awp_india je mala mapa ? to sa da hrat kludne 6v6 aj viac uplne v pohode a by som vymenil iceworld za dinoiceworld je to vacsia a kludne sa to da hrat 5v5 aj viac ...
aj ja by som tie male sracky vymazal kvoli tomu uz ani moc nechodim na server nechal by som mini miltiu alebo dust2 a mohli by ste pridat aj rats ta je dost mala 4na4 akurat
Rexxar napísal:aj ja by som tie male sracky vymazal kvoli tomu uz ani moc nechodim na server nechal by som mini miltiu alebo dust2 a mohli by ste pridat aj rats ta je dost mala 4na4 akurat
Prosim Vas, de_rats nedavajte, uz by sa totiz nehravalo nic ine. Male deti jaksi fascinuje kuchyna, ktoru asi doma nemaju. Skusenost z inych pubov...
Vyhodit male mapy som uz pozadoval davno, ale nesplnilo sa. Ked tak, nech zostanu buzzkill, snow a nejake awpcko, ostatok prec. Hlavne pool day a iceworld...
By som skor povedal ze netreba viac adminov ako skor viac rozumnych hracov...admin nemoze byt nonstop na servery... a tento server nema dane ze je fun alebo dust2...takze je to server pre siroku skalu ludi...chapem ze hrat poolday 7v7 je totalna kravina...ale tak nato tam je rtv...a keby sa vyhodia vsetky tie mapy tak by to nebolo moc dobre...
na hojko serveri je fakt dost srandy :D:D....ked som videl ako sa tam CT zasekli na tom rebriku a nezmohli sa ani na jeden vystrel tak som fakt nemohol, doslova padali ako hrusky
dnes tam boli dobri magori..napojim sa hrame 8vs8 a navotuju mini_dust2 ešte pred tym na spawne pravidelny flash..vlastni po sebe strielaju,ziapu do mikrofonu somariny medzi tym aj nadavky...jak sa dal minidust tak som to vypol..za minutku som sa napojil znova bol tam "pome" a hral sa už dust2 tak ho tam asi nahodil...proste keby nepride tak dovi...
Nj, to iste co hovorim aj ja, proste treba viac adminov. Jeden bude mat cas rano, druhy na obed, a dalsi poobede. To je taky problem vybrat zopar ludi a dat im heslo?
Vidíš aký magori chodia na server? Takže nieje moc z čoho vyberať. A pár sa ich nájde. Ale nie je to len tak. Proste Blazer, Efko, usbecko sú kvalitný. Tam bol výber bezpochyby skvelý. Ako to bude ďalej, tak to neviem.
Nie je to také jednoduché ako sa píše