Gangy&mi-chau - ta kde sme boli na stretku a z ktorej midnajt nedokazal splnit cigarettes mission
Restauraciu v Ziline - mi-chau a Gangy by mohli vediet
Restauraciu v Ziline - mi-chau a Gangy by mohli vediet
Nevie niekto nazov cinskej/azijskej restauracie v Ziline kusok od Marianskeho namestia?
Gangy&mi-chau - ta kde sme boli na stretku a z ktorej midnajt nedokazal splnit cigarettes mission
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
heh, kolko nas tu je zo Ziliny
teraz som ale v Prahe, tak nepozriem...
Mas na mysli tu cinsku restiku co je (alebo uz len bola?) na ceste z Marianskeho ku Smeru? ta bola tak nejako farebne ladena, ale nie som si teraz isty, ci este funguje...
btw: co vidite na cinskych restauraciach? V Ziline je uzasna restauracia Dolce Vita (nielen pizzeria -> je to v Juniore -> Doxx)..., dajte si tam kuracie prsia plnene hermelinom a zampionmi a k tomu americke zemiaky a cesnakovy dressing...mnam
zas som dostal hlad 
Mas na mysli tu cinsku restiku co je (alebo uz len bola?) na ceste z Marianskeho ku Smeru? ta bola tak nejako farebne ladena, ale nie som si teraz isty, ci este funguje...
btw: co vidite na cinskych restauraciach? V Ziline je uzasna restauracia Dolce Vita (nielen pizzeria -> je to v Juniore -> Doxx)..., dajte si tam kuracie prsia plnene hermelinom a zampionmi a k tomu americke zemiaky a cesnakovy dressing...mnam
mi-chau casnicka nie, ale mojito mi chutilo
...a aj priestor sa mi pacil 
vendo ak by si bol taky dobry tak skus sa prejst popri tom novovyznacenom bode
...mam blby tusak ze by to mohlo byt ono
...ci to funguje a tak 
johny_sk s dobrou vecerou problem rozhodne nie je
...skor mi ide o konkretnu potrebu ukazat tu restauraciu jednej osobke 
Reli.C nie to nie je ona
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2008, 17:20 )
tak nakoniec vdaka miernemu nakopnutiu Reli.Ca som prisiel na to ze by to mohlo byt toto
co ma na jednej strane zhrozilo pretoze som nevedel ze som bol dost spity na to aby som si pomylil bar s azijskou restauraciou
...whatever
takze dakujem vsetkym
...zahada vyriesena
vendo ak by si bol taky dobry tak skus sa prejst popri tom novovyznacenom bode
johny_sk s dobrou vecerou problem rozhodne nie je
Reli.C nie to nie je ona
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2008, 17:20 )
tak nakoniec vdaka miernemu nakopnutiu Reli.Ca som prisiel na to ze by to mohlo byt toto
co ma na jednej strane zhrozilo pretoze som nevedel ze som bol dost spity na to aby som si pomylil bar s azijskou restauraciou
takze dakujem vsetkym