Outlook Express
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Outlook Express
ahojte neviete mi poradit ako si nastavim toto na pokec?....
skusal som ale neide mi to.
dakujem
skusal som ale neide mi to.
dakujem
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
-
jasan21
Light Star
ok uz som prisiel na chybu...ja som dal new a mal som dat e-mail...
nastavil som vsetko podla toho a stale mi to nejako hapruje mi vypisuje chyby pri odosielani a pritom som postupoval podla navodu
viem ze je dost blbe pouzivat azet ako mail sender ale vyuzivam ho vo firme uz roky a som si zvykol a nemcom je to fuk
nastavil som vsetko podla toho a stale mi to nejako hapruje mi vypisuje chyby pri odosielani a pritom som postupoval podla navodu
viem ze je dost blbe pouzivat azet ako mail sender ale vyuzivam ho vo firme uz roky a som si zvykol a nemcom je to fuk
-
jasan21
Light Star
The message could not be opened from out Outbox folder. Account: 'pop3.azet.sk', Server: 'smtp.azet.sk', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800420C8
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was . Subject 'test', Account: 'pop3.azet.sk', Server: 'smtp.azet.sk', Protocol: SMTP, Server Response: '554 5.7.1 <>: Relay access denied', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC79
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was . Subject 'test', Account: 'pop3.azet.sk', Server: 'smtp.azet.sk', Protocol: SMTP, Server Response: '554 5.7.1 <>: Relay access denied', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC79
-
caesar1987
Addict
pravdepodobne si nezapol ze smtp server vyzaduje autentifikaciu
teda podla tohto linku
http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-1439320.php
ako je tam pisane chod do
Tool>Accounts>vyber tvoj ucet>Properties>Servers>My server requires authentication (onac ak je odznacene)>Click Settings>a nastav potrebne udaje (pouzivatelske meno aheslo)
ja doma outlook express neviem najst
tak ti neviem povedat ze ten pohyb v menu je dobry.
teda podla tohto linku
http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-1439320.php
ako je tam pisane chod do
Tool>Accounts>vyber tvoj ucet>Properties>Servers>My server requires authentication (onac ak je odznacene)>Click Settings>a nastav potrebne udaje (pouzivatelske meno aheslo)
ja doma outlook express neviem najst
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
-
jasan21
Light Star
ok ale daju sa tie maily poslat nas5 na server? asi nie....lebo som to pouzival aj ako schranku a znova poslielat vsetko manualne
ee
no je tam cez 500mb dat ktore stahujem pravidelne teda mi je zbytocne to hadzat na kluc toto je pohodlnejsie no neriesim uz...
len to aby mi tam ostavali maily ...ktore 2?..."print screen"
oprava:
ok uz som to nasiel oznacil a tie 2 do boli som nechal tak ako si povedal takze dufam ze pojde v pohode
no je tam cez 500mb dat ktore stahujem pravidelne teda mi je zbytocne to hadzat na kluc toto je pohodlnejsie no neriesim uz...
len to aby mi tam ostavali maily ...ktore 2?..."print screen"
oprava:
ok uz som to nasiel oznacil a tie 2 do boli som nechal tak ako si povedal takze dufam ze pojde v pohode