boze to dufam ze nikdy nebude, to by bol kazdy zavislak. zit v inom, lepsom svete...ale potom by sa nemal kto starat o ten realny asi, to by sme zanedho vymreliTheking napísal:alebo si znova napoja nervovu sustavu na komp a vojdu do virtualnej reality
pohlad na hry od "negamerov"
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
oddych kazdy den ? dobre da sa.. ale co je uz fakt moc je ze niektory hraci... hlavne nemci ako som si vsimol su moc agresivnySchYzo napísal:mylis si oddych s gamblerstvom![]()
-
Hotwire
Addict
nj to som zazil a s tymto suhlasim to je uz fakt chore. treba si nepliest hru s realomŠu-Do napísal:oddych kazdy den ? dobre da sa.. ale co je uz fakt moc je ze niektory hraci... hlavne nemci ako som si vsimol su moc agresivnyzabijes ho a bum... uz sa to na vas sype... noob, hurensohn, f*ck you.
to je uz zavislost.. ked ma takto niekto nervy na posranu hru.. no lol
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
a ini si budu buchat hlavu o stenu ze sedeli pred TV ktora dava do zivota presne take iste nic ...audiotrack napísal:Hry iba oberajú o čas a nedajú nikomu nič do života. Jediný ich účel je odreagovanie, a za niekoľko rokov si gameri budú búchať hlavu o stenu že presedeli detstvo za PC
btw hranim sa da aj zarobit/vyhrat .... to ale len tak na okraj
No u mňa je to skôr problém že síce presedím za pc kludne aj 24 hodín (čo sa mi našťastie ešte nestalo
) tak ak by som iba hral.. asi by ma hodilo o zem. No ale ako zapnem pc tak hneď sa dovalí reakcia.. stále za tím sedíš, nerobíš nič blablabla... to je ale blbé ak neni nič robiť, lepšie než sedieť za pc a pritom sa učím programovať, k tomu na 2-3 hodky zadrtím a idem off....
A čo sa týka TV a časopisov, tí si zájdu do blázninca a tam robia tie svoje články... ak je človek normálny a nie mentálne zaostalý tak pochopý že by nemal nabehnúť von s Gravity gunom... blbosť
.. raketometom a napáliť to do každého koho vidí len preto lebo freeman to robí
. A hry ako wow a tak.. s tím problém nemám, iba hovadiny čo oberajú o čas. Tak raz za pol roka to asi mesiac hrám a potom reinstall pc a kašlem na to..
A čo sa týka TV a časopisov, tí si zájdu do blázninca a tam robia tie svoje články... ak je človek normálny a nie mentálne zaostalý tak pochopý že by nemal nabehnúť von s Gravity gunom... blbosť
-
AXO
Professional
mno, toto je relativnePigesko napísal:zaujimava temano moj nazor je ze pc je velmi navykovy ako alkohol,cigarety,drogy...ludia co to nevyskusaju maju na to svoj vseobecny nazor ze je to hlupost...
a k teme, no to sa mi tazko pise z pohladu hraca, ale kazdeho bavy nieco ine...
-
Hotwire
Addict
presne...kazdy ma svoju zabavu...niekto kuka TV, niekto hra hry, niekto chodi chlastat,niekto sa chodi kurv****....pripadne nejake kombinacie vyssie uvedenych...tak netreba odsudzovat jeden druh zabavy totalne....ine je ked uz niekto jednu z tych aktivit popripade nejaku inu robi az prilis....napr prilis hrat, prilis pit, a take drogy su zle v akomkolvek mnozstve...no niektore aktivity moze clovek robit aj do zblbnutia a nepovie sa mu ze je zavisly napr chodit po prirode atd...to je pravda, len zas podla mna vsetkeho vela skodi, treba robit vsetko (okrem tych drog apod pravdaze) ale vsetko s mierou...sorry za stylizaciu toho prispevku ale som unaveny a po par pivach sa mi nechce vymyslat nejaky hyper super upraveny prispevok. len som napisal zhruba ako to vidim jagwixt napísal:a ini si budu buchat hlavu o stenu ze sedeli pred TV ktora dava do zivota presne take iste nic ...
btw hranim sa da aj zarobit/vyhrat .... to ale len tak na okraj
ja osobne som zastancom toho ze hrat so zdravym rozumom, dobre, aj mna bavi nieaka ta hra ktoru si zahram ale max tak 4 hodinky, nenavidim tiez ked si niekto mysli ze za to ze sa s niekym rozpravam o nieakej hre som na nej zavisly, preco by som sa nemohol porozpravat? zazil som v nej nieaku vtipnu scenku tak sa o to podelim s kamosmi, co je na tom take hrozne? myslim ze horsie je chytat pri hre nervy, je to obycajna hra pri ktorej ide o odreagovanie a na niektorych ludi to ma opacny ucinok, mam jedneho spoluziaka, stale spomina ako hra wow a ze hra arenu a zacne tam buchat do stola alebo ze dal minule z toho ake mal nervy pastou do repraku. nechapal som ako ho mohla rozculit hra, ved je to obycajna hra, umres a vstanes s mrtvych(priklad), just fun
wolf pekne si to napisal presne taky sity nazor mam aj ja ja sa tiez s kamosmi porozpravam o hrach a podobne
najlepsie bolo ako som bol u kamosa, myslim ze hral fifu neviem ci 08 alebo 07 ale oto nejde. vyhraval cely zapas 3:0 a boly posledne 3 minuty a tamten ho dal na 5:3 jeho malo porazit a ja som sa skoro rozplakal od smiechu
normalne s klavesnici povyberal pismenka a porozhadzoval ich cisty zavislak 
najlepsie bolo ako som bol u kamosa, myslim ze hral fifu neviem ci 08 alebo 07 ale oto nejde. vyhraval cely zapas 3:0 a boly posledne 3 minuty a tamten ho dal na 5:3 jeho malo porazit a ja som sa skoro rozplakal od smiechu
-
lekoklatik
VIP
Ja sa považujem za príležitostného hráča. Keď som bol mladší bolo to so mnou horšie. Postupne som sa tých hier prežral. Nemal som náladu na hranie ďalších a ďalších a ďalších hier. Je to aj kvalitou tých hier, proste dnešné hry sú už len o grafike a keď nemá človek premakané PC tak je mu to na 3 veci. V poslednom čase som sa dosť vžil do CS, pretože hram s priateľmi a tak. Proste poznáme sa tam, hrávame často a tak. Nejakú SP som už nehral ani nepamätám. Naposledy som prešiel kampať s Blazeom Gears of War.
Dlhú dobu som hrával Splinter Cell Chaos Theory Versus mod ale hral som stále s inými hráčmi a jednoducho ma to prestalo baviť, pretoŽe žiadny komunikácia a nič. Proste len dvriť a drtviť. Ako som už napísal postupom času som sa od PC odpútaval a to aj vďaka gitare. Proste pred dvomi orkmi som si povedal Že sa idem naučiť hrať na gitare a tak hrám a zasrane ma to baví. teraz škola a tak.
Bol som závislák avšak tie časi sú už preč.
Vyjadrím sa k tým aktivitám ktore´by som mohol robiť ale na miesto toho sedí za PC:
Jednoducho žijem na dedine kde je 100 ľudí, vedľa nás je dedina (asi 1km) kde žije asi 150 ľudí. Najbližšie mesto je asi 12KM od nás. Keďže sa tam konajú len vidlotéky, neriešim a nechodím tam. Proste sa tam nevie zabaviť a ak by som sa aj mal tak by som musel mať dosť vypité. Takže mi ostáva ísť len do dedinskej krčmy s kamošmi. A robiť hovno. Sedieť pri kofole, pive, chlaste. Nie vždy sa mi kce chlastať. TakŽe radšej sedím doma na nete, na CS, proste za PC. Pozerám filmy, surfujem a tak. zabávam sa. Pýtajú sa ma prečo nechodím von. Hovorím pretože radšej sa budem baviť doma s netom ako s nimi ožratými pod obraz boží. Raz za čas sa idem aj ja odreágovať a ožeriem sa. Proste je mi jedno kto si čo myslí. Ja osobne potrebujem k životu kamarátov. Občas sú chatovačky, to je samozrejmosť. Proste PC mi čas neuberá. Len nahrádza to čo by som mohol ale nemám záujem.
Mlj otec hráva PC hry taktiež. Asi pred 4 rokmi keď vyšla hra Max PAyne 2 sme ešte nemali PC, otec mal len služobný notebook tak sme to hrávali aj s bratom na jeho notebooku a raz mi otec zavolal ako má prejsť jednu pasáž
Proste mal voľno tak si zahral. Teraz keď máme nový PC vyžíva sa na grafike v Medal of Honour Airborne, Crysis, Race driver grid a tak. Proste hráva sa, má 46 rokov a sadne za PC a drtí. Keď má čas, chuť, náladu a tak. Avšak nikdy som ho nepočul že by šiel domov a hovoril už sa teśím ako si zahrám
Pred 7 rokmi sme prvý krát kúpili PSX a mali sme ho dostať pod strom. Otec ho kúpil asi okolo 20.12 a aj s mojimi dvoma ujkovcami drtievali po nociach Gran Turismo kým sme chrápali. Proste sa bavili. Nevidím na tom nič zlé
Nie som gambler a nić zo svojho detstva neľutujem. Nemám priateľku ale určite to nie je preto lebo sa hrávam na PC. Proste som drevo ale to sa zmení.
Som viac závislí na nete ako hrách. A to ho mám asi rok
Dlhú dobu som hrával Splinter Cell Chaos Theory Versus mod ale hral som stále s inými hráčmi a jednoducho ma to prestalo baviť, pretoŽe žiadny komunikácia a nič. Proste len dvriť a drtviť. Ako som už napísal postupom času som sa od PC odpútaval a to aj vďaka gitare. Proste pred dvomi orkmi som si povedal Že sa idem naučiť hrať na gitare a tak hrám a zasrane ma to baví. teraz škola a tak.
Bol som závislák avšak tie časi sú už preč.
Vyjadrím sa k tým aktivitám ktore´by som mohol robiť ale na miesto toho sedí za PC:
Jednoducho žijem na dedine kde je 100 ľudí, vedľa nás je dedina (asi 1km) kde žije asi 150 ľudí. Najbližšie mesto je asi 12KM od nás. Keďže sa tam konajú len vidlotéky, neriešim a nechodím tam. Proste sa tam nevie zabaviť a ak by som sa aj mal tak by som musel mať dosť vypité. Takže mi ostáva ísť len do dedinskej krčmy s kamošmi. A robiť hovno. Sedieť pri kofole, pive, chlaste. Nie vždy sa mi kce chlastať. TakŽe radšej sedím doma na nete, na CS, proste za PC. Pozerám filmy, surfujem a tak. zabávam sa. Pýtajú sa ma prečo nechodím von. Hovorím pretože radšej sa budem baviť doma s netom ako s nimi ožratými pod obraz boží. Raz za čas sa idem aj ja odreágovať a ožeriem sa. Proste je mi jedno kto si čo myslí. Ja osobne potrebujem k životu kamarátov. Občas sú chatovačky, to je samozrejmosť. Proste PC mi čas neuberá. Len nahrádza to čo by som mohol ale nemám záujem.
Mlj otec hráva PC hry taktiež. Asi pred 4 rokmi keď vyšla hra Max PAyne 2 sme ešte nemali PC, otec mal len služobný notebook tak sme to hrávali aj s bratom na jeho notebooku a raz mi otec zavolal ako má prejsť jednu pasáž
Proste mal voľno tak si zahral. Teraz keď máme nový PC vyžíva sa na grafike v Medal of Honour Airborne, Crysis, Race driver grid a tak. Proste hráva sa, má 46 rokov a sadne za PC a drtí. Keď má čas, chuť, náladu a tak. Avšak nikdy som ho nepočul že by šiel domov a hovoril už sa teśím ako si zahrám
Pred 7 rokmi sme prvý krát kúpili PSX a mali sme ho dostať pod strom. Otec ho kúpil asi okolo 20.12 a aj s mojimi dvoma ujkovcami drtievali po nociach Gran Turismo kým sme chrápali. Proste sa bavili. Nevidím na tom nič zlé
Nie som gambler a nić zo svojho detstva neľutujem. Nemám priateľku ale určite to nie je preto lebo sa hrávam na PC. Proste som drevo ale to sa zmení.
Som viac závislí na nete ako hrách. A to ho mám asi rok
Nazor mojich rodicov na hry je asi taky, ze je to strata casu.
Priznam sa, ze hrajem CSko kazdy den, ale urcite pri tom nestravim 8 hodin ako niekto. Zahram si tak 2-3 hodinky, ked som strasne unudeny tak aj viac, ved co ine mam robit?> Sediet na posteli a pozerat do steny?
Ja mam strasne rad, a povazujem to za super sposob odpocinku. Najradsej hram, ked pridem domov zo skoly, vycerpany z ucenia, tak vtedy si tak s chutou sadnem a hram. Hra je jeden z mala veci pri ktorych nemyslim na problemy a na svet naokolo, a to je pre mna dobre, lebo ja som typ cloveka ktory strasne vela premysla na problemy atd. a to ma ubija. No a ked hram tak na to nemyslim a odreagujem sa. A ked sa mi prestane darit, tak to proste vypnem a robim nieco ine.
Malo kto sa snazi pochopit hracov, sice ani ja nechapem typkov co hraju cely den, ale zahrat si 2 hodinky nieje podla mna nic zle.
Tu je hrozne pekne videjko o tom ,ze hra nieje iba o nezmyselnom davani headshotov.....
A tu je o tom trosku viac http://www2.razerzone.com/vgl/
No nepaci sa mi to, co vidim tu v UK u kazdeho spoluziaka. Rodicia kupuju detom xboxi, nintenda, a PS uz od detstva a to podla mna nieje dobre....podla mna uz moje deti nezaziju take detstvo ako som zail ja, nieto este ako zazili moji rodicia. Ja musim poklopkat na drevo, ja som vyrastal bez videokonzoly a bez PC a to je dobre...tak to ma byt.
Priznam sa, ze hrajem CSko kazdy den, ale urcite pri tom nestravim 8 hodin ako niekto. Zahram si tak 2-3 hodinky, ked som strasne unudeny tak aj viac, ved co ine mam robit?> Sediet na posteli a pozerat do steny?
Ja mam strasne rad, a povazujem to za super sposob odpocinku. Najradsej hram, ked pridem domov zo skoly, vycerpany z ucenia, tak vtedy si tak s chutou sadnem a hram. Hra je jeden z mala veci pri ktorych nemyslim na problemy a na svet naokolo, a to je pre mna dobre, lebo ja som typ cloveka ktory strasne vela premysla na problemy atd. a to ma ubija. No a ked hram tak na to nemyslim a odreagujem sa. A ked sa mi prestane darit, tak to proste vypnem a robim nieco ine.
Malo kto sa snazi pochopit hracov, sice ani ja nechapem typkov co hraju cely den, ale zahrat si 2 hodinky nieje podla mna nic zle.
Tu je hrozne pekne videjko o tom ,ze hra nieje iba o nezmyselnom davani headshotov.....
A tu je o tom trosku viac http://www2.razerzone.com/vgl/
No nepaci sa mi to, co vidim tu v UK u kazdeho spoluziaka. Rodicia kupuju detom xboxi, nintenda, a PS uz od detstva a to podla mna nieje dobre....podla mna uz moje deti nezaziju take detstvo ako som zail ja, nieto este ako zazili moji rodicia. Ja musim poklopkat na drevo, ja som vyrastal bez videokonzoly a bez PC a to je dobre...tak to ma byt.
-
prask
Light Professional
tiez mam nato podobne vysvetlenie ako koci. ludia sa bohuzial mylia a myslia si ze hry su iba zabijanie, nasilie... napriklad predfcerom sa ma sefka pytala ze co je na takej hre dobre (konkretne stalker) tak som je povedal ze to ma ako ked si ona kukne vecer horor a je to prenu relax, tak ja si ten horor zahram. tvorim si pribeh som aktivny... a tiez som jej vysvetlil ze hra neni iba o nejakom tupom strielani do fsetkeho co sa hybe ale sem tam treba aj rozmyslat, cize aktivna zabavaKoCi napísal:...
to je taka doba. pred nami hrali gulicky (tiez pre niekoho nezmyselne) a my hrame hry
-
Grond
Medium Professional
tiez si myslim ze pohlad negamerov na pc hry je strasne skresleny a takemu cloveku sa hned vybavi ako tu niekto spominal nejake deti pri csku ... co si myslim ze je dost mimo , napriklad aj nas guilde master vo wowku ma tak do 40 rokov a celkom to hroti
takze si myslim ze pri pc hrach nehraje nejako vek
ale musim povedat ze je to dost navykove mal som take psycho obdobia kedy som pri hrach stravil tak 10 hodin , ale uvedomil som si ze mi real life uteka pomedzi prsty ako voda a clovek sa nenazda a uz nejaky ten rok prejde a zisti ze z toho nema nic ... hoci som aj vdaka hram spoznal kopu kamaratov s ktorymi si vzdy mame co na ventrile povedat
ale musim povedat ze je to dost navykove mal som take psycho obdobia kedy som pri hrach stravil tak 10 hodin , ale uvedomil som si ze mi real life uteka pomedzi prsty ako voda a clovek sa nenazda a uz nejaky ten rok prejde a zisti ze z toho nema nic ... hoci som aj vdaka hram spoznal kopu kamaratov s ktorymi si vzdy mame co na ventrile povedat