Ako casto sa preobliekavate?
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako casto sa preobliekavate?
Máte 2x týždenne telesnú, čo?Fatal napísal:ja 2x do tyzdna
kazdy den si obliekam nieco ine
take, ze si na doma a sportove aktivity obleciem nieco ine ako do prace/skoly, to je hadam samozrejmost, no na druhu stranu ked pridem domov z prace/skoly, este som sa neprezliekol a potrebujem niekam ist, tak nevidim dovod sa prezliekat (ak je to vramci normy - nie, ze pridem ako kominar a potrebujem ist niekam do spolocnosti)
take, ze si na doma a sportove aktivity obleciem nieco ine ako do prace/skoly, to je hadam samozrejmost, no na druhu stranu ked pridem domov z prace/skoly, este som sa neprezliekol a potrebujem niekam ist, tak nevidim dovod sa prezliekat (ak je to vramci normy - nie, ze pridem ako kominar a potrebujem ist niekam do spolocnosti)
no ako kedy, ked som cele dni doma tak to flakam, ale inak mam taky zvyk, ze kazdy den (okrem spodneho pradla samozrejme) nove tricko..Aj ked sa moc nespotim. Ale to je snad normalne
Aj ked som videl kamosa, co mal v 35 stupnovych teplotach za cely tyzden na sebe iba 2 tricka, a pritom nesmrdel - nechapem ako to robil. Asi si ich pral kazdy alebo co, inak to neni mozne...
-
PC-Man
Light Star
u mna uplne rovnakosmejo napísal:kazdy den si obliekam nieco ine
-
Flinstone
Light Professional
tak kazdy den urobim rozbor tyzdna
co sa tyka triciek tak pondelok stredu piatok ... ak nic nemam ze idem zapogovat na koncert alebo tak .. niekde sadnut tak len jedno ... az dva .. ale taky utorok stvrtok ked mam treningy a cez vikendy ked tiez trenujem alebo kade tade sportujem a tak ta aj 3 krat denne ... nedokazem si predstavit zeby som po treningu si zobral to iste tricko ktore som mal na treningu to by asi neskoncilo dobre 
mam stale 2 kopy veci na 2 stolickach a rano si vyberam podla pocasia, niesom s tych co sa nedotknu rovnakeho tricka 2x za tyzden, ked mam naladu na nejaku vec, kludne nosim jedno tricko/koselu aj par dni za sebou, samozrejme ked ho neprepotim alebo nezaspinim (nezijem nejako aktivne takze s tym nie je problem:P)