Rusko vs. Gruzínsko
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Uzivatelia mi pisu do karmy najvacsie nadavky, vyhrazaju sa mi pomali zmlatenim a mam sa tvarit ,ze sa nic nedeje a admin tiez???
Vsak to nie je normalne aby clovek toto robil druhemu diskutujucemu a vsetcia sa tvaria ,ze ok. To je co za moralku???
----
Rusko nezakonne okupuje Gruzinske uzemie, pacha vojnove zlociny.
Ako som uz napisal.
Ani Cina uz neveri Rusku. Europa by mala cerpat ropu s Kazachstanu a pekne sa na Rusko a jeho vydieracku politiku vysrat.
Rusko sa snazi akokolvek zabranit aby to Europa urobila, dokazom toho je aj napadnutie a okupaciu Gruzinska, okupacia Poti, znicenie zeleznice a pod.
---
Ohladom toho Rusko je presne ako ZSSR.
Hnusne vydieracke praktiky, policajny stat, umlcovanie opozicie a vrazdenie novinarov, skorovsetky media proputinske, opozicia nedostava priestor na vyjadrenie, jej sympatizanti su zatykani a mozem takto este dalej pokracovat.
Staci si spomenut na Politkovsku, Litvinenka, a nedavno zavrazdeneho novinara.
V Rusku vladne cenzura a korupcia presne ako za ZSSR.
Ako islo Rusko "chranit mensiny" do Polska pocas 2. sv (ceknite film Katyn), teraz islo "chranit" Osetov.
Ale v skutocnosti len okupuje Gruzinsko a zabranuje preprave ropy.
A niektory ludia este tejto Ruskej politike a vydieractvu tlieskaju.
To ,ze Rusko neustalo toto robi Europe je Vam asi jedno...
Rusko neni spolahlivy partner...
Vsak to nie je normalne aby clovek toto robil druhemu diskutujucemu a vsetcia sa tvaria ,ze ok. To je co za moralku???
----
Rusko nezakonne okupuje Gruzinske uzemie, pacha vojnove zlociny.
Ako som uz napisal.
Ani Cina uz neveri Rusku. Europa by mala cerpat ropu s Kazachstanu a pekne sa na Rusko a jeho vydieracku politiku vysrat.
Rusko sa snazi akokolvek zabranit aby to Europa urobila, dokazom toho je aj napadnutie a okupaciu Gruzinska, okupacia Poti, znicenie zeleznice a pod.
---
Ohladom toho Rusko je presne ako ZSSR.
Hnusne vydieracke praktiky, policajny stat, umlcovanie opozicie a vrazdenie novinarov, skorovsetky media proputinske, opozicia nedostava priestor na vyjadrenie, jej sympatizanti su zatykani a mozem takto este dalej pokracovat.
Staci si spomenut na Politkovsku, Litvinenka, a nedavno zavrazdeneho novinara.
V Rusku vladne cenzura a korupcia presne ako za ZSSR.
Ako islo Rusko "chranit mensiny" do Polska pocas 2. sv (ceknite film Katyn), teraz islo "chranit" Osetov.
Ale v skutocnosti len okupuje Gruzinsko a zabranuje preprave ropy.
A niektory ludia este tejto Ruskej politike a vydieractvu tlieskaju.
To ,ze Rusko neustalo toto robi Europe je Vam asi jedno...
Rusko neni spolahlivy partner...
-
hojko
Site Admin
MakeFake: To, ze ti napisu, ze si dement, pacient, ze by ti mali zakazat pristup na internet a podobne veci, tak to je len nazor niektorych uzivatelov a ja s tymito nazormi plne suhlasim. Zacni uz konecne argumentovat a pisat k veci, aby mala diskusia vyznam, lebo okrem tvojich hluposti, ktore sem pises sam pre seba nevidim ziadny iny vyznam v tvojom posobeni na tomto fore a mam pocit, ze asi sa coskoro s tebou rozlucime.
-
MakeFake
Spammer
Co ked niekomu ty otravujes zivot???
Na tomto fore mam momentalne len 1 ucet, neporusujem ziadne pravidla tak preco by som tu nemohol byt???
(namiesto toho porusuju pravidla ti ,ktory mi hrubo nadavaju a urazaju ma)
-------------
Venujme sa vsak teme pls.
Míru na Kavkaze brání Gruzie, tvrdí Lavrov
http://www.lidovky.cz/miru-na-kavkaze-b ... ranici_svo
Aky vtipny Lavrov, to Rusko napadlo nezavisle Gruzinsko, to Rusko znicilo civilnu infrastrukturu a vyhana Gruzincov s domova, to Rusku vyvrazdilo statisice Cecencov a zrovnalo ho zo zemou. To Rusko sa neustale vyhraza susedom.
Na tomto fore mam momentalne len 1 ucet, neporusujem ziadne pravidla tak preco by som tu nemohol byt???
-------------
Kód: Vybrať všetko
Jižní Osetie chystá posílení hranic i bezpečnostních orgánů, pomoci by jí v tomto kroku mělo Rusko. Prezident této odštěpenecké gruzínské provincie Eduard Kokojev se na postupu shodl s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem. Ten zároveň označil Gruzii za hlavní hrozbu pro mír na Kavkazu.Aky vtipny Lavrov, to Rusko napadlo nezavisle Gruzinsko, to Rusko znicilo civilnu infrastrukturu a vyhana Gruzincov s domova, to Rusku vyvrazdilo statisice Cecencov a zrovnalo ho zo zemou. To Rusko sa neustale vyhraza susedom.
>keby si bol v mojom byte, na mojej party a povies mi ze ti ja na nej otravujem zivot letel by si oknom. bude rad, ze Hojko je tak nekonecne dobryMakeFake napísal:Co ked niekomu ty otravujes zivot???
-------------
http://www.lidovky.cz/miru-na-kavkaze-b ... ranici_svoKód: Vybrať všetko
Jižní Osetie chystá posílení hranic i bezpečnostních orgánů, pomoci by jí v tomto kroku mělo Rusko. Prezident této odštěpenecké gruzínské provincie Eduard Kokojev se na postupu shodl s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem. Ten zároveň označil Gruzii za hlavní hrozbu pro mír na Kavkazu.
Aky vtipny Lavrov, to Rusko napadlo nezavisle Gruzinsko, to Rusko znicilo civilnu infrastrukturu a vyhana Gruzincov s domova, to Rusku vyvrazdilo statisice Cecencov a zrovnalo ho zo zemou. To Rusko sa neustale vyhraza susedom.
ked nemas co napisat ako reakciu na ine posty tak nepis stale to iste dookola. znizujes tym nielen svoju uroven ale aj uroven celej diskusie
Ked som videl aky clanok sem postol MakeFake, az ma tak zarazilo, ze Gruzinsko ako prekazka ?? Co to je ?? Ale ked som si precital jeho reakciu hned som pochopil a opat som sa ukludnil, ze svet je tak ako ma byt. Ak tu chces tahat cecencov, zaloz novu temu, toto je Rusko X Gruzinsko, tvoje odkazy a pripomienky na dve cecenske vojny su tu uplne vedla a dali by sa povazovat za Offtopic, teda porusovanie pravidiel. Takisto neustale opakovanie toho isteho tvrdenia bez nejakeho noveho prinosu do diskusie by mohlo byt povazovane za spam, co je takisto porusenie pravidiel. Takto ako napisal diskuter nadomnou nicis obycajne vysoku uroven Politickej sekcie na hojkovi. V inych temach sa vedie normalna diskusia medzi dvoma stranami, tu to je jak na bycici. Ale teraz k teme. Pocul som, ze uz tak davnejsie, este ked prebiehal tento konflikt, zostrelili nejake gruzinske spionazne lietadlo. Co je na tom pravdy a o co tam vlastne islo?
V skutocnosti sa jednalo o lietadlo Izraelskej vyrobyeMPiko napísal: Pocul som, ze uz tak davnejsie, este ked prebiehal tento konflikt, zostrelili nejake gruzinske spionazne lietadlo. Co je na tom pravdy a o co tam vlastne islo?
http://www.hojko.com/post866222.html?highlight=#866222
-
MakeFake
Spammer
To Empiko : Aj by som zalozil ,keby mi ho Tomasito vkuse nevymazava.
Dobre co???
Je jedno ci je lietadlo Izraelskej vyroby alebo akej. Rusko dodava zbrane teroristickym statom ako Iran a Syria pod.
Tak v com je problem???
Ked su Ruske zbrane vsetko je ok???
Mozete sa ukludnit, Izrael zastavil dodavky zbrani do Gruzinska.
Dufajme ,ze to iste urobi aj Rusko do teroristickych krajin.
Rusi a ani Oseti nemaju pravo zostrelovat lietadla na Gruzinskom uzemi.
Toto je jasne porusovanie medzinarodneho prava!!!
Tak ja akoze pojdem do Ruska, zostrelim tam nejake lietadlo vratim sa domov a nikto mi nic nepovie.
---
To Marky : Laskavo nespamuj offtopicom, ked nieco chces existuje aj sukromna sprava.
Mal by si vediet ,ze urazky a osobne utoky na uzivatelov je porusenie pravidiel. Aj si ich cital???
...
Ja som nekrizoval adminov...
Dobre co???
Je jedno ci je lietadlo Izraelskej vyroby alebo akej. Rusko dodava zbrane teroristickym statom ako Iran a Syria pod.
Tak v com je problem???
Ked su Ruske zbrane vsetko je ok???
Mozete sa ukludnit, Izrael zastavil dodavky zbrani do Gruzinska.
Dufajme ,ze to iste urobi aj Rusko do teroristickych krajin.
Rusi a ani Oseti nemaju pravo zostrelovat lietadla na Gruzinskom uzemi.
Toto je jasne porusovanie medzinarodneho prava!!!
Tak ja akoze pojdem do Ruska, zostrelim tam nejake lietadlo vratim sa domov a nikto mi nic nepovie.
---
To Marky : Laskavo nespamuj offtopicom, ked nieco chces existuje aj sukromna sprava.
Mal by si vediet ,ze urazky a osobne utoky na uzivatelov je porusenie pravidiel. Aj si ich cital???
...
Ja som nekrizoval adminov...
Dovody ti boli uvedene v SS. Clovek nemoze za to, ze fanatici ako ty nerozumeju pojmu diskusne forum a opakovane ignoruju upozornenia moda. Aby si vedel, ze temu Rusko vs. Cecensko nikto z nas nepovazuje za tabu, pokojne ju zalozim osobne...MakeFake napísal:To Empiko : Aj by som zalozil ,keby mi ho Tomasito vkuse nevymazava.
Dobre co???
// Rusko-cecensky konflikt diskutujte tu- http://www.hojko.com/post973894.html#973894
a uz dost sporov o zdrojoch:
CIA library:
kompletne info o Gruzinsku
CIA library:
vyboldovana a podciarknuta je pre nas najpodstatnejsia castMilitary Georgia
Military branches:
Georgian Armed Forces: Land Forces, Navy, Air and Air Defense Forces, National Guard (2008)
Military service age and obligation:
18 to 34 years of age for compulsory and voluntary active duty military service; conscript service obligation - 18 months (2005)
Manpower available for military service:
males age 16-49: 1,113,251
females age 16-49: 1,168,021 (2008 est.)
Manpower fit for military service:
males age 16-49: 910,720
females age 16-49: 967,566 (2008 est.)
Manpower reaching militarily significant age annually:
males age 16-49: 35,917
females age 16-49: 34,566 (2008 est.)
Military expenditures - percent of GDP:
0.59% (2005 est.)
Military - note:
a CIS peacekeeping force of Russian troops is deployed in the Abkhazia region of Georgia together with a UN military observer group; a Russian peacekeeping battalion is deployed in South Ossetia
kompletne info o Gruzinsku
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2008, 21:39 )Gruzínski vojaci odmietali zabíjať juhoosetských civilistov a mnohí dezertovali
Gruzínsky prezident Michail Saakašvili začal s veľkými čistkami medzi poprednými dôstojníkmi gruzínskej armády v snahe nájsť vinníkov porážky vo vojne v Južnom Osetsku.
Dmitrij Rogozin, ruský vyslanec v NATO povedal, že úrad gruzínskej generálnej prokuratúry sa teraz zaoberá so 4000 prípadmi dezercie z armády. Gruzínske jednotky boli údajne "demoralizované" rozkazmi z veliteľstiev a odmietali strieľať do pokojných civilistov.
RussiaToday, Infowars: "Georgian Soldiers Refused to Kill S. Ossetian Civilians, Deserted"
http://www.infowars.com/?p=4501
Interfax: V OSN Gruzii nazvali útočníkem
V New Yorku dnes začalo 63. zasedání Valného shromáždění Organizace spojených národů. Jeho předsedou byl na návrh regionální skupiny zemí Latinské Ameriky zvolen bývalý ministr zahraničí Nikaraguy Miguel D'Escoto Brokmann. Od 23. září údajně do 1. října se bude konat obecná rozprava. Na pořadu jednání Valného shromáždění je více než 160 položek, mezi nimiž je i gruzínsko-osetisnký konflikt. Předseda OSN připustil, že Gruzie zaútočila na území Jižní Osetie a vyzval, aby zvážila "složitou" konfliktní situaci, informuje ruská tisková agentura Interfax.
Podle Brokmanna Gruzie vpádem na území Jižní Osetie porušila Chartu OSN. Na výzvu stálého zástupce Ruska při OSN Vitalije Čurkina uctilo Valné shromáždění památku mrtvých obyvatel Jižní Osetie minutou ticha. Čurkin výzvu doložil fotografiemi pořízenými v Jižní Osetii, během a po útocích Gruzie, pak těmi, které Rusům dodali pracovníci, diplomaté a zástupci OSN z Běloruska, Číny, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Tádžikistánu, Uzbekistánu, Vietnamu, Íránu a několika dalších zemí . Promítl také dokumentární film o tragédii Cchinvali "Město bezútěšných matek".
Podle Čurkina je Rusko připraveno pokračovat ve své účasti na Valném shromáždění a má řadu návrhů k projednání. Jedním z témat je podle Čurkina odzbrojení. "Pro nás je především důležité návrh usnesení navržený Ruskem s cílem zabránit militarizaci vesmíru" - zdůraznil diplomat. Ruská delegace bude usilovat o projekt a podporu pro usnesení odsuzující heroizaci nacismu. Je možné, že Valné shromáždění bude také diskutovat o restrukturalizaci OSN jako instituce . Dne 29. září vystoupí v VS OSN ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Před tímto prohlášením během tak-zvané "ministerských týdnů," se ministr zahraničních věcí RF zúčastní řady setkání, včetně setkání k dosažení rozvoje zakotvených v Deklaraci tisíciletí, kterou schválili lídři členských států na summitu OSN v roce 2000.
Niekoľko postrehov
Zatiaľ som tu nikdy neprispieval aj keď som túto diskusiu čital pravidelne. No nedá mi a musím napísať pár postrehov:
- Niektorí tu píšu, že v 68-om československo napadli ruské vojská - podľa mňa to boli vojská Varšavskej zmluvy a je len naše štastie že to bola tzv. Pražská jar a nie napr. Budapešťská jar - to by sme aj my boli súčasťou okupačných vojsk. Veď treba si uvedomiť, že vtedy nás okuvovali aj súčasní spojenci z NATO - nemci, poliaci, maďari, .... (myslím, že sa nezúčastnilo iba Rumunsko)
- Ak hovoríme o zločinoch Ruska - treba si uvedomiť že najhorší vládci boli Stalin a jeho pomocník Beria. Oni boli Rusi? Tak potom ja som černoch.
- Niektorí tu píšu, že v 68-om československo napadli ruské vojská - podľa mňa to boli vojská Varšavskej zmluvy a je len naše štastie že to bola tzv. Pražská jar a nie napr. Budapešťská jar - to by sme aj my boli súčasťou okupačných vojsk. Veď treba si uvedomiť, že vtedy nás okuvovali aj súčasní spojenci z NATO - nemci, poliaci, maďari, .... (myslím, že sa nezúčastnilo iba Rumunsko)
- Ak hovoríme o zločinoch Ruska - treba si uvedomiť že najhorší vládci boli Stalin a jeho pomocník Beria. Oni boli Rusi? Tak potom ja som černoch.
Re: Niekoľko postrehov
Spravne, islo o vojska Varsavskej zmluvy, pricom Rumunsko sa okupacie odmietlo zucastnit. Zial, historicki dezinformatori ala Makefake (i ked ten je skor historicky ANALfabet) vsak prave v snahe porovnavat Prazsku jar s rusko-gruzinskym konfliktom radi opominaju aj ten fakt, ze my sme vtedy na nikoho nezautocili- nevrazdili sme nicnetusiace civilne obyvatelstvo, ako tomu bolo v nocnych hodinach dna 7.8., ked Gruzinsko zacalo ostrelovat civilne ciele hlavneho mesta Juzneho Osetska (cim Gruzinsko flagrantne porusilo rusko-gruzinsku dohodu z roku 1992, ktora zakazovala pouzitie vojenskej sily v johoosetskej otazke). Agresorom bolo v tomto pripade Gruzinsko, pricom Rusi boli nielen opravneni, ale na zaklade predmetnej zmluvy odobrenej OSN a OBSE dokonca povinni zasiahnut a zabranit vyvrazdovaniu civilneho obyvatelstva sialenym Saakasviliho rezimom. To, ze ruske vojska vytvorili naraznikovu zonu aj mimo Juzneho osteska je snad logicke (samozrejme, ako komu).Ivko63 napísal:- Niektorí tu píšu, že v 68-om československo napadli ruské vojská - podľa mňa to boli vojská Varšavskej zmluvy a je len naše štastie že to bola tzv. Pražská jar a nie napr. Budapešťská jar - to by sme aj my boli súčasťou okupačných vojsk. Veď treba si uvedomiť, že vtedy nás okuvovali aj súčasní spojenci z NATO - nemci, poliaci, maďari, .... (myslím, že sa nezúčastnilo iba Rumunsko)
Ten kto zacne vojnu nerozhoduje o tom, kedy a ako skonci. Agresora treba nie len vytlacit, ale aj potrestat, pricom o tom, ze Rusku touto obrannou akciou neslo o zvrhnutie Saakasviliho rezimu svedci aj ta skutocnost, ze si to nepotiahli az do Tbilisi- aj ked svetove media s ochotou prijmali gruzinsku propagandu, ze ruske vojska su na ceste do Tblilisi za ucelom zvrhnutia Saakasviliho rezimu (tak ako dokola omielal zrazu vyplaseny Saakasvili). Gruzinci si mu tuto chybu neodpustia, pricom osobne som presvedceny, ze je len otazkou kratkeho casu, kedy tento zjavne dusevne chory gruzinoamerican definitivne skonci.
Pre MakeFake
Vidim, že sa rad vracias do minulosti - tak poďme ďalej - A tebe nič nehovorí niekoľko storočná okupácia "američanmi" indiánskeho územia
-
krija
VIP
ale hovori!MakeFake napísal:Nieco ako delenie Polska a jeho okupacia Ruskom dokonca 3. krat ti nic nehovori???
v roku 1686 podpisali poliaci a rusi tzv. vecny mier...prakticky vydrzal az do roku 1772 (1. delenie polska). ale preco ty ingnorujes fakt, ze kto za tymi troma deleniami polska stoji? nebola to katarina II velka? len tak nahodou anhaltsko-zerbstska princezna (prusko), a to iba preto aby sa "podlizovala" pruskemu kralovi Fridrichovi II!
Boze moj, delenie Polska, ak by sme brali dejiny akehokolvek vacsieho naroda, nasli by sme tam vojny, neviem o tom, ze by niekde na svete fungoval statny pacifizmus. Takisto sa nemoze porovanat terajsie rusko s vtedajsim, ina vlada, ini vladcovia, ini ludia, ina doba, ine podmienky, iny svet... Tak ci tak, uz aj na pode OSN sa s odstupom casu premysla nad Gruzinskom ako agresorom.