Vypnutie bublinovych tipov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

Vypnutie bublinovych tipov

Príspevok od používateľa hazard16 »

Zdravim, potreboval by som vypnut bublinove spravy co sa zobrazuju v pravom dolnom rohu. Problem je v tom ze uplne ich viem vypnut, ale ja by som ich potreboval vypnut iba pre konkretny program. To znamena ze bubliny budu vyskakovat, len pri urcitom programe nebudu. Je to mozne? Dakujem.
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

co keby si napisal nazov programu, v ktorom chces to vyskakovanie vypnut? takto ti asi len tazko niekto poradi :wink:
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

konyk87 napísal:co keby si napisal nazov programu, v ktorom chces to vyskakovanie vypnut? takto ti asi len tazko niekto poradi :wink:
to je jedno, myslim ze na vacsinu, ak nie na vsetky bude platit jeden postup pri uprave registrov. len neviem kde na to ist. ale tak ide o ovladac grafickej karty nVidia. nejde mi o to vypnut to niekde softwarovo, ale upravou v registroch. Dakujem (pod pojmom softwarovo myslim niekde to v danom software vyklikat)
konyk87
King
King

ja by som to riesil tak, ze by sa mi vobec nespustal pri starte ten soft ku grafickej karte, tym padom by ti nevyskakovali ani bublinky :)
ak by si to chcel vyriesit tymto sposobom, tak skus to odstranit z listu Startup v ponuke Start..ak to nepomoze, tak pouzi napr CCleaner - v tom sa ti to urcite podari odstranit...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hazard16 napísal:to je jedno, myslim ze na vacsinu, ak nie na vsetky bude platit jeden postup pri uprave registrov.
No ja by som si toto určite nemyslel.. :)
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

konyk87 napísal:ja by som to riesil tak, ze by sa mi vobec nespustal pri starte ten soft ku grafickej karte, tym padom by ti nevyskakovali ani bublinky :)
ak by si to chcel vyriesit tymto sposobom, tak skus to odstranit z listu Startup v ponuke Start..ak to nepomoze, tak pouzi napr CCleaner - v tom sa ti to urcite podari odstranit...
no ja by som si zase urcite nemyslel toto. pod tovjim riesenim si mam predstavovat nieco take ako pri starte zakazat start ovladacov k hardwaru? tka by sme asi daleko nedosli, vsak? :) ked sme uz pri tom tak ako mam odstranit z listy utilitku, ktoru potrebujem, no napriek tomu ma vo svojej ponuke po jej kliknuti len moznost Exit. Cize sa ta utilitka neda nijak inak nastavovat len, vypnut alebo zapnut.

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2008, 9:39 )
brm napísal:No ja by som si toto určite nemyslel.. :)
dakujem o obohatenie diskusie ale myslim, ze tymto prispevkom si velmi v rieseni problemu nepomohol.
konyk87
King
King

sorry, ale :lol: to, ze vypnes spustanie toho softu pri starte urcite neodstavi ovladace :wink: ved skus si to vypnut cez spravcu uloh, ci ti to uskodi...
brm
Darca
Darca

hazard16.. no snažil som sa Ti naznačiť, že Tvoje myslenie je nesprávné, táto vec sa určite nedá zovšeobecniť, že čo platí pre jeden program, to platí aj pre ostatné. Ale ako vidím, nemalo to žiadny účinok.

Ikonu si môžeš schovať.. daj si Vlastnosti panela úloh a ponuky štart a dolu by si mal mať prispôsobiť a tam potom zoznam všetkých programov, ktoré sa ti v task bare objavili a môžeš k nim nastaviť niekoľko príznakov.. vždy zobraziť, zobraziť iba, keď je aktívny, alebo vždy skryť..
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

konyk87 napísal:sorry, ale :lol: to, ze vypnes spustanie toho softu pri starte urcite neodstavi ovladace :wink: ved skus si to vypnut cez spravcu uloh, ci ti to uskodi...
uskodi mi to tym ze ten soft potrebujem aby bezal, co som spomenul vyssie, to ze soft odstavim to viem ze by som to tym vyriesil, lenze ja potrebujem aby bezal, teraz napriklad nehovorim o tom softe z nVidie ale o inom softe. Takze jeho odstavenie nepripada do uvahy. Preto to chcem vyriesit zasahom do registrov, co by pravdepodobne slo. len neviem ako na to. Globalne vypnutie tych bublin viem spravit, ale neviem to spravit pre konkretny soft. Preto som povedal pre ilustraciu soft z nVidie pretoze pri nom mam podobne problemy.

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2008, 10:29 )
brm napísal:hazard16.. no snažil som sa Ti naznačiť, že Tvoje myslenie je nesprávné, táto vec sa určite nedá zovšeobecniť, že čo platí pre jeden program, to platí aj pre ostatné. Ale ako vidím, nemalo to žiadny účinok.

Ikonu si môžeš schovať.. daj si Vlastnosti panela úloh a ponuky štart a dolu by si mal mať prispôsobiť a tam potom zoznam všetkých programov, ktoré sa ti v task bare objavili a môžeš k nim nastaviť niekoľko príznakov.. vždy zobraziť, zobraziť iba, keď je aktívny, alebo vždy skryť..
no skusil som to nastavit na vzdy skryte ako si odporucil, len neviem ci to skryvanie ikoniek nieje zabezpecene len tym ze sa nezobrazuju pri hodinkach, ale po kliknuti na tu sipocku ("Zobrazit skryte ikony") sa tam tai konka opat zobrazi, cize tie bubliny budu vyskakovat nadalej predpokladam. Ja by som ju potreboval vyhodit z tray listy uplne, ale aby na pozadi proces bezal.
brm
Darca
Darca

Napíš konkrétny názov programu a pastni aj screen hlášky, ktorej sa chceš zbaviť..
Napísať odpoveď