ok tak to skusim
/edit: co je lepsie ? obyc crysis alebo warhead ? mne sa asi viac paci obyc... ale cital som ze to je to iste len za ineh ohraca tak teraz nvm...
ja uz warhead hram, pravda je lepsie optimalizovany, sice aj tak mi to seka na maximum.
tu som dal nejake videa aky je rozdiel v minimalnych a maximalnych nadstaveniach, zamerane na vodu
vcera bolo 10 crackov a to bol ten isty kazdy len zmenil nazov a pridal pesnicku do raru aby bola ina velkost a nahanali body na rapid, DARKCODER crack je funkcny
pri loadovani hry ked je to logo EA a tie ukazky tak mam rozgrcanu grafiku a sem tam to spravi aj v menu. Hra chvilu ide, potom ma vyhodi.
serie ma to, pradte niekto prosim, graficku kartu od ATI som este nemal, vzdy iba od Nvidia a tam som nemal ziadne problemy...
netreba tie ATI karty nejak ponastavovat?
zatial vsetky hry co mam idu v pohode, ale Crysis robi taketo problemy...
....je to v poriadku ked mi grafika pri loadovani a potom v hre tak ako keby píska-chrchle?...to som si vsimol iba pri Crysis a este ked som skusal davat automaticke taktovanie...teraz ju mam v povodnom stave, nie je pretaktovana...
Jofiel napísal:uz mi to ide, ale mam dalsi problem...
pri loadovani hry ked je to logo EA a tie ukazky tak mam rozgrcanu grafiku a sem tam to spravi aj v menu. Hra chvilu ide, potom ma vyhodi.
serie ma to, pradte niekto prosim, graficku kartu od ATI som este nemal, vzdy iba od Nvidia a tam som nemal ziadne problemy...
netreba tie ATI karty nejak ponastavovat?
zatial vsetky hry co mam idu v pohode, ale Crysis robi taketo problemy...
....je to v poriadku ked mi grafika pri loadovani a potom v hre tak ako keby píska-chrchle?...to som si vsimol iba pri Crysis a este ked som skusal davat automaticke taktovanie...teraz ju mam v povodnom stave, nie je pretaktovana...
mne tiez piskaju na grafike cievky (8800GT) pri hrani crysis,neviem cim to moze byt
no mam verzi Crysis Warhead /EN / CLONE-DVD a obcas ma to vyhodi z hry z hlaskou odoslat neodoslat robi to aj vam alebo stale neni 100% funkcny ten crack?
Tak uz som to presiel, som trochu sklamany z toho aka je ta hra kratka. Grafika je o dost krajsia ako u jej predchodcu. Skoda, ze tam nedali SandBox Editor, pri tom som stravil asi najviac casu.
PS: Zaverecne titulky su snad dlhsie nez cela hra.