GTA San Andreas-drift
GTA San Andreas-drift
caute zaujima ako sa da urobit na motorke alebo aute taky drift na mieste ako zahrievanie pneumatik... uz som to videl vela krat no neviem ako na to....neviete poradit?:D
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
to bolo prve co ma hned napadlo ale to nie je to co myslim ... tam proste ked to robia tak zadne koleso ide bud do jednej strany alebo do druhej...a toto ked robim tak stojim na mieste....Tripmaster napísal:Stlacis naraz plyn aj brzdu.A ked chces robit donut, tak len stlacis smer ktory ti je milsi.
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
boha vy si myslite ze som psycho?? no ok ja vam natocim video ked neverite....na nejakom serveri.. a aj normalne v hre... tu je:redliner napísal:Na to by prislo aj 3 rocne decko
toto je na SA:MP serveri:
http://www.youtube.com/watch?v=DkbQNDwc3CE
drzim plyn brzdu a sipku ale to nejde nesom lama...[/code]
-
Royalflush
Guru wannabe
uz viem kde je problem
...
1.) Ak mas plyn a brzdu W a S tak drz W+S a zabacaj simpkami
2.) Ak mas plyn a brzdu Sipky dopredu a dole tak skus hore+dole a zabacaj A a D ... ak to nepojde tak sa skus pohrat v controls
/ alebo ked riadis lietadlo ... tak skus tim tlacitkom ktorym z lietadlom nahynas do prava do lava ... [ja ovladam auto WASD a lietadlo QE + Sipky takze ked sadnem do auta drzim W a S a zabacam sipkami a robim donut]
2.) Ak mas plyn a brzdu Sipky dopredu a dole tak skus hore+dole a zabacaj A a D ... ak to nepojde tak sa skus pohrat v controls
/ alebo ked riadis lietadlo ... tak skus tim tlacitkom ktorym z lietadlom nahynas do prava do lava ... [ja ovladam auto WASD a lietadlo QE + Sipky takze ked sadnem do auta drzim W a S a zabacam sipkami a robim donut]
no diki diki uz to ide funguje to ked drzim w a s a ktomu nejaku sipku..dik:D lebo ja som drzal rucnu:DPok3R napísal:uz viem kde je problem...
-
Royalflush
Guru wannabe