LCD TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

LCD TV

Príspevok od používateľa juslik »

eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Závisí od toho, či FullHD alebo "len" HD ready chceš kúpiť.
Ja by som bral v tvojom mieste Samsung :D :D :D
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

povedz kolko cm potrebujes abo ako daleko sedis od TV, ces ho vyuzivat na hranie ? alebo na filmy s DVDcka ? abo s Blu ray ?...dalej do kolko chces ist ?
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

chcem to do 30000 na filmy a vzdialenost je tak 4 metre

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2008, 15:30 )
nikto neporadi ?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

4metre od TV a chces viac ako 82 cm tak ta budu jednak bolet oci a jednak ti budu aj oci aj hlava lietat po takom velkom obraze to mi ver...mi mame 4,5m obyvacke a 82cm TV a staci to...a pri 82cm staci ist do HD ale ak ces tak si kup full hd...akurat ideme brat jeden HD TV stoji iba 14 litrov ma DVB-T aj analog tv tuner a znacka Samsung,
http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/samsung-le32a436t
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

http://www.interstore.sk/e-shop/index.p ... ct_id=5114

kupeny pred niekolkymi tyzdnami v predajni samsung za 27, tutok na nete je podstatne lacnejsi :)

spokojnost ;) ... fullHD podla mna zbytocnost, rozdiel mozno ani nezbadas (pozrel som na nom uz dost filmov a ked mam pravdu povedat, tak som nezbadal ani rozdiel, ked som pustil divx a DVD)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ST1 napísal:4metre od TV a chces viac ako 82 cm tak ta budu jednak bolet oci a jednak ti budu aj oci aj hlava lietat po takom velkom obraze to mi ver...mi mame 4,5m obyvacke a 82cm TV a staci to...a pri 82cm staci ist do HD ale ak ces tak si kup full hd...akurat ideme brat jeden HD TV stoji iba 14 litrov ma DVB-T aj analog tv tuner a znacka Samsung,
http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/samsung-le32a436t
aky je rozdiel medzi 4-kovou a 5-kovou radou? inak uz ten televizor mas? lebo chcem tiez 32" lcd ale rozmyslam ci na taku uhlopriecku nieje FULL HD zbytocne
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

hej uz mame ten televizor doma a ked som uvidel obraz cez analog TV tuner tak mi padla sanka skoro aj zblizska...samozrejme nedostatky mozu byt v prenose, ale ked som sedel a kukal nejaky film napriklad cez PC napojis aj cez notas tak tj nadhera netreba Full HD budes si mysliet ked to uvidis ze ta telka uz je Full HD :D...vydel som aj full hd nazivo je to ako velmo pekne ale zbytocne si myslim...budes maximalne spokojny a este si mi nepowedal kolko cm od TV bues sedet tj dost dolezity fakt...ja sedim cca 3,5m-4m a nekedy si este myslim ze ake velke tj :D po 2-3 dnoch si zvyknes ak prechadzas s kocky na 16:9 a ak sedis viacej ako 4m alebo 4m tak mozno 37 palec ale tj uz dost...
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

ja keď som prechádzal z 50cm klasického televízora na 102cm LCD tak môj prvý pocit bol, že je to strašne veľké a človek nevie kam sa ma skôr pozerať ale po par dňoch som si zvykol a teraz sa mi zdá už ta veľkosť taká ideálna ale zniesol by som určíte aj väčší a to sedím od telky tak 2,5m - 3m . Myslím že keby som vtedy kúpil 82cm tak by som teraz ľutoval.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tj moc vela si myslim...pri hrach napriklad by si si urcite nezvykol...samozrejme nie pri vsetkych...
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

ST1 napísal:tj moc vela si myslim...pri hrach napriklad by si si urcite nezvykol...samozrejme nie pri vsetkych...
no lenže on to chce na filmy a nie na hry :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak potom staci bohato 82cm a HD....dneska som si skusil sadnut 3m od TV presne som si to aj vymeral :D a strasne vela mi to bolo takze chcem vidiet ako ty pozeras na metrovu uhlopriecku s 2a pol metra...nic v zlom ale ty musis byt troska chory ztoho kukania uz :D
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

no dnes som sa niekde docital ze idealna vzdialenost od telky ma byt cca 2-3nasobok jej uhlopriecky...takze neviem hmm podla toho by som si mal kupit minimalne 37-40", skoda, tam su seny uz o nieco vyzsie a neviem ci by som dnes spravil dobre keby som kupil nejaku 4-kovu radu zo samsungov
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

c.a.r.n.e. napísal:no dnes som sa niekde docital ze idealna vzdialenost od telky ma byt cca 2-3nasobok jej uhlopriecky...takze neviem hmm podla toho by som si mal kupit minimalne 37-40", skoda, tam su seny uz o nieco vyzsie a neviem ci by som dnes spravil dobre keby som kupil nejaku 4-kovu radu zo samsungov
to platilo kedysi lenze si uvedom, ze dneska vsetko prechadza do 16:9 takze to mas cca 2nasobne sirsie.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

ja som to nasiel tu http://www.videoexpert.sk/ako-vybrat-lcd-televizor/ a myslim ze to je este celkom aktualne :)
ale nechcem moc spekulovat lebo si nakoniec nekupim nic ako moj ujo ktory uz niekolko rokov caka na "nieco nove" a doteraz ma doma staru drevenu teslu :lol:
smejo
Addict
Addict

c.a.r.n.e. napísal:aky je rozdiel medzi 4-kovou a 5-kovou radou? inak uz ten televizor mas? lebo chcem tiez 32" lcd ale rozmyslam ci na taku uhlopriecku nieje FULL HD zbytocne
ano, uz som ho mal nejaky cas, ked som napisal ten prispevok... fullko je (IMHO) zbytocne aj na 37" (mam 37, nie 32" :) )
5kova rada uz je fullHD, 6ka je fullHD @ 100Hz
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

ved prave ze 5kova rada je uz fullko, a u stvorkovej rady sa bojim horsej kvality obrazu(takmer polovicny dyn.kontrast). urcite na tom budem pozeravat fullhd filmy, a hravat nejake hry tiez(hlavne nejake zavodne s gamepadom), planujem aj novu graficku...ale budem musiet asi zobrat 32" na vacsi by som asi ani v izbe miesto nemal(a ani prachy) a bude to myslim premna ajtak dobry pokrok zo 4:3 CRT 63cm
smejo
Addict
Addict

ja som presiel z 55 cm CRT ;) ... vyssie som spominal, ze nespozoroval som rozdiel, ci som zapol DVD, alebo divx, takze si nemyslim, ze by si bol z HD ready sklamany :) ale je to na tebe
Napísať odpoveď