NVIDIA alebo ATI ?
názor
Ja tvrdím. ATi ma väčšie problémy s drivermy NVidia skoro všetko ok. ATi je určite výkonnejšia v hrách Nvidia stráca (väčšina). Podľa toho čo kto chce. Ak sa nechce občas potrápiť s konfiguráciou nech volí Nvidiu. Je to istá voľba v spoľahlivosti a bez problémov. Ale ak je to pravý user PC tak volí ATi. Ja som stále zástanca ATi. I keď sa občas dajakému problému nevihnem

radeon 9550
Idem si kupit sapphire radeon 9550 128MB 128bit, moze sa niekto podelit o skusenosti s nou????
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hmm no ja skladam pcz. Ja kaslem co hovori svet. Mne ide o to co robim ja a ako sa sprava pri mne. Je to moj subjektivny nazor. MFP nazor internetu a ostatnych v tomto. Ale cenim si Tvoj nazor. Dufam ze je formovany na zaklade osobnych skusenosti ako ten mojt0m4s3 napísal:ATI ze ma zlu optimalizaciu a nVidia dobru? Je to presne naopak
Re: radeon 9550
Na ved sa podelte o skusenosti! Aj pre mnaXaRaX napísal:Idem si kupit sapphire radeon 9550 128MB 128bit, moze sa niekto podelit o skusenosti s nou????
-
uplink
VIP
nj ja mam asi len stastie na dosky na ktore to rvem :S. Zatial mi ATi na slapala v pohode len v jednom pripade. A to tiez nie 100% [v Lineage 2 miznu budovy, ale to aj na nvidii - ale to nie je hardwarovy problemt0m4s3 napísal:nie - je formovany na zaklade clankov, z podla mna renomovanych stranok co sa HW tyka
-
t0m4s3
Admin
ATI ma prepracovanejsie spracovavanie objektov. Jednoducho povedane s milionpolygonovou "gulou" pracuju ako s kockou. Nevravim ze su stabilnejsie - to prave opak, nVidia ma ovladace rozhodne vychytanejsie. Na toto sa uz vedu flamy niekolko rokov rovnako ako medzi Intel a AMD, takze to aj tak k nicomu nevedie
pani a damy, viac ako by ste/sme tu mali kecat by sme sa mali pozriet na konkretne cisla:
AGP
PCIE
jedni su dobri v tom druhi v onom...
ja mam rad nvidiu, iny ma rad ati a poznam ludi co nedaju dopustit na matrox a dalsim milionom je to lautrfuk...
AGP
Kód: Vybrať všetko
http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.htmlKód: Vybrať všetko
http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/index.htmlja mam rad nvidiu, iny ma rad ati a poznam ludi co nedaju dopustit na matrox a dalsim milionom je to lautrfuk...
-
aquafresh1
Star
aquafresh1 napísal:nevedie veru k nicomu. Cloveka dost ovplyvni to,aku mal prvu kartu,podla nej ostava verny znacke. Aspom u mna to tak funguje. takze nvidia rulezz..
suhlas
moja prva bola STB VELOCITY 4400 (nvidia)
jedna z prvych nvidia na SK za tazkych 7000SK som ju kupil v '98
vydrzala mi 5 rokov!!!
-
braino.swk
Light Professional
x
NVIDIA & MSI RULEZ