ja som asi najdlhsie hral san andreas, rome:total war (lebo sa mi furt burili ludia:D) a mozno sa to nezda, ale hidden and dangerous 2(pred kazdou misiou som riadne dlho preberal taktiku)
Gears of War ujde ... hral som asi 5 hodin a pozrem omg len konec 2. epizody a je ich tam myslim 7 ... a Final Fantasy .. hoci ktore ... no vlastne FF-X... hram to 50 hodin [pri save to vypisuje] ale uz som pri konci lenze zas ked si spomenem kolko bolo videi
Ten sa mi v nedávnom čase podarilo prejsť celý za jedno nedeľnajšie odpoludnie. Ale spomenul som si ešte na Deus Ex, ktorý pýta pre seba viac herného času.
pri deus ex najviac casu stravis asi savevovanim pozicii a spatnym loadovanim ked nieco poseries tam som ukladal pomaly kazdych 5 minut a potom som sa divil preco hra tak vela zabera (jeden save - 15MB tusim)...deus ex jednoznacne ano, to ani nehovorim ze ma viac alter endov
Za ten dlhy herny cas si si mohol vsimnut, ze sa to vola Test Drive a nie Test Driver. Najdlhsie hry su urcite Final Fantasy, teraz mam uz niekolko hodin nahratych na FF: Crisis Core. Dlhe boli aj vsetky GTAcka
blazer napísal:Za ten dlhy herny cas si si mohol vsimnut, ze sa to vola Test Drive a nie Test Driver. Najdlhsie hry su urcite Final Fantasy, teraz mam uz niekolko hodin nahratych na FF: Crisis Core. Dlhe boli aj vsetky GTAcka
ja viem ako sa to vola to bolo asi preto ze som zmackol e a r naraz ty detailista /totiz sa prave ucim techniku 10 prstov a este mi to moc nejde / hlavne je vies o co ide
naco pisete hry typu wow a cs ? vsak sa to prejst neda ... teda FF je riadne dlhe ako som uz pisal ... mam 70 hodin nahraneho herneho casu a nie a nie konec [je*at ] a devil may cry neni najdlhsia hra ale stale je tam co robit prekonavat rekordy a tak [teda aspon mnna to tak bavi ]