SIX FEET UNDER / Odpocivaj v pokoji

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SIX FEET UNDER / Odpocivaj v pokoji

Príspevok od používateľa pinacolada »

pozerate (pozerali ste) tento serial?
ja som videl zatial prve 4 diely a hned sa zaradil medzi moje oblubene.prepracovane charaktery postav,prostredie,atmosfera,herecke vykony (hlavne michaela c. halla )..nie je o com.asi najlepsi rodinyn serial ( aj ked neviem ci prave tam a ci vobec niekde sa da zaradit)

http://www.csfd.cz/film/69297-six-feet-under/

(nie som si isty,ale zda sa mi ze niekedy davno som tu temu o tomto seriali videl ale nenasiel som ju tak som zalozil tuto)
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

Jasne pozeraval.... hoci pozeraval je slabe slovo, ja som ho doslova zral.... fakt vynikajuci serial rozpravajuci o zivote jednej rodinky vlastniacej pohrebny ustav (uz to znie dost originalne a lakavo :) )... skvele vykreslene charaktery, skveli herci, skvely cierny humor ... no fakt vysoko odporucam...
PS: a ten zaver, no asi jeden z najkrajsich a najoriginalnejsich ukonceni serialu co som kedy videl... :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Bezpochyby, Michael C. Hall je tam skvely, namet a prostredie su tiez skvele, no ja som vydrzal asi 6 casti - pre mna jednoducho nuda.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Tak tak, vynikajuci serial. Si spominam jak som mal nacasovany pomaly budik kazdy krat, ked to zacali davat na HBO.

Koniec tiez skvely ... aj ked tie posledne casti boli uz potom take dost nasilne niekedy. Cely ten divny pribeh okolo este divnejsie sa ku koncu spravajuceho Nathana ...

Ale inac fakt super.
Napísať odpoveď