nepovažoval. veď to má každý hráč rovnaké tak čo omg.
tak nič potom.

//jj 20 min na kolo je málo. Vlastne na mapku. Ja som za 30 min :D
proste oni to v ligach beru za podvod...mas nejake ine modely hracov,zbrani,..=koncis :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ano presne minimalne 30 min na "mapku"
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

skor predlzit cas nez sa moze votovat.. teda myslim to rtv.
ked tam je 10 ludi, co je raz za cas, tak sa vetsinou hra mala mapka.
a ked nahodou velka, tak sa hra par minut a hned sa ide votovat bo niekomu nejde hra
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

Curuj napísal:mieritko na AWP robí tiež HLTV. ale chlapci na vyššej úrovni vedia nozoom :wink:
nozoom :smt044 nozoom je uplne slepy nic by si netrafil,vola sa to fastzoom,rychlo primieris a palis.
ja som tiez za 30 min na "mapku"
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Gigabyt napísal:nozoom :smt044 nozoom je uplne slepy nic by si netrafil,vola sa to fastzoom,rychlo primieris a palis.
ja som tiez za 30 min na "mapku"
nesuhlasim nozoom je rovnako presny, lenze vacsina hracov (aj ja) ma tendenciu pohnut sa zaroven ako vystreli ked nema zoomnute, cize ak natrenujes fastzoom, tak rapidne stupa tvoja schopnost nozoomu.
lekoklatik
VIP
VIP

Proste nozoom je presný omg. Nie je náhodou mieritko presne v strede obrazovky? tak sa nalepte čevrenú bodku do stredu a máte vybavené :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj to je iny cheater toto :D
Aj ja tak chcem vediet :D
lekoklatik
VIP
VIP

Lub0$ napísal:Nj to je iny cheater toto :D
Aj ja tak chcem vediet :D
Zapni botov a hraj sa :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cas na kolo som zvysil na 25 minut, pretoze na zaciatku bolo 30 min a zdalo sa vam to vela, teraz zase malo, takze som spravil kompromis. Kde sa nastavuje RTV sa mi najst nepodarilo, zrejme to pojde cez AMX menu alebo tak...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Cas na kolo som zvysil na 25 minut, pretoze na zaciatku bolo 30 min a zdalo sa vam to vela, teraz zase malo, takze som spravil kompromis. Kde sa nastavuje RTV sa mi najst nepodarilo, zrejme to pojde cez AMX menu alebo tak...
amx_timevote number - Default 5 - After 5 MINUTES (Default) is rockthevote allowed.
amx_howmanypercentage float - Default 0.30 - When 30% of the players said rockthevote then comes the mapvote.
amx_howmanyvotes number - Default 8 - When 8 (default) players said rockthevote then comes the mapvote.
amx_rocktime time - Default 10 - After 10 (default) seconds the voting is over and the server change the map.
amx_directmapchange - Default 0 - The server will display a hudmessage and at the start of the new round the map will be changed.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A neda sa to nejak poriesit s tymi mapami? Lebo kolko krat nas tam je viac ako osem, tak debilkovia hnes nominuju poolday apotom si ho aj zvolia.
Mi to pripada ako na public serveri, kde su same deti, cheateri a mantaci co robia druhym zle a robia teamkill.
Zamknuté