Presiel som snad vsetky mozne nastavenia, viem mi niekdo oradit ako si tento riadok dam spet ?? Omylom som si ho odstranil pri triedeni rychlych odkazov na stranky. Dakujem
K+ neminie.
Odstraneny riadok na zadanie web adresy v Opere
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odstraneny riadok na zadanie web adresy v Opere
nepomoze preinstalovanie ? opera je zdarma, a ak si nevymazes aj zlozku s operou, tak po znovunainstalovani by si tam mal mat aj skin aj nastavenia, aj zalozky, a vrateny prehliadac www adriesluto napísal:Presiel som snad vsetky mozne nastavenia, viem mi niekdo oradit ako si tento riadok dam spet ?? Omylom som si ho odstranil pri triedeni rychlych odkazov na stranky. Dakujem
K+ neminie.
-
luto
Darca
To kupo: to mam odfajknute, rychle odkazy mi tam ostali, len lista kde sa zadava web adresa sa nevratila.
To Axo: reinstal nepomohol, system ma stale niekde zalozne data, skusil som aj restart, aj v registroch som pomazal, aj priecinok kde bola naistalovana som majzol a stale si pameta posledne nastavenia vykonane v opere, neda mi cistu instalaciu ako keby tam nebola.
O odkazy v liste mi nejde tie mam vyzalohovane, hlavne nech sa mi vrati lista na zadanie adresy. Takto musim chodit cez odkaz google a potom klikat na stranku, kde chcem ist.
To Axo: reinstal nepomohol, system ma stale niekde zalozne data, skusil som aj restart, aj v registroch som pomazal, aj priecinok kde bola naistalovana som majzol a stale si pameta posledne nastavenia vykonane v opere, neda mi cistu instalaciu ako keby tam nebola.
O odkazy v liste mi nejde tie mam vyzalohovane, hlavne nech sa mi vrati lista na zadanie adresy. Takto musim chodit cez odkaz google a potom klikat na stranku, kde chcem ist.
postup je podobny len si namiesto toolbars kliknes na buttons a potom na browser view a tam si tu listu pretiahnes kam potrebujes ( trebars aj dvakratluto napísal:To kupo: to mam odfajknute, rychle odkazy mi tam ostali, len lista kde sa zadava web adresa sa nevratila.
//edit:
lebo uz si mi jednu dal vcera tu , ale karmu mam v pazi... takze pohodaluto napísal:To kupo: nevies preco mi nechce ti dovolit pridat karmu ?
Pise: "Musíte najprv ohodnotiť iných užívateľov"
-
luto
Darca
Tak to by ma v zivote nenapadlo, ze sa da na to kliknut a este aj presunut tam, kde si len zelamkupo napísal:postup je podobny len si namiesto toolbars kliknes na buttons a potom na browser view a tam si tu listu pretiahnes kam potrebujes ( trebars aj dvakrat)
Dakujem. Jednoznacne K+
To kupo: nevies preco mi nechce ti dovolit pridat karmu ?
Sranda na tom je, ze som ohodnotil ineho uzivatela a cakal cca 20 min a ztale to zobrazuje.
Skusim zajtra....
-
AXO
Professional
tak najprv ohodnot ineho uzivatela, potom pockaj 5 minut, a potom mu posli karmuluto napísal:Tak to by ma v zivote nenapadlo, ze sa da na to kliknut a este aj presunut tam, kde si len zelamNo cista lama zo mna.
Dakujem. Jednoznacne K+
To kupo: nevies preco mi nechce ti dovolit pridat karmu ?
toto sa stava aj mne