DNS-zmena
DNS-zmena
uz 4 dni mi nejdu t-comacke dns tak som sa rozhodol ze ich zmenim ale nikdy som to nerobil tak sa preistotu opytam router je adsl ad 2651 rad by som ich zmenil na open DNS prikladam obrazok z routru dufam ze mi poradite, a nesmejte sa nechcem nic pokazit tak sa pytam 
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nastavujes DNS Server, nie proxy. Do Url Name si mozes napisat napr.Open DNS (podla mna to je informacia pre teba, aby si sa v tom vyznal) a do host IP napises IPcku DNS servera, ktory chces pouzit. Potom zmenis Disabled na Enabled , "Add" nechas tak, kliknes na Apply.
Takto by som to robil ja, ak sa mylim, tak ma opravte
Takto by som to robil ja, ak sa mylim, tak ma opravte
no tak DNS som zmenil a uz v dignostic teste nepise tu chybu ale este jednu pise ktoru aj pisalo net ide okolo 10 KB/s takze dost na... tu je ta chyba
Query DNS for 213.81.152.71 PASS HELP
Ping 213.81.152.71 FAIL HELP
nevim ci ma nieco t-com rad by som im aj zavolal lenze router je u suseda takze neviem meno a heslo k netu a sused je v anglicku... ak budu nejake napady sup snimi sem
Query DNS for 213.81.152.71 PASS HELP
Ping 213.81.152.71 FAIL HELP
nevim ci ma nieco t-com rad by som im aj zavolal lenze router je u suseda takze neviem meno a heslo k netu a sused je v anglicku... ak budu nejake napady sup snimi sem
Re: DNS-zmena
zapadnute prachom, rychlo oprasim.
Su T-com DNS servery verejne? teda, moze si niekto od ineho providera nastavit tcomacke dns servery?
//odpoviem si sam
ano moze...
//dakujem sharky, dal by som ti K+ ale nemozem
..
Su T-com DNS servery verejne? teda, moze si niekto od ineho providera nastavit tcomacke dns servery?
//odpoviem si sam
//dakujem sharky, dal by som ti K+ ale nemozem