Hra podľa vaších predstáv

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

Second life nesiaha ani po paty tomu vymyslenemu THE LIFE :D
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Čo by som spravil ja... no u mňa to spravil Spore ale ja by som to spravil inak.
Budiš GTA voľnosť
Budiš Nádherná grafika
Budiš tá najlepšia AI aká sa len dá spraviť
Budiš brutálne RPG funkcie
Budiš 24 hodinový ciklus, mesačný a ročný k tomu
Budiš super editor postáv kde si spravíte absolútne čokoľvek
Budiš veľa vecí, zbraní
Budiš svet o rozlohe marsu, s kompcami, riekamy, krátermy, snehom, púštou, morom
Budiš autá, domy, stromy, trojelbusy, MHD, letecká doprava, logistika
Budiš 50000000 questov
Budiš absolútne slobodná vôla
Budiš zamestania ako v skutočnom životeB
Budiš svet rozdelený na štáty
Budiš neobmedzenú vládu ak niektorý obsadím
A budiš 50 datadiskov zdarma na stiahnutie ktoré na koniec toto celé ešte 50 násobia....
A konečné budiš Nádherná fotorealistická že keď pozriete z monitora na izbu, nespoznáte ani rozdiel

A to aby sa kua nepredávalo :lol:

No a k tomu ešte aspoň 50 ovládačov aby to bolo reálne... na bike, auto, lietadlo, chodenie atď :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

filip ta hra by mala 800gb a stala by 15 000sk xD

//+ tie ovladace a vsetko k tomu ... by predavali Full Game Pack a to by stalo 50 000sk a potreboval by si 10 jardovy procesor GeForce 20600GT 5gb xD
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

no takže bolo by to nejaké brutálne dlhé RPG...najlepšie MMORPG, funkcií a možností by to malo ako Ultima Online, krajina by vypadala ako vo WoWku a ženy ešte trošku krajšie(možno odhalenejšie :P ) ako v Lineage 2 :D A každý mesiac, keď už by bolo všetko okukané by vyšiel datadisk so zmenami v deji, questoch a pod. ...ale keby som toto zadal Blizzardu, asi by radšej podali hromadnú výpoveď. :lol:
matonem
Amateur
Amateur

Re: Hra podľa vaších predstáv

Príspevok od používateľa matonem »

nejaký Simulátor abo čo na stavbu domov, centier atď. napr. že si dojdete na náklaďáku povyberáte z vleku kvádre urobíte beton, a začnete stavať kdvadru za kvadrou samozrejme aj s nejakými AI pomocníkmi :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nekonečný Fallout 3 , proste by tam bolo toľko questov že keď by som to prešiel tak by som mal 189 rokov :D
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

ja zdieľam názor s Gizmofom :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

MMORPG kde sa dal levlit donekonecna, je zadarmo, nekonecny vyber raidov, questov, miest, guild, atd. Potom MMORPG v style SimCity. Realne GTA, mozem si kupovat domy, chodit do realitnych kancelarii, ovladnut mesto :D a tak dalej. A este grafika musi byt ultra dobra :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:D nieco na sposob mass effect, ALE!!! v kazdej hre nieco chyba. napriklad v mass effect mi chyba VIACERO prikazov pre moj tym, aby som ich mohol zobrat aj viacerych a aby mali viacej zbrani a streliva, viacere vyuzitia fyzickeho utoku, ku prikladu sa mi paci fyzicky utok z hry metal gear solid, vyradenie vojakov aj nelethalnym sposobom. dalej ZMENA pohladov rovnako ako v mass effect aj v crysis mi toto VELMI chyba. prepinanie si pohladov ako mal predator, aspon nejake 4 zakladne a 3 kombinovatelne.
dalej spravit hru na styl wolfenteina, nie ako novy wolfenstein, ktoreho som sice hral ale moje ocakavania nesplnil .... proste shit. presiel som to, pobavkal som sa, ale nic zloziteho, zatial co v starom wolfenstainovi som sral bobky, ....
robit hry viac do pribehu a mat v nich vela moznosti, napr ako mass effect komunikacia a pribeh su proste bohove. podobne je na tom aj metal gear solid. krasne pribehy.
napr v mass effect ja nechcem aby mi niekto umrel a pritom som sa musel uz dvakrat pozerat na to ako mi vo videu niekoho strelili ked som s nim zatvaral vrata, PRECO? mam stity na plno, kludne som tu sracku co na nho sla mohol schytat a moje brnenie N7 by to vydrzalo, podobne ako v hre, radsej schytam pecku ja ako to ma dostat niekto z tymu, a velakrat ti sraci ani nestihnu vystrelit, lebo ja s rychlopalnou ostrelovackou v ruke, laserovou myskou, a rokoch treningu na CS, COD, QUAKE a podobne som ich tr*kal do hlavy tak presnymi slehami ze ani programator s tym urcite neratal. . . .
na mnohych hrach mi vadi ako su strasne debilne spravene, presnost niektorych zbrani je tak debilna ze v skutocnosti su tie zbrane ovela presnejsie VIEM TO s realnymi som strielal, ....
napr, v mass effect 2, kde su granaty,? miny? rozbusky? dal by som vybusninu na zem, sli by nepriatelia, odpalim ich na dialku, vytiahnem pusku prask prask, vsetci mrtvi, PROSTE TAKTIKA, ... prikazy, nielen kde ma ist a naco strielat. ale proste viacero nech toho je.
plus si myslim ze hry buducnosti by uz mohli byt robene na styl matrixu, napojis sa a si v inom svete a hras ako keby naozaj ......
napr v mass effest sa sem tam stane ze sa viacero huskov k vam dostane blizko a uz vas hladkaju kade tade niet sa ich tak lahko zbavit, ta do riti, jedneho koplnem,druhemu dam pazbou po pysku, trietieho podrezem E ckom ako v COD cku, vytiahnem pistol a dasich dvoch strelim do hlavy a je klud, .....
napr v crysis mi neviditelny mod a pouzitie zbrane chyba strasne, a HLAVNE NOZA!!!!
Napísať odpoveď