Spore-problem s instalaciou
Spore-problem s instalaciou
Pri instalovani hry spore sa mi stane nejaka blba chyba.Hned mi naskoci ze ak chcem pokracovat v instalacii tak je potrebne vymazat spore-tvorenie priserok a ked dam ano tak mi prebehne nejaka ciara a potom mi napise ze instalacia bude ukoncena a ze mam stlacit dolu tlacitko dokoncit
ako to mam nainstalovat?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
tak sa pozri ci ti neostali niekde na disku nejake subory z neho, ak ano tak ich odstran.
potom si stiahni toto (a myslim ze ho treba aj instalovat ale nie som si isty.)
http://www.softpedia.com/get/Security/S ... lity.shtml
a najdi si ten creator v zozname a daj remove.
Pozor! neodstranuj veci ktore mas nainstalovane.
potom si stiahni toto (a myslim ze ho treba aj instalovat ale nie som si isty.)
http://www.softpedia.com/get/Security/S ... lity.shtml
a najdi si ten creator v zozname a daj remove.
Pozor! neodstranuj veci ktore mas nainstalovane.
-
caesar1987
Addict
vav zaujimave.. ako moze nieco hovorit ze je nainstalovane ked to nie je v zozname nainstalovaneho software...
skus pozriet este registry.
start -> spustit -> "regedit" a stlac enter
spusti sa ti registry editor
tu si davaj pozor, nic nemaz ani neupravuj!
stlac ctrl + F, zadaj do vyhladavania spore, stlac enter. ked nieco najde tak vymaz bud tu hodnotu alebo cely priecinok v ktorom je. Ale tu si davaj pozor pretoze ak odsranis priecinok kde nemozes tak sa moze stat aj nieco zle. Pripadne pred vymazanim daj export (to je pri pravom kliknuti na priecinok) a potom vymaz. Nemaz veci ktore nemas, pretoze sa moze stat ze nespustis windows.
skus pozriet este registry.
start -> spustit -> "regedit" a stlac enter
spusti sa ti registry editor
tu si davaj pozor, nic nemaz ani neupravuj!
stlac ctrl + F, zadaj do vyhladavania spore, stlac enter. ked nieco najde tak vymaz bud tu hodnotu alebo cely priecinok v ktorom je. Ale tu si davaj pozor pretoze ak odsranis priecinok kde nemozes tak sa moze stat aj nieco zle. Pripadne pred vymazanim daj export (to je pri pravom kliknuti na priecinok) a potom vymaz. Nemaz veci ktore nemas, pretoze sa moze stat ze nespustis windows.
-
caesar1987
Addict
Skusal som ale nic tak som skusil nieco nove a uz to ide:D:D tam na DVD bol subor spore v ktorom bolo paru zakladnych dat tak som ich nakopiroval na disk a cracknul len ked som to pustil tak mi napisalo chybu neodesilat tak som tam pridal paru suborov z creatoru a uz to slape ako ma len mi v menu nejde zvuk 
-
caesar1987
Addict
Re: Spore-problem s instalaciou
ahoj mam ten isty problem pisal tam neake data mozte mi prosim povedat ako to mam urobit abi mi to islo