O tej malarii mas pravdu to je fakt....o tom ti nepoviem ani slovo.
Ale fakt, ked si clovek precita tuto temu a mal by som sa riadit podla vasich prispevkov a "rad" tak sa ani z domu nehnem a budem sa bat ci mi na dom nespadne meteorit
Lubos sa stazovat nebude, po case sam uvidi aka je realita a ked bude aj trosku uvazovat zisti, ze tzv financna pomoc zaostalemu africkemu ludu (ktory si za svoju situaciu moze sam) by sa mala vyuzivat tam odkial pochadza teda pre Europana ktoreho zivotna uroven sa zo dna na den znizuje.Pinhead napísal:Teda ako som už písal, nech si ide do Afriky kto chce robiť čo chce, ale pokiaľ sa mu tam stane niečo nepríjemné (či už spôsobené ľuďmi, prostredím, chorobami) nech sa potom nikomu nesťažuje nakoľko svoju súčasnú situáciu si zavinil sám svojim rozhodnutím....... Howgh
Cize ked si za to mozu sami, tak sa na vsetko vykaslat a nech tam deti dalej kapu bez liekov a od hladu, v neludskych podmienkach, bez sance na lepsi zivot. Lebo oni si vybrali, kde sa narodia a ze sa vobec narodia.kali520 napísal:Lubos sa stazovat nebude, po case sam uvidi aka je realita a ked bude aj trosku uvazovat zisti, ze tzv financna pomoc zaostalemu africkemu ludu (ktory si za svoju situaciu moze sam) by sa mala vyuzivat tam odkial pochadza teda pre Europana ktoreho zivotna uroven sa zo dna na den znizuje.