Mám problém s prípojkou reproduktora na vežu, s každého reproduktora ide do veže jeden kábel ale na konci sa rozdvojuje na dve časti, jedna je červeno čierna a druhá červená, a na koncoch tých kabelou sú také drôty ktoré sa zapájajú do veže. Lenže jeden s tých drôtov sa mi zlomil a nešla veža tak som ten červeno čierne a červený obal na tom drôte odrezal a skúsil to zapojiť tak. Ale aj tak to nejde, a ešte jedna vec pred tým ako som tie farebné obaly odrezal mal ten drôt také skorej striebornú farbu a po tom je to také medené. Teraz neviem či si mám kúpiť nové reproduktory alebo či sa to niako dá opraviť.
Vopred díkes každému za rady
Problém s reproduktorom - pripojenie
-
Widescreen16:9
Novice
-
uelektronik
Star
Ked sa ten drot zlomil tak:
nesla cela veza?
nesli repro?
nesiel len ten repro na ktorom sa zlomil drot?
To ze po odblankovani je koniec medeny je preto lebo drot je vyrobeny z medi. Povodny koniec bol strieborny lebo bol pocinovany. Malo by ti to ist aj s medenym kontaktom, mozno si ho urobil kratky alebo si ho slabo pripojil, skus ho urobit dlhsi.
nesla cela veza?
nesli repro?
nesiel len ten repro na ktorom sa zlomil drot?
To ze po odblankovani je koniec medeny je preto lebo drot je vyrobeny z medi. Povodny koniec bol strieborny lebo bol pocinovany. Malo by ti to ist aj s medenym kontaktom, mozno si ho urobil kratky alebo si ho slabo pripojil, skus ho urobit dlhsi.