Reklamacia grafickej karty
Reklamacia grafickej karty
Zhorela mi graficka karta (8800GTS) a dal som si ju vyreklamovat, kedze takuto grafiku uz na sklade nemaju, a chcel by som za nu inu grafiku, musia mi poslat vykonnostne rovnaku, alebo cenovo rovnaku. Pre informaciu 8800GTS ma vtedy vysla na 12000Sk, za co by som teraz po mensom doplateni dostal 4870 od ATI. Keby mi vsak poslali vykonnostne rovnaku, mam kartu za 3500Sk.
na výkone nezáleží... cena je podstatná pri reklamácii ty si zaplatil 12 litrikov tak maš pravo cele dva roky právo dosať tovar v rovnakej CENE !!! prečo? Z kade to viem? ked si len zoberieš že dvakrat vyreklamuješ normalne kartu a aj tretikrat sa ti pokazi... a reklamacia je uznana a deje sa to trebars deň pred skončením jej zaruky tak ti musia na tvoje požiadanie vyplatiť PLNU SUMU ktoru si za ňu zaplatil...
dufam že je to dostatočný dôvod... keby ti to v obchode nezobrali tak su to magori a vyhražaj sa sa a hned ti to bud vykešuju a kupiš inde alebo vymenia za tohtomesačnú GK pecku nejaku...
dufam že je to dostatočný dôvod... keby ti to v obchode nezobrali tak su to magori a vyhražaj sa sa a hned ti to bud vykešuju a kupiš inde alebo vymenia za tohtomesačnú GK pecku nejaku...
Mne po roku vyhorela tiež, objednával som cez net, tak som im to tam poslal. Dali si načas - teda využili zákonných 3O dní a potom mi napísali, že nakoľko sa vada nedá opraviť
pošlú mi do 7 dní naspäť peniaze.
A tomu kúr, že prišla plná suma, ktorá sa preinvestovala do dobrého kúska. Kamaratova 64mb požičaná na ten mesiac letela rýchlo z bedne
A tomu kúr, že prišla plná suma, ktorá sa preinvestovala do dobrého kúska. Kamaratova 64mb požičaná na ten mesiac letela rýchlo z bedne
-
webmasterr
Medium Professional
Re: Reklamacia grafickej karty
po mensom doplateni? ved 4870ka teraz stoji cca 7500sk, nemal si namysli 4870X2 ?eMPiko napísal:Pre informaciu 8800GTS ma vtedy vysla na 12000Sk, za co by som teraz po mensom doplateni dostal 4870 od ATI. Keby mi vsak poslali vykonnostne rovnaku, mam kartu za 3500Sk.
Predávajúci alebo ním poverený pracovník by mal o reklamácii rozhodnúť ihneď, v zložitých prípadoch do troch pracovných dní. Do tejto lehoty sa nezapočítava čas potrebný na odborné posúdenie vady. Vybavenie reklamácie však nesmie trvať dlhšie ako 30 dní. Po uplynutí tejto lehoty má spotrebiteľ rovnaké práva, akoby išlo o vadu, ktorú nemožno odstrániť. Ak ide o vadu, ktorú nemožno odstrániť a ktorá bráni tomu, aby sa vec mohla riadne užívať ako vec bez vady, má kupujúci právo na výmenu veci alebo má právo od zmluvy odstúpiť.
Čiže ti buď vymenia kartu za rovnaký kus, alebo ak nie môžeš odstúpiť od kúpnopredajnej zmluvy = vrátia ti plnú sumu.
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.p ... s&itemid=9
Čiže ti buď vymenia kartu za rovnaký kus, alebo ak nie môžeš odstúpiť od kúpnopredajnej zmluvy = vrátia ti plnú sumu.