no prva druha seria boli super v tretia ako tak ale teraz 4 seria je uplne uzasna
Herecka v hlavnej ulohe je az moc Sexi ...
a ostatny herci zas super hraju svoje ulohy ...
Tento serial je aj pre starsich ,,. moj foter to velmi rad pozerava .... ( je to dobre na odych ) ...
No ja som to zacal pozerat na odporucanie kamarata, ale po asi 4ch dieloch som sa na to vykaslal - nedokazalo ma to zaujat. Neviem preco, ale ten humor mi nesadol. Proti drogam nic nemam, takze to nebolo z presvedcenia Vtedy som sa radsej dal na How I met your mother.
Podobne ako GothaR, tiez ma to nezaujalo. Prve dve serie som pozrel z nudy a trapil som sa pri tom, teraz som v polovici tretej serie a divam to formou jednu cast za tyzden, ale je to vazne len tak, ze to hodim do maleho okna a viacmenej len pocuvam co sa deje. Humor je zvlasny, niekedy prilis vela sexu a nadavok, hodnotim to ako taky priemerny serial.
hehe weeds je parada jeden z mojich naj serialov xP od prveho dielu ma to zaujalo, humor mi sedi, i ked kazdemu nesadne to je jasne (hojko) 100 ludi 100 chuti... Zatial som na 7 casti tretej serii (pozeram totiz v cz dabingu kt. je fakt jeden z najlepsich akych som mal moznost v serialoch vidiet)
u mna 10/10
tiez som na 4.tej serii a tiez sa mi to pozdava..celkom fajn...nie je to sitcom a aj herci su uz lepsi..takze ok.. inak ta 4ta seria sa mi zatial najviac paci..
Dopozeral som konecne tretiu seriu pred par dnami a stale sa drzim toho co som napisal vyssie. Je to pre mna len priemerny serial a do stvrtej serie asi uz nejdem, vobec ma to nelaka aj napriek tomu zaveru tretej serie.
hojko napísal:Dopozeral som konecne tretiu seriu pred par dnami a stale sa drzim toho co som napisal vyssie. Je to pre mna len priemerny serial a do stvrtej serie asi uz nejdem, vobec ma to nelaka aj napriek tomu zaveru tretej serie.
praveze by si mal skusit bo 4 seria je ako barny hovori LEGEN ./..... DARY ....