Najdlhsia hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
sovietman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

Chicken Little.... na to ze to ma byt pre deti to bolo velmi dlhe a dost tazke :? ale zabavne to je :oops:
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

no najdlhšie hry sú asi MMORPG, ale to je nutnosť, takže beriem to ako najdlhšia single-player hra. No medzi najdlhšie, čo som hral, keď rátam čistý čas dohrania a nie to,že som to hral 100x dokola :lol: patria Final Fantasy (hral som len 7. a 8. diel, ale verím,že ďalšie pokračovania na tom nebudú horšie) a ešte Baldurs Gate a určite aj ostatné hry zo sveta Forgotten Realms.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm premna bola najdlhsia hra Flashpoint bola obtiazna az natolko zeclovek nadtym travil mrte casu nakoniec som ju presial len daka podvadzaniu prepisovaniu saveov. Boli povolene len co ja viem 2 save na misiu clovek saveol dal alt tab prekopcil a zasa mohol saveovat (v zmysle ze 2x a dost cize save save a uz sa tei savy nedali prepisat)

Dalsou nekonecnou hrou bolo Red Faction tiez hra na vela vela hodin.

A tiez mafia je svojim sposobom tazka :-D misiu preteky spravi na 1 2 3 4 99 pokus malo kto :-D ja som vo svojich cca 17 skoro plakal jak sa mi nedarilo :-D tusim 2 dni a potom mi dakto povedal o tej skratke tak ma skoro ohlo.
A uz spominane GTA kedze clovek sa rad iba flaka po meste a killuje
transparenec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa transparenec »

jj su-do presne GTA SA bolo na hodne dlhú dobu hlavne pre mna kde som nemohol prejst jednu misiu :D a ten doom 3 bol tiez pekne dlhy az ma prestaval bavit :D a este ked poznate bola dost dlha hra the Suffering.
Napísať odpoveď