Mach7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marsman
Medium Star
Medium Star

Mach7

Príspevok od používateľa marsman »

mam taky problem v PC

ochrana mojho pc je :

NOD 32
spyemergency
spybot
ad-aware

NOD32, spybot ,ad-aware nenasli nic

ale spyemergency mi naslo infekciu v pc a vola sa Mach7

nachadza sa v C:\Program Files\Common Files

ukazalo mi ju 1/2300 v rôznych suboroch v tomto priecinku, dal som vycistit a vymazalo mi - no nefunkcnilo mi uplne office .

po odstraneny si vyziada spyepergency restart pc , office nefunkcny a stale mi najde v C:\Program Files\Common Files 1/40 toho Mach7, vzdy to dam odstranit ale po restarte je tam zase, C:\Program Files\Common Files ma uz 0 mb nic v nom nieje ale vymazat ani nic sa stym neda robit

na nete sa mi podarilo o Mach7 zistit len http://mach7.remote-spy-keylogger.com/ a podobne veci tak fakt neviem

co stym, ?? skuste poradit
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sebci »

NOD 32
spyemergency
spybot
ad-aware

sa necuduj ze ti robi take blbosti ked mas taku smrtelnu kombináciu stupidnych programov z výnimkou NOD-ka 32 nie je jednoduchšie si nainštalovať ESET smart SECURITY alebo iny podobny baliček ktory obsahuje ANTIVIRUS - ochranu proti SPYWARE - vlastny FIREWALL - a čo ja viem ešte a má vzájomnu kompatibilnosť a nie nezmyselne si nasekať milion ochrán ktore su nasledne neschopne a vzájomne si prekážaju a vykazuju ti takéto haluze...

BTW ten MACH sedem pochádza isto z niektoreho toho SPYBOTA alebo inej haluze velmi často tu tieto programy samotnými prenášačmi...

:?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A aké súbory akože boli infikované?

Podľa mňa to je falošná hláška.. a ako bolo spomínané vyššie, radšej jeden riadny ako viac neporiadnych. Z tých všetkých programov by som najmenej veril práve SpyEmergency..
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

co sa tyka

NOD 32
spybot
ad-aware

tak to je dobry vyber, neviem co tu dotycny pise. spybot a ad-aware pouzivam aj ja a antivir mam iny (nebudem pisat aky pretoze tu bude zase diskusia ze ktory antivir je lepsi)

spyemergency nepoznam. neviem co je zac.

ale ak ti Spybot - Search & Destroy, ktory je aktualizovany a ani ad-aware nic nanajdu, tak ako je vyssie pisane ide pravdepodobne o false-positive nalez, teda falosne hlasenie alebo dokonca pri tom co pises je to uplne zlyhanie programu spyemergency.
odinstaluj office, znova ho naintaluj a spyemergency nepouzivaj radsej.
Napísať odpoveď