Prosím vás poradte kam mám nainštalovať tieto patch. raz som ich už instaloval do zlozky CS_source ale to nedopadlo dobre a musel som celého CSS preinštalovať. Tak pls. prosím vás poradte kto má skúsenosti, nemóžem to nikde nájsť.
Ja to mám v C:\Program Files\CS_Source a dával som to priamo do CS_Source a rozbilo my to CSS boti boli fialoví, buymenu malo iba 6 položiek, no proste chaos. Čize do základneho asi nie.
Ďakujem myslím aj ja ale už som to nechcel risokovať. A ked som našiel Texture pak pre neoriginálne mapy tak tam bolo CS_source/hl čiže som na vážkach ../cstrike alebo ../hl.
Tomáš666 napísal:Ďakujem myslím aj ja ale už som to nechcel risokovať. A ked som našiel Texture pak pre neoriginálne mapy tak tam bolo CS_source/hl čiže som na vážkach ../cstrike alebo ../hl.
Ak sa rozhoduješ medzi hl a cstrike tak do cstrike. Pretože v hl by mali byť len rôzne textúry a pod.
NoSteam sa hlavne drzi u sopliakov co nemaju moznost nejako si cez Steam kupit CSko alebo priamo z PG shopu. Ten tu bude vzdy. A zase aj keby si sa ponukol ludom ze im kupis nema ti to ako vratit. Takze tak.
Do toho C:\Program Files\CS_Source/cstrike určite nie, error. Asi priamo do hlavnej zlozky, ale nieviem kde je chyba. Či mám zlí CS, alebo su zle patche?
Ale ďakujem vám všetkým za pomoc.
Dedomil napísal:NoSteam sa hlavne drzi u sopliakov co nemaju moznost nejako si cez Steam kupit CSko alebo priamo z PG shopu. Ten tu bude vzdy. A zase aj keby si sa ponukol ludom ze im kupis nema ti to ako vratit. Takze tak.
Keď hrá niekto CSS len pre zábavu 2-3 krát do týždňa musí mať steam? Im to bude nanič. Druhá vec je, keď to niekto hrá každý deň, nemá steam. Tam máš pravdu, že nemajú možnosť. A možno ani nechcú a pritom by stačilo jeden piatok-sobotu nechlastať a môžu mať aj steam.
Tomáš666: Niekde robíš chybu. Ja keď som mal nonsteam tak som to nainštaloval do tej istej zložky ako CSS a všetko išlo a hneď na prvý krát.