whitek: Na tom bude cosi pravdy. Ja si este myslim, ze by sme museli byt este aj duchovne vyspelejsi. To len, aby sme vedeli predvidat nasledky nasich cinov, skratka naucit sa pokore pred technikou, prirodou etc.
whitek - ono s určitými vyvolenými sa už skontaktovali a ešte sa aj s kontaktujú ale oficiálne sa s nami skontaktuju až ked budeme duchovne i technicky vyspelejší.
Ked su inteligentni tak skor ci neskor pridu lebo ked bude devastovanie Matky Zemy tak pokracovat ako doteraz tak pridu zachranit faunu a floru . Na ukor cloveka zachrania vsetok zivot na Zemy
Avalong napísal:Ked su inteligentni tak skor ci neskor pridu lebo ked bude devastovanie Matky Zemy tak pokracovat ako doteraz tak pridu zachranit faunu a floru . Na ukor cloveka zachrania vsetok zivot na Zemy
Dufam ze co najskor, kym este je co zachranovat
btw: ten tvoj podpis lepsie znie original v cestine
whitek napísal:moj osobny nazor je ze ked budeme technicky ovela vyspelejsi ako teraz tak sa mimozemstania s nami sami skontaktuju. teraz nie bo by nas to velmo zmenilo a este niesme na to pripraveny
ked sleduju ako sa medzi sebou vrazdime a zbrojime... hm...
mozno nas iba pozoruju ako koloniu bojovych mravcov...
Ak by prisli, pochybujem, ze by boli schopni zachranit nas vsetkych. Cital som, zevraj maju niekolko zopar milionov vyvolenych od tialto odniest prec a zbytok si tu bude musiet pretrpet ocistu spolu so Zemou. Zevraj uz maju prichystane aj lode a v tom texte sa pisalo, ze ich nevidime preto, lebo su na odvratenej strane Mesiaca a keby aj nie, tak pohlcuju svetlo, takze ich nie je vidiet.
q-parser napísal:Ak by prisli, pochybujem, ze by boli schopni zachranit nas vsetkych. Cital som, zevraj maju niekolko zopar milionov vyvolenych od tialto odniest prec a zbytok si tu bude musiet pretrpet ocistu spolu so Zemou. Zevraj uz maju prichystane aj lode a v tom texte sa pisalo, ze ich nevidime preto, lebo su na odvratenej strane Mesiaca a keby aj nie, tak pohlcuju svetlo, takze ich nie je vidiet.
no to by ma zaujimalo, podla akych kriterii tych par milionov ludi vyberali
inak som videl o tom video kde toto vsetko jeden vedec vysvetloval. funguje to na nejakom principe antigravitacneho pohonu alebo nieco take, ktory vyvinul Tesla este pred 2.sv.v. myslim. Niesu to zaidny ufoni ale vlady lenze to udrzuju v tajnosti pretoze tato technologia je pre nas este velmi vyspela a hlavne cakaju na vycerpanie zdrojov ako je ropa napriklad, z ktorych im idu dobre prachy o kotrre by prisli.
Su tu aj UFOnci a aj Tesla bol chlapik jak sa patri. Ak sa mi dobre mari, tie jeho vyskumy mali nieco do cinenia s kozmickou energiou, casticami nazyvanymi tachyony. Existuju o tom stranky.
Moj otec este za studentskych cias videl na internate spolu s kamaratmi taku malu priemer 3cm gulku, vyzeralo to ako mala lopta. Vznasalo sa to asi 3 minuty a potom to oknom velmi rychlo vyletelo. Dodnes nevieme co to mohlo byt a ci to neboli nahodou halucinacie
duchaplnost, plny zivota elanu, laskavy clovek, clovek co nikomu neublizi, ci ma rodinu, ako si s nou vychadza, jednak aj viera v nieco dobre, verrti v kladne hodnoty a pod. rozne ine.