instalacia windowsu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mcgangster
Light Expert
Light Expert

instalacia windowsu

Príspevok od používateľa mcgangster »

nazdar ja by som sa chcel opitat ze ako odstranim problem ::
ked sa mi zformatuje disk hned potom sa mi restartne pc a naskoci modra obrazovka a na nejaka chyba pise sa tam ze mam restartnut pc ale to vobec nepomaha ... myslim si ze to tu uz bolo ale nemohol som to najst .. prosim o pomoc .. dik
Hextall
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Bolo by dobré aj napísať, čo ti tam naskakuje. Nikto tu nie je jasnovidec :)
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

skus dat default bios, resp. reset, alebo prekontroluj nastavenia v biose, hlavne frekvenciu a casovanie ram
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ttyson »

skus si nafotit blue screen co ti tam vyhodi a hodit screenshot :)
pripadne napis ci sa vies dostat do safe mode alebo kedy ti ta obrazovka nabehne najlepsie urobit foto a poslat sem ak si to niekto precita mozno bude vediet o com je rec
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hazard16 »

ttyson napísal:skus si nafotit blue screen co ti tam vyhodi a hodit screenshot :)
pripadne napis ci sa vies dostat do safe mode alebo kedy ti ta obrazovka nabehne najlepsie urobit foto a poslat sem ak si to niekto precita mozno bude vediet o com je rec
do safe mode sa pravdepodobne nedostane, kedze pise, ze chyba mu vyskakuje hned po formatovani disku, to znamena ze system este nenaistaloval...

Ja by som mozno este skusil boot z CD a naformatovat disk znovu, este predtym ako by som cokolvek robil s biosom
Napísať odpoveď