Šu-Do napísal:ok ok v poriadku... jednalo sa o tie nvidia 280 karty... a hralo sa v ultra high DX10, bol tam nejaky intel extreme procesor.. ale to rozlisko bolo cez 1600.. cize asik 1920*..... + max AA, a AF... 20fps cca
no ja mam HD4870, taktnuta na 820/4400(1100)MHz procak E8600 default 3.33GHz a ide mi to na 13-40 FPS
*na 1680x1050 4xAA 16xAF vsetko na max DX10 ,
Mám otázku. Keď do složky bin32 prekopírujem len tú *.dll knižnicu tak to pokúša o - "Please wait until the online release date check has completed."
Keď tam hodím aj exe tak mi to spraví to, že síce mi hru spustí až po menu, ale tam mi to preblikne a ostane mi obrazovka bez menu a len s kurzorom tak neviem čo s tým je.
Viete niekto poradiť, že či sa má povoliť ten online release date check?
Dík.
Povodny crysis mi isiel na high bez sekania a tento warhead mi neustale seka na gamer nastaveni pri rozliseni 1024x768. Mam najnovsie plne ovladace nie beta. V com je problem?
James13579 napísal:Povodny crysis mi isiel na high bez sekania a tento warhead mi neustale seka na gamer nastaveni pri rozliseni 1024x768. Mam najnovsie plne ovladace nie beta. V com je problem?
Opytam sa takto, oplati sa to tahat? Nikde tu nevidim ze by to niekto chvalil, bud vidim kritiku alebo problemy s tym ze ludia s compami na urovni NASA sa stazuju ze im to nejde pri 1800*1500 16xAA pri Ultra Mega High detailoch na DX10
jj oplati je to pecka - hram to uz asi 2 hod a zatial super. na gamer settings mi to tiez seka a ked dam to enthusiast alebo ako sa to pise tak ide lepsie, nechapem prave na lepsich detailoch by to malo sekat. ale na max nastaveniach to fakt vyzera hrozne